GEUTHER Hoitoalusta, 54 x 73 cm, tilkut
28,90€
Big Star -hoitoalusta, harmaa, NG Baby
39,90€
Hoitotaso TOMMY
67,00€
HOPPEDIZ Wickelmax Hoitoalusta, Miami
34,99€
HOPPEDIZ Wickelmax Hoitoalusta, Salzburg
34,99€
Hoitotaso ROBIN-VIP
83,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Dan
Big
Bugaboo
Carena
Jou
Libero
Mumin
Muumi
Candide
Doomoo
Drykid
Friends
Geuther
Hoppediz
Noukies
Rattstart
Sebra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Hoitoalustat

71 tuotetta 5 kaupasta

Hoitoalusta on yksi lapsiperheen tärkeimmistä tarvikkeista. Se on vauvalle mukava ja pehmeä vaipanvaihtopaikka, ja siinä myös vaatteiden pukeminen käy helposti. Hoitoalustoja on hyvä löytyä kotoa kaksi kappaletta, joista toinen pysyy kotona ja toinen kulkee mukana paikasta toiseen. Vieraassa paikassa vaipan vaihtaminen tuntuu mukavammalta ja sujuu hygieenisemmin silloin, kun mukana on oma hoitoalusta.

Hoitoalustan valitseminen

Hoitoalustoja löytyy useissa eri väreissä ja muodoissa. Saatavilla on suurempia hoitoalustoja, jotka voi kätevästi kiinnittää pinnasängyn päälle. Kun hoitoalusta on korkeammalla, voi vanhempi hoitaa vauvaa kumartelematta, jolloin selkä ei kipeydy niin helposti. Hoitoalustan voi myös laittaa hoitopöydän päälle, joten hoitoalustaa hankkiessa tulee ottaa huomioon se, mihin alustan haluaa laittaa kotona. Hoitoalustassa tärkeää on myös se, että siitä löytyy turvalliset reunat. Näin vauva ei pääse vahingossakaan kierähtämään alustalta pois. Alustoja löytyy myös matkakokoisia. Ne taittuvat helposti kasaan ja kulkevat kätevästi hoitolaukussa mukana paikasta toiseen. Alustaa valitessa kannattaa myös tarkistaa sen materiaali. On tärkeää, että alustan saa pyyhittyä helposti puhtaaksi jokaisen käytön jälkeen.

  • Minne haluat asettaa hoitoalustan?
  • Tarkista alustan mitat ja materiaali
  • Hanki myös mukana kulkeva hoitoalusta

Hoitoalustan voi hankkia netistä

Hoitoalustat kuuluvat lapsiperheen tärkeimpiin varusteisiin ja jokaisella lapsiperheellä olisi hyvä olla ainakin kaksi alustaa. Voit nyt hankkia ne helposti netistä. Sivuiltamme löydät useamman eri verkkokaupan tuotteet, joten voit tutustua useamman kaupan tarjontaan yhdellä sivulla. Kun löydät itsellesi mieluisimman tuotteen, klikkaat vain tuotteen kuvaa. Näin pääset tutustumaan tuotteen tarkempiin tietoihin. Näet myös useamman eri jälleenmyyjän hinnat ja mahdolliset tarjoukset samalla sivulla. Ennen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa myös vierailla jälleenmyyjän sivuilla ja tarkistaa verkkokaupan toimitusehdot.

Siirry alkuun