Hiekkalaatikko+suoja 120 x 120 cm
131,00€
Hiekkalaatikko Exit Aksent XL
239,00€
Hiekkasetti varusteineen, Hiekkalaatikko, 16 osaa, Oliver & Kids
32,90€
Hiekkalaatikko+suoja 160 x 160 cm
156,00€
Exit Aksent iso hiekkalaatikko
129,00€
Hiekkalaatikko SMOBY
54,00€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Big
Exit
Oliver & Kids
Pinolino
Smoby
Step2
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Hiekkalaatikot

22 tuotetta 4 kaupasta

Hiekkalaatikko toivelistalla

Hiekkalaatikko kuuluu lähes jokaisen lapsiperheen pihaan ja jos sitä ei vielä ole, niin se on taatusti lasten toivelistalla. Hiekka innostaa leikkimään, puristelemaan, läträämään, möyrimään, rakentamaan ja hajoittamaan. Hiekka on materiaalina mielenkiintoinen jo aivan pienelle taaperolle. Se tuntuu mukavalta kädessä ja sitä on myös mukava joskus vähän maistaa.

Hiekkalaatikko sopii siis jo aivan pienen lapsen leikkipaikaksi, joten se kannattaakin hommata hyvissä ajoin. Hiekkalaatikkoleikit sopivat monenikäisille lapsille ja lapset voivat rakentaa ja tuuskata hiekkalaatikolla yhdessä ja erikeen. Isommat osaavat rakentaa jo hienoja linnoja ja teitä ja pienemmät harjoittelevat kovasti lapion käyttöä. Hiekkaleikit sopivat hyvin myös koko perheen yhteisiksi leikeiksi. Hiekkalaatikko soveltuu käytettäväksi keväästä aina myöhään syksyyn. Verkkokaupoissa on tarjolla monenlaisia hiekkalaatikoita: jalallisia pöytämalleja, perinteisiä kehikkohiekkalaatikoita sekä muovisia ja kannellisia malleja. Värivalikoimasta löytyy varmasti kaikille mieluinen vaihtoehto. 

Kansi pitää eläimet loitolla

Monet hiekkalaatikot ovat nykyään kannellisia, mikä estää tehokkaasti eläimiä pääsemästä asioimaan hiekalla. Hiekkalaatikko onkin aina hyvä sulkea kannella käytön jälkeen, jolloin hiekka pysyy puhtaana ja roskattomana. Reunat ja kansi pitävät hiekan myös paremmin paikallaan, vaikka yleensä hiekkaa leviää auttamatta jonkin verran myös hiekkalaatikon ympärille. Kannellinen ja pohjallinen hiekkalaatikko on myös helppo siirtää, jos hiekkalaatikon paikka alkaa tuntua huonolta. Muovinen kannellinen hiekkalaatikko on heti käyttövalmis, joten sen kokoamista ei tarvitse sen kummemmin miettiä.

Monikäyttöinen hiekkalaatikko

Muoviset ja kannelliset hiekkalaatikot on helppo täyttää ja tyhjentää. Samaa hiekkalaatikkoa on mahdollista käyttää vaikkapa kahluualtaana vesileikeissä. Kova muovi on materiaaliltaan kestävää, joten tämä allas ei varmasti vuoda. Usein lapset tykkäävät yhdistää hiekka ja vesileikkejä keskenään, jolloin muovinen ja pohjallinen hiekkalaatikko on hyvä valinta. Netissä on myynnissä valtava valikoima hiekkalaatikolla soveltuvia leluja, jotka innostavat lasta leikkimään. Hiekkalaatikkoa valittaessa kannattaa siis ehdottomasti tutustua myös hiekkalelujen valikoimaan. 

Siirry alkuun