Alias Quad LaTrax
133,00€
Revell X-SPY 2.0
138,90€
Silverlit Air Hawk 2 Radio-ohjattava helikopteri
24,90€ 29,90€
Carrera - Drone RC Quadrocopter Video One
84,94€
2Fast2Fun - Discovery Drone 2,4 GHz flip funktion
46,94€
Nikko - Racer Sky ExploR
67,94€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
2fast2fun
Carrera
Nikko
Revell
Silverlit
Syma
Denver
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Hobbex
Hong Kong
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Poista kaikki suodattimet

Helikopterit ja quatrokopterit

45 tuotetta 6 kaupasta

Kauko-ohjattavat helikopterit mullistavat ilmakuvaamisen

Helikopterit ja uudet vakaammat quatrokopterit ovat lelumaailman uusimpia teknisiä voittoja. Hienon hieno ja älykäs digitekniikka mahdollistaa äärimmäisen pienet ja kevyet koneistot, joilla upeat aidonnäköiset helikopterit ja lennokit saadaan lentämään. Minikopterit ovat jo mullistaneet ilmakuvauksen, mutta saattavat tulla mullistamaan myös esimerkiksi postipakettien jakelun.

Helikopterit ja quatrokopterit eivät ole aivan pienten lasten leluja, mutta toki valikoimissa on edelleen edullisempia alle sadan euron liitäjiä, joita myös alle kouluikäiset lapset voivat vanhemman valvonnassa kokeilla.

Helikopterit entistä laadukkaampia

Kun pienet leluhelikopterit tulivat markkinoille kymmenen vuotta sitten, niitä ostettiin kilvan lapsille. Valitettavasti helikopterit aiheuttivat monille lapsille itkuisen joulun, sillä halvimpia niistä oli erittäin hankala ohjata ja kaiken lisäksi ne saattoivat hajota samana iltana. Yhden illan leikki ei oikein riitä tyydyttämään lasta ja harmittaahan se aikuistakin, vaikka lelu ei olisi ollut kovin kallis.

Nykyään tällaisia koptereita ei enää juuri myydä, vaan ainakin netin laadukkaissa lelukaupoissa on tarjolla laadukkaampia koptereita, joiden pitäisi kestää useammat lennätykset. Näitä ei tosin enää saa muutamalla kympillä, vaan ne maksavat lähemmäs satasen. Tällaisia helikoptereita on ainakin Nikko, Syma, Silverlit ja Max merkeillä. Lisäksi on myös helikopteri, jota voi ohjata älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Quatrokopterit vakaampia

Viime vuosina kauppojen valikoimiin on tullut useita quatrokoptereita, eli helikoptereita, joissa on useampi kuin kaksi ropelia. Useamman ropellin ansiosta kopteri on vakaampi ohjata ja sillä on helpompi laskeutua. Näin se ei myöskään mene yhtä helposti rikki. Syma, Parrot ja Hubsan merkeiltä saa lelukäyttöön soveltuvia laadukkaita quatrokopetereita. Näihin löytyy netistä melko hyvin myös varaosia, joten aivan kertakäyttöleluista ei ole näissä kyse!

Aikuisten kauko-ohjattavat Hobbexista

Hobbex-verkkokaupassa on valtava valikoima erilaisia koptereita, niin helikoptereita kuin quatrokoptereitakin. Walkera merkkiset kopterit on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön, sillä niihin voi kiinnittää kameran. Nämä laitteen maksavat monta tuhatta euroa, mutta niitä voi käyttää paitsi huvin vuoksi myös ilmakuvaukseen, tavaroiden kuljettamiseen tai vaikka ihmisen ja eläimen etsintään. Hobbex-verkkokaupasta löytyy Walkera-koptereihin lisävarusteet, kamerat sekä varaosat.

Siirry alkuun