E7 Kylo Ren voice changer mask, Disney
67,43€
Stormtrooper Naamari, Star Wars
9,90€
Spider-Man Naamio, Spiderman
13,90€
Brandmand Sam hjelm, Palomies Sami
20,27€
The Amazing Spiderman - Chest Light, Marvel
12,90€
The Avengers Naamio
14,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Bamse
Big
Disney
Disney Frozen
Liontouch
Marvel
Micki
Palomies Sami
Scanditoy
Spiderman
Star Wars
Transformers
Turtles
Cat
Halloween
Klein
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
BR lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Hatut ja naamarit

89 tuotetta 8 kaupasta

Hatut ja naamarit tukevat roolileikkejä

Erilaisilla hatuilla ja naamareilla lapset saavat helposti ja nopeasti pystyn mitä hauskimmat roolileikit ja naamiaiset! Nykyään useimmat lasten synttärikutsut järjestetään naamiaisteemalla, joten joitakin varusteita kotona on hyvä olla.

Useimmat lapset rakastavat erilaisilla rooleilla hulluttelua. Roolileikeissä oman "roolinsa" saa heittää menemään, joten monesti joukon ujoinkin uskaltautuu kokeilemaan rohkeampia rooleja roolileikkien turvin.

Tytöille peruukkeja, pojille naamareita

Yksinkertaisimmillaan naamarin tai naamion voi tehdä helposti itsekin: kartongista leikatut Turtles-naamiot saattavt kirvoittaa todella hauskat leikit moneksi päiväksi! Lelukaupoista netistä niitä saa ihan kankaisinakin, jotka kestävät tietysti pidempään kuin pahviset.

Nykypäivän lelut ovat melkoisen sukupuolittuneita, joten pojille on selvästi enemmän erilaisia naamareita. Esimerkiksi Star Wars hahmojen naapareita on saatavilla melkein kaikkia, samoin Ninja Turtlesit, Spiderman, Batman sekä The Avengers hahmojen naamarit.

Tytöille naamareita ei juuri ole, mutta peruukkeja senkin edestä. Tyttö voi puheutua päätä myöten Frozen Elsaksi, sillä lelukaupoista saa Elsan kauniin pitkän vaalean lettiperuukin, jossa on kruunukin valmiina. Muidenkin Prinsessojen peruukit viimeistelevät prinsessa-asut. Myös Monster High peruukit viimeistelevät hirviöprinsessojen asut.

Halloween naamarit

Halloween pukeutuminen onkin ihan oma lukunsa. Etenkin Lekmer lelukaupan valinta netissä on todella laaja: sieltä löytyy Halloweeniksi erilaisten hirviöiden, monsterien ja pelottavien ukkojen naamareita, jotka takuuvarmasti pelottelee jokaisen naapurin luovuttamaan läjäpäin karkkeja! Hevosnaamari, Ihmissusi tai vaikkapa iljettävä vihreä alien ovat varmoja valintoja vuoden pelottavimpaan juhlaan!

Siirry alkuun