Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bruder
Plasto
Tomy
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Kaivinkoneet

9 tuotetta 3 kaupasta

Kevään saapuessa alkavat puutarhatyöt. Mikä onkaan lapselle mukavampaa kuin päästä hommiin mukaan? Kaivinkoneella puuhatessa vain mielikuvitus on rajana ja se on mukava työväline lapsen leikkeihin esimerkiksi hiekkarannalla tai hiekkalaatikkoleikeissä. Kotimainen Plasto tarjoaa kehittäviä ja värikkäitä leluja, kuten kaivinkoneita sisä- ja ulkoleikkeihin. Muoviset Plasto tuotteet on tehty perheen pienemmille, joissa ikäsuosituksena on 2 vuotta. Osta siis lapselle verkosta oma kaivinkone tai aitojen kuoppien tekemiseen päälläistuttava kaivinkone.

Kaivinkoneita löytyy eri ikäisille lapsille

Päältäistuttavissa kaivinkoneissa yleinen ikäsuositus lapsilla on vähintään 5 vuotta. Lasten leikkeihin on tarjolla myös telakaivinkoneita, kuten saksalainen Bruder. Aitoa kaivinkonetta jäljitellen valmistettu Bruder Cat kaivinkone siirtää, muokkaa ja nostaa maata oikean koneen tavoin. Lapsi voi ohjata kaivinkonetta sen kauhaa ja puomia käyttäen. Telaketjut liikkuvat oikeasti ja tuotteessa on avattava moottorin kansi. Valitse kaivinkoneet lapselle kätevästi suoraan verkosta. Tilaaminen on helppoa, eli rekisteröidy valitsemasi verkkokaupan sivustolle, vertaile tuotteita ja hintoja, valitse kaivinkone sekä mahdolliset oheistuotteet yhdessä lapsen kanssa. Suunnista seuraavaksi kassalle valitsemaan haluamasi toimitus- ja maksutapa. Seuraavaksi vain odottelemaan tuotteen saapumista. Tuotteet toimitetaan normaalisti 2-5 arkipäivässä.

  • Vertaile verkkokauppojen tuotteita ja hintoja
  • Valitse kotimainen kaivinkone

Nettikauppa on nopea ja toimittaa tuotteet suoraan kotiin

Lelukaupat.fi tarjoaa kuluttajalle mukavan määrän verkkokauppoja, josta asiakas voi valita mieleisensä. Kaivinkoneet ovat todella mieluinen lahja aktiiviselle hiekkalaatikolla leikkivälle lapselle. Monilla kaivinkoneilla voi leikkiä vuodenajasta rippumatta sisä- tai ulkotiloissa. Tilaajan kannattaa ottaa huomioon myös postikulut tuotteen lopullisessa hinnassa. Suurin osa lasten tuotteita myyvistä verkkokaupoista tarjoaa ilmaisen toimituksen, mutta osa kaupoista edellyttää, että tilauksen loppusumma menee jonkin ennalta määritellyn rajan yli. Ostoksille voi tulla milloin tahansa, sillä verkkokaupat ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Siirry alkuun