Lelut & lelukaupat netissä

Lasten herätyskello on olennainen osa lastenhuoneen sisustusta, ja millainen olisikaan yöpöytä ilman hauskaa huoneeseen sopivaa herätyskelloa. Usein herätyskello on juuri se lapsen oma ensimmäinen kello, josta on hauska opetella myös kellonaikoja. Herätyskelloja on saatavilla useita erilaisia, erikokoisia ja eri kuoseilla, joten valinnanvaraa riittää ja jokainen löytää varmasti juuri omaan huoneeseen sopivimman kellon.

Millainen herätyskello lapselle?

Lasten herätyskellot ovat sekä hauskoja että opettavaisia. Herätyskelloja on saatavilla lukuisia erilaisia ja niistä löytyy myös eri toimintoja. Herätyskelloa ostaessa kannattaa ottaa huomioon lapsen mieltymyksen. Legoista pitävä lapsi varmasti ihastuu kelloon, jossa komeilee Lego-elokuvasta tuttu hahmo. Lego-hahmoja löytyy useampia erilaisia, joten sekä tytöt että pojat löytävät varmasti mieleisensä. Kelloa ostaessa kannattaa myös miettiä, mitä ominaisuuksia kelloon tarvitsee. Jos lapsi on usein myöhässä koulussa liian monien torkkujen vuoksi, kannattaa hänelle ehdottomasti hankkia pakeneva kello. Kellosta löytyy torkku-ominaisuus, jota voi käyttää huoletta yhden kerran. Tämän jälkeen torkkua painettaessa kello lähtee pakoon ja soittaa herätysääntä niin kauan, kunnes lapsi nousee ja sammuttaa kellon.

  • Mitä toimintoja kelloon tarvitsee?
  • Ota huomioon lapsen lempihahmot

Herätyskellot kätevästi verkkokaupasta

Lasten kellot ovat loistavia lahjaideoita, sillä ne ovat sekä käytännöllisiä että hauskoja. Niiden ostaminen on myös helppoa, sillä voit hankkia kaikki lasten herätyskellot kätevästi verkkokaupasta. Lelukaupat.fi on tehnyt kellojen etsimisestä entistä helpompaa listaamalla useamman eri jälleenmyyjän tuotteet samalle sivulle. Sinun tehtäväksesi jää vain etsiä kaikkein sopivin tuote, etsiä edullisin hinta ja suunnata kassalle jälleenmyyjän omassa verkkokaupassa. Ennen tilauksen loppuun viemistä kannattaa myös tarkistaa voimassa olevat toimitusehdot, kuten toimitusaika ja palautusoikeus.

Siirry alkuun