Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Hevoset
X
Ori
Tamma
Varsa
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Melissa & Doug
Schleich
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Hevoset

67 tuotetta 5 kaupasta

Maailmasta löytyy useita erilaisia hevosrotuja, joten luonnollisesti myös erilaisia leikkihevosia löytyy runsaasti. On aidon näköisiä rotujen mukaan muotoiltuja leluja, sekä fantasia-aiheisia hevosleluja yksisarvisista pegasuksiin. Valitse joko pelkkä lelu tai osta paketti, jonka mukana tulee erilaisia varusteita ja mahdollisesti ratsastajakin. Mieti myös millaisiin leikkeihin lelun on tarkoitus tulla ja ota myös lelujen ikärajat huomioon.

Verkkokaupat ovat keräilijöiden kultasuoni

Leikkihevoset ovat myös keräilyn kohde. Esimerkiksi Schleich-hahmot ovat realistisen näköisiä, eri hevosrotujen mukaan mallinnettuja leluja. Näitä leluja keräilevät niin lapset kuin aikuisetkin, onhan yritys tehnyt eläinhahmoja jo 1980-luvulta alkaen. Jos lapsesi on liittynyt Schleich-keräilijöihin, on hyvä tutkia verkkokauppoja yhdessä, jotta kaksoiskappaleita ei vahingossa pääse tulemaan. Yksittäisten hevosten lisäksi tarjolla on myös runsaasti erilaisia settejä näyttelyhevosista ratsastukseen ja talleihin. Spirit - vapaana syntynyt on yksi lasten suosikkisarjoista, joten siitä innostuneelle lapselle voi myös hankkia, vaikka Playmobilin leikkisetin, jossa seikkailevat sarjasta tuttu Snips ja Senior Carrots. Erilaisia leikkihevosia löytyy siis joka lähtöön, joten valikoimaa on vaikka hyvä käydä kotona rauhassa lapsen kanssa läpi.

  • Selaile valikoimaa löytääksesi mieluisa leikkihevonen
  • Tarkista tuotteen ikäraja

Nopeita ostoksia verkkokaupasta

Verkkokaupat ovat pullollaan erilaisia leikkihevosia, joten Lelukaupat.fi on koonnut erilaiset vaihtoehdon samaan osoitteeseen. Leikkihevoset löytyvät helposti, jonka jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin valita mielestäsi paras tarjous verkkokauppojen joukosta. Huomioi, että monissa tapauksissa ostohintaan lisätään vielä postikulut, ellei asiasta toisin mainita. Myös toimitus- ja palautusehtoihin on hyvä tutustua, mikäli verkkokauppa ei ole sinulle ennestään tuttu. Muuten sinun ei tarvitsekaan tehdä muuta kuin valita sopiva lelu ja klikata se ostoskoriisi, jonka jälkeen pääset napinpainalluksella jatkamaan ostoksia tai siirtymään kassalle!

Siirry alkuun