Peltiastiasto ja laukku, roosa, JaBaDaBaDo
22,20€
Astiasto, kattila ja paistinpannu STEP2
32,00€
Plasto, Keittiötarvikkeet muovisangossa
13,90€
Piknikkori ja astiasto, JaBaDaBaDo
27,70€
Micki, Bamse, Kahviastiasto, Posliini
19,90€
Minni Hiiri Teesetti
6,76€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Dantoy
Disney
Ecoiffier
Hape
Jabadabado
Kidkraft
Little Tikes
Micki
Peppi Pitkätossu
Plasto
Smoby
Summertime
Tactic
Vilac
Frozen
Jumbo
Klein
Mamamemo
Step2
Wader
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Kärkkäinen
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Astiastot ja kattaus

49 tuotetta 10 kaupasta

Lasten astiastot piristävät ruokahetkiä

Lasten astiastot ovat lapsille erityisesti suunniteltuja astioita, joita koristavat yleensä värikkäät hahmot ja kuviot. Lasten asiat ovat lapsille sopivan kokoisia, joten muki pysyy hyvin kädessä ja ruoka lautasella. Lusikat, veitset ja haarukat ovat helpommin hallittavissa, kun ne sopivat käteen. Yleensä myös ruoka maistuu paremmalta, kun lapsi saa valita itselleen mieluisen lautasen ja mukin. Lasten astioissa on myös mietitty usein kestävyyttä, jolloin ne eivät hajoa heti ensimmäisestä tippumisesta. Posliiniastiat sopivat hyvin isompien lasten omiin teehetkiin, jolloin lastenhuoneessa katetaan pöytä koreaksi. Kotileikit ovat suosittuja leikkejä erityisesti yli 3-vuotiaiden keskuudessa ja tietysti oikeat astiat viimeistelevät aidon kotileikin. Lasten astiasetit ovat myös hyvä lahjaidea alle kouluikäiselle lapselle. 

Lasten bambu astiat ovat ekologinen valinta

Uutena materiaalina lasten asiastoissa on otettu käyttöön bambu, joka on 100% biohajoava. Lasten bambu astioita voi pestä astianpesukoneen ylähyllyllä, joskin käsinpesu pitää astioita vielä paremmassa kunnossa. Bambukuidusta ja maissitärkkelyksestä valmistetut lasten astiat voi laittaa kiehuvaan veteen ja sitten kompostiin, kun astiaa ei enää käytetä. Bambu astiat eivät sisällä mitään vaarallista ainetta, joten niitä on turvallista ja mukavaa käyttää. 

Plaston astiastosta riittää iloa pitkään

Plasto on tunnettu kestävistä muovileluistaan ja myös astioissa se on saavuttanut suuren suosion. Lasten keittiöleikeissä saattaa välillä astiat lennellä, joten plaston kestävät lautaset, mukit, kannut, kattilat, lusikat ja haarukat soveltuvat hyvin pehmolelujen ruokahetkiin. Plaston astiasto soveltuu hyvin myös ulkoleikkeihin, jolloin hiekasta saa tehtyä lautaselle herkullisia kakkuannoksia. Plaston astiat voi pestä kätevästi astianpesukoneessa, joten ne ovat erittäin monikäyttöisiä leluja.

Siirry alkuun