1/5 BJ5S Bensin
1064,00€

Bensakäyttöiset autot

1 tuote 1 kaupasta

Radio-ohjattavia löytyy lapsille ja aikuisille

Bensakäyttöiset radio-ohjattavat ovat jo radio-ohjattavien pro-kamaa, jota hankitaan yleensä vasta sitten kun alaa on harrastettu jo jonkin aikaa. Yleisimmin nämä koneet ovat isien ja poikien tai pelkästään isien yhteisiä harrastuksia.

 

Tavallisista nettikaupoista saa tilattua bensiinikäyttöisiä radio-ohjattavia autoja, jotka kulkevat jo monta kymmentä kilometriä tunnissa. Nämä eivät ole enää kenen tahansa leluja, sillä niiden ohjaamiseen tarvitaan taitoa. Niitä ei myöskään ole kovin järkevää kuljettaa sisätiloissa.

RC-autoja

Bensakäyttöiset radio-ohjattavat ovat kuin niinkutsuttuja RC-autoja, joille järjestetään nopeuskilpailujakin. Verkkokauppa Hobbex myyHPI ja HSP merkkisiä bensakäyttöisiä formuloita sekä ralliautoja. Näissä autoissa on vahva mutta kevyt muovinen runko sekä laadukkaat metalliset osat, joita saa myös uusia varaosina. Autoja on helppo ohjata ja niissä on useita vaihteita, jolloin niitä voi kuljettaa erilaisissa maastoissa.

Autot ovat nelivetoja, jolloin niitä voi kuljettaa todella hankalammassakin maastossa. Runko on suojattu mahdollisilta tippumisilta. Autot kulkevat bensalla, joten niiden lataamiseen ei mene aikaa. Bensasekoite on yleistä, jota saa tavallisilta huoltoasemilta.

Isien leluja

Bensakäyttöiset radio-ohjattavat ovat isojen poikien tai isien leluja, sillä ne maksavat useita satoja euroja, jopa tuhat euroa. Usein näiden autojen harrastus vie mennessään, sillä autoihin on saatavilla valtavasti erilaisia lisäosia ja viritelmiä sekä varaosia, mikäli autot rikkoontuvat.

Netistä löytyy toinen toistaan upeampia videoita näistä autoista. Tässä yksi esittelyvideo:

 

 

Siirry alkuun