Skip Hop Hoitolaukku Duo Signature Chevron
89,90€
Skip Hop Hoitolaukku Duo Signature Musta
89,90€
Skip Hop, Stroller Organizer
34,91€
Skip Hop Duo Signature Hoitolaukku
89,90€
Skip Hop, Hoitolaukku, Grand Central, Black Stripe
124,91€
Skip Hop, Hoitolaukku, Chelsea, Musta
139,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
2ME
Bababing
Big
Brio
Britax
Cam
Carena
Crescent
Cybex
Diono
Dooky
EasyGrow
Fisher-Price
Geggamoja
Junior Home
Kids Concept
Libero
Littlephant
Marble
MaxiCosi
Quinny
Skip Hop
Babymel
Candide
Doona
Edition
Elephant
Hartan
Leon
Maclaren
Moschino
Pegperego
Retro
Ryco
Storksak
Teutonia
Tfk
Thule
Tinkafu
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Hoitolaukut

383 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Hyvässä hoitolaukussa on paljon taskuja

Hoitolaukku on yksi vauvaperheen olennaisimpia varusteita, sillä se helpottaa olennaisesti vauvan kanssa kulkemista. Hoitolaukussa on aina kaikki vauvan tarvikkeet, varavaatteet ja muut tykötarpeet, jolloin äkkilähdötkin onnistuvat.

Hyvän hoitolaukun tunnistaa muutamista ominaisuuksista:

se on tarpeeksi iso se on jaettu muutamaan isoon tilaan siinä on runsaasti pienempiä taskuja, joissa pienet tarvikkeet pysyvät järjestyksessä hoitolaukussa on integroitu pehmeä ja ohut hoitoalusta, joko kiinni laukussa tai mieluummin irrotettava vahvaa, vedenpitävää kangasta 60 asteessa pestävä

Hyvästä hoitolaukusta saa maksaa, sitä ei ihan muutamalla kympillä saa. Usein hyvän hoitolaukun saa lastenvaunujen mukana, mutta aika monesti se täytyy ostaa erikseen. Netistä tilaamalla vaihtoehtoja on valtavasti: pelkästään lelukaupat.fi sivustolla vertailussa on kymmeniä eri hoitolaukkuja vähintään kymmeneltä eri merkiltä.

Hoitolaukun ulkonäkö

Moni tykkää klassisesta mustasta hoitolaukusta, joita on melkein joka merkillä. Esimerkiksi mustia perushoitolaukkuja on Maxi-cosi, OiOi, Ryco, Skip Hop, Crescent, Carena, Britax, Brio, Baby björn sekä Bliss merkeillä. Lähes kaikilla lastentarvikemerkeillä on oma hoitolaukkunsa tai jopa hoitolaukkusarjansa. Värikkäämpiä hoitolaukkuja on esimerkiksi Elodie Details, Littlephant, Lässig sekä Skip Hopin todella laajassa ja persoonallisessa valikoimassa.

Moni pikkuvauvan vanhempi käyttää hoitolaukkua samalla myös omana käsilaukkunaan, jotta ei tarvitse raahata montaa laukkua mukanaan. Jotkut käyttävät tällöin mieluummin laukkua, joka näyttää enemmän käsilaukulta kuin vauvojen hoitolaukulta. Tällaisia tyylikkäitä laukkuja ovat melkein kaikki klassiset mustat laukut, Britaxin yksinkertaiset laukut, jotka näyttävät enemmän arkkitehtilaukuilta kuin hoitolaukuilta sekä tietysti Lässig Glam laukut, jotka tyylikkyydessään todellakin menisivät tavallisesta käsilaukusta.

Hoitolaukut lyhyesti

Hoitolaukkumerkkejä on kymmeniä sekä erilaisia malleja lukuisia: klassisia kantikkaita laukkuja, tyylikkään käsilaukun mallisia sekä kuviollisia ja värikkäitä, pikemminkin rantakassilta näyttäviä laukkuja Hyvässä hoitolaukussa täytyy olla paljon tilaa säilyttää vauvan tavaroita, runsaasti lokeroita sekä mielellään hoitalusta mukana
Siirry alkuun