Lelut & lelukaupat netissä

Avaruus ja tiede

5 tuotetta 2 kaupasta

Avaruus ja tiede ovat aina kiinnostaneet lapsia. Nyt niin avaruuteen ja planeettoihin kuin moniin tiedettä käsitteleviin aiheisiin voi tutustua leikin kautta. Lapset kiinnostuvat taatusti Alga Sciencen 101 Experiment -pakkauksesta. Sen avulla kotona voi tehdä monia tieteellisiä kokeita, jotka voivat käsitellä vaikka kemiaa, fysiikkaa tai yhtä hyvin mitä tahansa muuta tieteen osa-aluetta.

Valitse tuotteet lapsen ikätason mukaan

Avaruus ja tiede ovat mielenkiintoisia aiheita, mutta eivät missään nimessä helpoimmasta päästä. Liian nuorelle lapselle ei siis kannata lähteä opettamaan liian vaikeita asioita. Tärkeintä on muistaa ottaa huomioon lapsen ikä leluja valitessa. Avaruudesta ja kaikesta siihen liittyvästä kiinnostuneet lapset voivat oppia uutta esimerkiksi Hapen avaruusraketin avulla. Avaruusraketti toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää 20 osaa. Näin lapsi pääsee testaamaan omia taitojaan raketin kokoamisessa. Avaruusraketin suositusikäraja on vähintään kolme vuotta. Sen pienet irtonaiset osat voivat aiheuttaa vaaratilanteen pienempien lasten leikeissä. Turvallisuus on myös yksi niistä tekijöistä, miksi jokaisen tulee muistaa ostaa lapsen ikätason mukaisia leluja.

  • Osta lelut lapsen ikä huomioiden
  • Löydä tuotteet jälleenmyyjien verkkokaupasta

Osta tiedeaiheiset lelut suoraan netistä

Avaruus ja tiede ovat aiheita, joiden parissa lapset viihtyvät helposti pitkäänkin. Samalla he voivat oppia uusia asioita leikin avulla. Nyt kaikki avaruus- ja tiedelelut saa tilattua suoraan nettikaupasta. Lelukaupat.fi-sivustolta löydät kätevästi kaikki kyseisiä leluja verkkokaupoissaan myyvät jälleenmyyjät. Jälleenmyyjiä kannattaa vertailla, sillä niissä on eroja. Esimerkiksi toimitustavat ja -kulut voivat erota huomattavasti toisistaan. Kun jotkut lähettävät tuotteet toimituskuluitta suoraan kotiin, joillakin verkkokaupoilla toimituskulut voivat nostaa hintaa huomattavasti. Vertaile tuotteita ja tilaa jo tänään!

Siirry alkuun