Caterpillar - Rugged Machines - Excavator (+2 years)
28,70€
Plasto, Roska-auto + roskasäiliö
47,90€
WADER Kippiauto Truck No. 1
52,90€
ROLLY TOYS rollyHeckbagger Kaivuri John Deere 122165
73,90€
Plasto Kaivinkone DIGGY
49,90€
Rolly Digger
67,43€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bamse
Big
Cars
Caterpillar
Dantoy
Disney
Divertoys
Ecoiffier
Jabadabado
Little Tikes
Martinex
Melissa & Doug
Minions
Muumi
Plasto
Pony
Redbox
Scalextric
Smoby
Stoy
Summertime
Tomy
Vikingtoys
Asterix
Babblarna
Cat
Frozen
Haba
Heroes
Lena
Sekalaiset
Viking
Wader
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Hiekkalelut

120 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Hiekkalapiot, sangot ja muut hiekkalelut

Hiekalla ja rannalla lapset eivät tarvitse monimutkaisia vempeleitä, sillä usein pelkkä muoviämpäri ja hiekkalapio riittävät. Hiekkalaatikolla on kuitenkin hauska leikkiä erilaisilla autoilla ja kaivureilla, joilla märkää hiekkaan on hauskaa siirrellä paikasta toiseen.

Hiekkalelujen klassikko on tietysti yksinkertainen metallinen kaivuri, jota tosin eivät pienemmät lapset edes osaa käyttää. Tällaisella kaivurilla isommat lapset voivat kaivaa isonkin kuopan märkään hiekkaan ja kasata isoja hiekkakasoja eri paikkoihin.

Plaston hiekkalelut kestävät sukupolvelta toiselle

Hiekkalelujen klassikkoja valmistaa myös Plasto, joka on tunnetuin kestävien muovilelujen valmistaja. Plasto on suomalainen yritys, joka valmistaa erittäin kestäviä muovileluja ja muita muoviesineitä Ahvenanmaalla. Plaston lelut kestävätkin sukupolvelta toiselle mikäli niitä vain säilytetään oikein. Auringon valo haperruttaa muovia, joten auringonvalolta ja mielellään myös kovilta pakkasilta suojassa olevat muovilelut kestävät aina seuraavallekin sukupolvelle.

Traktoreita ja työkoneita joka lähtöön

Plaston ranta- ja hiekkaleluissa on valtavasti vaihtoehtoja niin tytöille kuin pojillekin. Perinteisiä hiekkaleluja, kuten lapioita, ämpäreitä sekä kakkumuotteja löytyy vaikka mitä erilaisia. Plaston ykkösjuttu ovat kuitenkin erilaiset työkoneet: traktorit, kaivurit, traktorikaivurit, maansiirtokoneet, trukit, peräkärryt, kuorma-autot, aura-autot... Autoja, työkoneita ja peräkärryjä löytyy valtavasti erilaisia ja erikokoisia. Kaikki näistä leluista on tarkoitettu käytettäväksi ja leikittäväksi ulkona hiekkalaatikolla, joten ne on erityisen kestäviä.

Plaston lelut sopivat toki myös muualle kuin hiekkalaatikolle. Pienten lasten hiekkaleluina ne ovat erinomaisia myös sisällä, sillä niissä ei ole mitään pieniä osia ja ne ovat todella kestäviä kovissakin leikeissä.

 

Siirry alkuun