Rintakumit, Standard, 2 kpl, Philips
8,50€
Rintakumit silikonia, Chicco
13,00€
Philips AVENTLiivinsuojat SCF155/06, pestävät, 6 kpl
9,90€
Rintakumit silikonia (Small), Chicco
13,00€
AVENT Rintakumi, normaali, 2 kpl
7,90€
First Choice+, Pullotutti, Koko 1 S, Silikoni, 2-pakkaus, NUK
7,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
3M
Avent
BAMBINO
Chicco
Iiamo
MAM
NUK
Philips
Drbrown
Medela
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Muut imetystuotteet

28 tuotetta 3 kaupasta

Imetystuotteet netistä

Imetystuotteet, kuten pullotutit ja rintakumit on kätevä ostaa suoraan netistä. Pienen vauvan kanssa ei kannata ensimmäisenä lähteä kauppohin, joten netistä ostamista kannattaa hyödyntää myös imetystuotteiden kohdalla. Imetystuotteisiin tutustuminen käy kätevästi kotisohvalta, koska yleensä imetystuotteet ovat varsinkin ensimmäisen lapsen synnyttäneelle uusi alue. Rintakumit ja pullotutit ovat imetystuotteita, mitä ei välttämättä kannata hankkia etukäteen, koska ostot voivat jäädä kokonaan käyttämättä. Osa äideistä ei tarvitse ollenkaan rintakumeja ja toisaalta myös pulloruokintaan tarkoitetut välineet voivat jäädä aivan pikkuvauvavaiheessa ilman käyttöä. Toisaalta, jos rintakumeille tulee tarvetta, niin yleensä tarve on heti, jolloin nopea nettitilaus on yksi kätevä vaihtoehto.

Liivinsuojat suojaavat vaatteita

Liivinsuojia on hyvä tilata netistä jo ennen synnytystä. Liivinsuojat suojaavat varsinkin ensimmäisinä viikkoina imetysliivejä, jolloin imetysliivejä ei tarvitse jatkuvasti pestä. Liivinsuoja kiinnitetään imetysliiviin, jolloin maitatahrat eivät sotke liivejä tai vaatteita. Pehmeät liivinsuojat suojaavat myös kipeitä rinnanpäitä, joten myös liivinsuojan materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Osa liivinsuojista on kertakäyttöisiä, mutta useita malleja voi pestä yhä uudestaan ja uudestaan. Jos roiskeet ja maitotahrat ovat yleisiä, niin kannattaa ehdottomasti panostaa laadukkaisiin ja kestäviin liivinsuojiin. 

Pullotutti ja hidas virtaus

Pullotutit ovat erilaisia ja kokoisia eri ikäisillä vauvoilla. Pullotutin hidas virtaus on tärkeää, jos pulloruokinta aloitetaan ensimmäisinä kuukausina. Siinä vauva saa käyttää samaa imemistekniikkaa, mitä imetettäessä, jolloin imettämisen ja pulloruokinnan yhdistäminen sujuu yleensä paremmin. Pullotutteja on suunniteltu erikseen myös koliikkiin, joten valikoimaan kannattaa tutustua ennen pullotuttien tilaamista.

Siirry alkuun