Disney Tuhkimo-nukke, 35 cm
31,90€
Elsa dukke, frozen
24,90€
Disney Rapunzel Prinsessanukke 35 cm
29,90€
Disney Elena of Avalor - Singing Doll (B7912)
37,94€
Disney Sparkle Princess Tuhkimo
11,90€
Disney Frozen - Musical Lights Elsa (B6173)
55,20€
Valitse kategoria
Disney hahmot
X
Anna
Ariel
Cinderella
Elena
Elsa
Lonnie
Tuhkimo
Vaiana
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Disney
Disney Frozen
Disney Princess
Frozen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Hong Kong
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Disney nuket

43 tuotetta 6 kaupasta

Disney nuket tytöille

Disneyn nukkevalikoima koostuu lähinnä tietysti tunnetuista prinsessoista. Disney-nukkeja saa sekä pehmeinä suurempina nukkeina, että pienempinä, Barbie-nuken kokoisina ja mallisina nukkeina, jolloin niillä on mahdollista leikkiä yhtä aikaa.

Disney-nukkehylly saa tytön kuin tytön huokailemaan ihastuksesta. Disney-nukkeja on toinen toistaan ihanampia prinsessoja, erilaisilla vaatteilla ja varusteilla. Sieltä löytyvät Belle ja Tuhkimo ballerina-asuissaan, Frost Elsan kampauspää ja suurempi, pehmeä Elsa, joka sopii hyvin vaikka unikaveriksi.

Frozen Elsa ja Anna suosikkeja

Tällä hetkellä Disneyn uusimman elokuvan hahmot ovat tietysti kaikista suosituimpia, ja siksi niistä on olemassa useita erilaisia nukkevariaatioita. Frozen Elsa kertoo Norja vuonolla asuvista orvoista prinsessoista, joista vanhempi, Elsa, omistaa vahvoja taikavoimia. Hän ei kykene niitä itse kunnolla hallitsemaan ja sulkee siksi itsensä pois maailmasta, jopa sisarensa Annan lähettyviltä. Loppujen lopuksi hän pakenee vuorille ja taikoo sinne itselleen jäälinnan, jossa asuu ylhäisessä yksinäisyydessään. Tämä ei kuitenkaan sovi iloiselle ja räiskyvälle Annalle, joka kaipaa sisartaan enemmän kuin mitään maailmassa.

Annan ja Elsan tarina koskettaa, sillä se kertoo kuinka yksin joutuu olemaan maailmassa, jos sulkee itsensä rakkauden ulkopuolelle. Ja kuinka rakkaus voi sulattaa pahimmankin jään, niin ulkoa kuin ihmisen sydämestä.

Anna ja Elsa nukkeja on Disneyn valikoimassa useita erilaisia. Pieniä ja isoja, pehmeitä ja kovia, erilaisilla vaatteilla ja luistimilla. Frozen Elsa elokuvasta löytyy nukkeina ainakin lempeä Kristoff sekä hassunkauska lumiukko Olof.

Sofia ensimmäinen ja muut ihanat prinsessat

Pieniä tyttö, nuori prinsessa Sofia ensimmäinen on myös uusi tuttavuus Disneyn nukkesarjassa. Sofia on nuori prinsessa, josta sukeutuu myöhemmin kuningatar. Disneyn nukeista löytyy tietysti myös vanhemmat ja tutut prinsessat, Tähkäpää, Tuhkimo, Lumikki, Ruusunen, Belle ja muut suosikit.

Siirry alkuun