Exit Aksent iso hiekkalaatikko
129,00€
WADER Kippiauto Truck No. 1
52,90€
Hiekkalaatikko Exit Aksent XL
239,00€
ROLLY TOYS rollyHeckbagger Kaivuri John Deere 122165
73,90€
Rolly Digger
67,43€
Hiekkalaatikko Kilpikonna
53,92€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bamse
Big
Bruder
Caterpillar
Dantoy
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Divertoys
Ecoiffier
Exit
Haba
Hape
Jabadabado
Kidkraft
Little Tikes
Martinex
Melissa & Doug
Muumi
Oliver & Kids
Paw Patrol
Plasto
Playmobil
Rice
Scalextric
Smoby
Stoy
Summertime
Vikingtoys
Asterix
Axi
Babblarna
Cat
Cream
Frozen
Heroes
Injusa
Lena
Sekalaiset
Step2
Sunny
Viking
Wader
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Hong Kong
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Hiekkaleikit

273 tuotetta 14 kaupasta
< Edellinen

Hiekkaleikit ovat aina olleet yksi lasten lempileikeistä. Hiekkaleikit kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta. Hiekasta voi tehdä mitä erilaisimpia ja monimuotoisempia rakennelmia ja leikkejä. Useimmat meistä muistavat lapsuuden leikit hiekkalaatikolla ja kuinka niiden parissa saattoi viihtyä tunteja. Parhaiten leikit onnistuvat kun lapsilla on hiekkaleikkeihin sopivat lelut ja välineet. Näissä leikeissä vain mielikuvitus on rajana.

Hiekkaleikki välineet netistä

Lelukaupat.fi sivustolla on laajat valikoimat erilaisia hiekkaleluja sekä hiekkalaatikkoja. Hiekkalaatikot ja hiekkalelut voit valita oman tarpeesi mukaan, sopivat juuri sinun kotiisi ja lapsillesi. Valitsemalla hyvän hiekkalaatikon ja hieman enemmän leluja, lapset saavat aikaan mukavat leikit, joiden parissa viihtyy. Valikoimista löytyy monia erilaisia ja eri kokoisia hiekkalaatikoita. Voit valita muovisen tai puisen hiekkalaatikon tarpeesi mukaan. Ulos sopiviin isompi kokoisiin laatikoihin kuuluu usein mukaan suoja, jolla voit kätevästi peittää hiekkalaatikon silloin kun sitä ei käytetä. Hiekkalaatikoita löytyy myös jalallisina ja pienempi kokoisia, jotka ovat sopivia perheen pienimmille. Lisäksi sivustolta voit valita useista vaihtoehdoista mukavat hiekkalelut leikkeihin. Valikoimista löytyy sekä hiekkalelusettejä että monenlaisia ja -kokoisia kaivureita ja traktoreita, joilla voi luoda upeat leikit ja rakentaa hiekkalinnat.

  • Lelukaupat.fi sivustolta välineet hiekkaleikkeihin.
  • Tutustu tuotteisiin rauhassa.

Hiekkalelut ja hiekkalaatikot helposti netistä.

Hiekkalaatikot ja hiekkalelut on helppoa ja vaivatonta tilata netistä. Netistä tilatessa voit tutustua tuotteisiin rauhassa vaikka kotonasi eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään. Lelukaupat.fi sivustolla on laajat valikoimat, niistä on vaivatonta valita ja tutusta tuotteiden kokoihin, materiaaleihin ja väreihin. Voit kätevästi vertailla tuotteita ja valita sinulle sopivat yhdellä klikkauksella. Tuotteissa on mainittu myös ikäsuositukset ja toimitusehdot. Sivustolta löydät monen jälleenmyyjän tuotteita ja hinnat, joten valinnanvaraa on paljon. Netistä tilaaminen on nopeaa ja siksi se on nykyään niin suosittua.

Siirry alkuun