Lelut & lelukaupat netissä

Odotus on ihanaa aikaa – uusi elämä kasvaa ja vatsa pyöristyy kauniisti pikkuhiljaa. Uuden, pehmeän olemuksen myötä myös vaatekaappiin päästään tekemään hieman uudistuksia. Parhaat äitiysvaatteet korostavat kauniisti tulevan äidin sisältä kumpuavaa hehkua ja raskausvatsan suloisuutta. Hyvin valituilla äitiysvaatteilla voit viettää odotusajan arkea ja osallistua kaikkiin tilaisuuksiin aina tyylikkäänä. Mikä ihana syy lähteä tekemään hieman ostoksia!

Äitiysvaatteet ovat tärkeä osa odotusta

Äitiysvaatteet tulevat tarpeeseen, kun oman vaatekaapin sisältö rupeaa kiristämään vatsan seutua. Olo kasvavan vatsan kanssa voi olla hieman tukala, joten on erittäin tärkeää, että vaatteet omalta osaltaan istuvat hyvin uusiin muotoihin. Vaatteiden materiaalien olisi hyvä olla mukavia ja hyvin hengittäviä. Luonnollisesti erilaiset tilanteet vaativat pukeutumiselta eri asioita, joten ennen shoppailemaan ryhtymistä olisi hyvä miettiä, mistä oma arki tulee koostumaan, ja mitä mahdollisia erityisiä tilanteita odotusajalle osuu. Näin voidaan luoda perusta odotusajan vaatekaapin sisällölle tekemättä turhia ostoksia, jotka odotuksen päätyttyä jäävät suotta kaapin pohjalle. Vaatteiden valinnassa tulisi kiinnittää huomiota myös siihen, kuinka hyvin ne tukevat kasvavaa vatsaa – tämä on tärkeää erityisesti housuja valitessa. Netistä löydät paljon ideoita äitiystyylin luomiseen. Voit vilkaista vinkkejä esimerkiksi New Lookin sivuilta, mistä löydät tyylikkään ja laajan äitiysvalikoiman.

  • Mieti odotusajan arkea ja tilaisuuksia
  • Valitse vatsaa tukevia vaatteita
  • Hae tyylivinkkejä netistä

Miten valita sopivat vaatteet netistä?

Vaatteiden ostaminen netistä voi olla tuntua hankalalta heille, jotka ovat tottuneet tekemään ostokset perinteisissä kivijalkakaupoissa. Äitiysvaatteet netistä saa kuitenkin hankittua todella näppärästi, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse edes poistua kotisohvalta. Myös vaatteiden vertailu ja eri malleihin tutustuminen käy hetkessä netin kautta. Oikeiden kokojen tilaamiseksi sivustot tarjoavat yleensä käyttöösi kokotaulukot, joista löytyy suuntaa antavat mitat joka koolle. Nämä taulukot voivat vaihdella hieman eri liikkeiden välillä, joten se kannattaa aina tarkistaa liikekohtaisesti. Vaatteen materiaalin voit nähdä aina tuotetiedoissa. Ennen tilaamista tarkista, millaiset palautusehdot tuotteelle myönnetään.

Siirry alkuun