Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
LEGO Ninjago
LEGO Wear
Puma
Klein
Sanetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Alusvaatteet

464 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Lasten alusvaatteet on helppo tilata netistä

Lasten alusvaatteet ovat vaatteita, jotka ostetaan yleensä aina uutena, eikä kierrätystä juuri käytetä. Lasten alusvaatteita saakin ostaa monta kertaa vuodessa, koska lapsi kasvaa niin kovaa vauhtia. Mieluisat alusvaatteet valikoituvat yleensä kaapista päälle ja lapset suosivat mukavan tuntuisia alusvaatteita. Rikkinäiset alusvaatteet kannattaakin suosiolla nakata menemään. Lasten alusvaatteilla tarkoitetaan eri mallisia pikkuhousuja sekä boksereita sekä pidempiä ja lyhyempiä toppeja.

Tyttöjen pikkuhousut ja topit setteinä tai erikseen

Tyttöjen alusvaatteita myydään usein toppi + pikkuhousut -setteinä, jolloin saa helposti yhteensopivat alusvaatteet. Tytöt alkavat jo ala-asteella käyttämään toppeja, jotka edeltävät rintaliivien käyttöä. Myös pidemmän malliset topit ovat suosittuja alusvaatteita, jotka tuntuvat mukavilta pitkähihaisen paidan alla. 

Lasten bokserit ovat suosittu alusvaate

Lasten boksereita käytetään niin tyttöjen kuin poikienkin keskuudessa. Bokserit ovat lahkeellisia alushousuja, jotka tuntuvat mukavilta päällä. Netissä on myynnissä usein boksereita, kuten myös muita lasten alusvaatteita isommissa pakkauksissa, missä tulee mukana esimerkiksi 3 bokserit. Lasten alusvaatteita kannattaakin yleensä ostaa isompi määrä kerralla, niin alusvaatteet saa silloin netistä yleensä edullisempaan hintaan.

Siirry alkuun