Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alga
Animagic
Avengers
Baby Born
Clementoni
Club Petz
Dickie
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Emma
Fisher-Price
FurReal Friends
Hasbro
Hatchimals
Jabadabado
Jewelpet
Kidz Delight
Minions
My Little Pony
Nikko
Palomies Sami
Paw Patrol
Pokemon
Silverlit
Spiderman
SpyX
Squinkies
Star Wars
Summertime
Supersonic
Techtoys
Teksta
Tomy
Topcom
Transformers
WowWee
Zhu Zhu Pets
Zoomer
Bullyland
Care
Cat
Dragons
Elephant
Furreal
Keenway
Monsters
Proxy
Sekalaiset
Shepherd
Simba
Tildas
Trex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Elektroniset lelut

322 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Sanonta kuuluu, että leikki on lapsen työtä. Monet elektroniset lelut kuuluvat nykyaikaan ja niiden kanssa voi oppia monia uusia taitoja. Esimerkiksi FurReal Bootsie -kissa käyttäytyy aivan kuin oikea kissa. Sitä tulee hoitaa ja sen kanssa täytyy leikkiä. Näin lapsi oppii, kuinka eläimistä pidetään huolta ja miten suuri vastuu oikeassa lemmikissä onkaan.

Valitse sopivat elektroniset lelut lapsellesi

Elektroniset lelut sopivat monen ikäisille lapsille. Tosin aivan pienille taaperoille niitä ei suositella, sillä leluissa saattaa monesti olla pieniä ja irtoavia osia. Elektroniset lelut voivat olla mitä vain eläimistä aina robotteihin ja monenlaisiin vakoiluvälineisiin. Osta lelut aina lapsen ikätason mukaisesti, sillä silloin leikitkin sujuvat paljon paremmin. Huomioi myös, että kaikki elektroniset lelut toimivat paristoilla. Kannattaakin tarkistaa, kuuluvatko paristot lelun hintaan, vai tuleeko ne ostaa erikseen. Tutustu siis kattavaan valikoimaan Lelukaupat.fi-sivustolla ja valitse juuri sinun lapsellesi sopivimmat lelut. Nämä lelut sopivat oikein hyvin myös lahjaksi. Osta kaikki tarvitsemasi kerralla ja säästät rahaa.

  • Valitse lapseen ikään sopivat lelut
  • Osta omalle lapselle tai lahjaksi

Netistä ostaminen on helppoa

Elektroniset lelut saa nyt kätevästi suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostaessasi sinun ei tarvitse kierrellä useissa kaupoissa, jotta löydät varmasti haluamasi. Voit tutustua valikoimaan ja valita sopivan tuotteen. Sitä klikkaamalla pääsee suoraan tuotetta myyvän jälleenmyyjän sivulle. Jälleenmyyjän sivuilta on luettavissa myös lisätietoa kustakin tuotteesta. Vertaile tuotteita ja jälleenmyyjiä, sillä eroja on esimerkiksi maksutavoissa ja toimitusehdoissa. Jotkut tuotteet saatetaan toimittaa suoraan kotiin ilman erillisiä kuluja, kun taas toisiin tuotteisiin lisätään vielä toimituskulut päälle.

Siirry alkuun