Bratz Fashion Pack nuken asut
6,00€ 14,99€
Big Bratz, Doll, Cloe
80,95€
Bratz Festival Vibes Sasha nukke
20,00€ 49,99€
Bratz Festival Vibes nukke
20,00€ 49,99€
Jade-nukke ja selfiekeppi, Bratz
53,92€
Jade pyjamabileet, Bratz
48,65€
Valitse kategoria
Bratz hahmo
X
Cloe
Jade
Sasha
Yasmin
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Bratz nuket

19 tuotetta 5 kaupasta

Bratz nuket hurmaavat lapset

Bratz nuket muodostavat viiden tyttönuken kaveriporukan, joka rakastaa seikkailuja ja glitteriä. Jade, Yasmin, Cloe, Sasha ja Raya ovat bestiksiä keskenään ja heidän harrastuksensa pyörivät tiiviisti muodin, kauneuden ja seikkailujen ympärillä. Ydin porukan lisäksi kaupoissa on myynnissä myös muita bratzien kavereita ja bratz boyz -nukkeja. Bratzeistä voi jokainen löytää oman suosikkinsa, koska he ovat kaikki erilaisia persoonia, joilla on omat voimaeläimet ja harrastuksensa. Netissä on laaja valikoima bratz nukkeja ja tarvikkeita eri teemoilla, joten kerättävää riittää. 

Bratzit tunnistetaan hyvin myös netissä

Bratzit tunnistaa muista nukeista siinä, että bratzeillä on iso pää suhteessa vartaloon. Bratzeillä ei ole myöskään jalkoja nilkasta alaspäin, jolloin kengät menevät hyvin paikalleen ja nuket pysyvät myös pystössä. Bratzeillä on pitkät hiukset, joihin on helppo tehdä kampauksia. Vartalonmyötäinen vaatetus on tyypillistä ja lisäksi bratzien muoti on täynnä pieniä yksityiskohtia.  Bratzejä alettiin valmistamaan vuonna 2001, kunnes bratzien tuotanto lopetettiin vuonna 2010 oikeudenkäynnin ja sopimuserimielisyyksien seurauksena, mutta valmistus jatkui jälleen loppuvuodesta 2010. Tämän jälkeen tulivat myyntiin myös Moxie girls -nuket, jotka ovat myös yhdennäköisiä bratzien kanssa. Bratzit ovat herättäneet erityisesti vanhempien kesken keskusteluja seksuaalisuudesta ja vartaloihanteista. Bratzeistä on tehty myös elokuva, jossa hahmot seikkailevat.

Bratzit ovat osa mielikuvitusleikkejä

Bratzit ovat olleet erityisesti tyttöjen keskuudessa oikea myyntihitti. Nuken mukana tulee yleensä vaihtovaatteet ja mahdollisesti myös muita lisätarvikkeita. Tatuointitarrat, kengät, vaatekokoelmat ja käsilaukut ovat mukavaa ajanvietettä ja mahdollistavat mielikuvitusleikit yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Bratzit sopivat yli neljävuotiaille lapsille, koska pakkaukset sisältävät yleensä myös pieniä osia.  

Siirry alkuun