Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
AeroMoov
Alvi
BAMBINO
Baby Dan
Barbie
Big
Cam
Carena
Chicco
Classic World
Cybex
Diono
EasyGrow
Haba
Jabadabado
Jox
Kettler
Kidkraft
Kids Concept
Micki
Pinolino
Play Go
Skip Hop
Smoby
Spiderman
Sylvanian Families
Troll
Aerosleep
Amazonas
Babybay
Babynest
Bbhugme
Bloomingville
Budtzbendix
Bull
Deryan
Doomoo
Drykid
Fillikid
Geuther
Hauck
Hoppekids
Leipold
Pieces
Reer
Roba
Sebra
Step2
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Hobby Hall
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Huonekalut

534 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Lastenhuoneet ja tilat, joissa lapset paljon oleskelevat kotona, on myös tärkeää sisustaa kauniisti ja käytännöllisesti. Nykyään on tarjolla laajat valikoimat huonekaluja, jotka on suunniteltu erityisesti lapsille. Suunnittelussa ja valmistuksessa on otettu huomioon lasten koko ja ne on juuri lapsille ergonomisesti sopivia. Lasten huonekalujen avulla voit luoda toimivan kokonaisuuden lapsille, jolloin lasten on mukavaa asua ja oleskella huoneessa.

Käytännölliset huonekalut lapsille

Huonekalut tulee valita huolellisesti tarkoituksen mukaan. Lastenhuoneita ja oleskelutiloja sisustaessa tulee ottaa huomioon kalusteiden ulkonäön lisäksi niiden koot, materiaalit ja käytännöllisyys. Lelukaupat.fi sivustolla on tarjolla laajat valikoimat kauniita ja mukavia huonekaluja lapsille. Lastenhuoneessa usein sisustuksen suunnittelussa voi lähteä liikkeelle sängyistä. Sängyn koko määrää paljolti muun sisustuksen ja kalusteiden sijoittelua. Lelukaupat.fi sivustolta löydät useita erilaisia lastensänkyjä ja matkasänkyjä perheen pienimmille. Lasten huonekaluja on tarjolla paljon eri värisiä kalusteita ja niistä voit luoda iloisen värimaailman huoneeseen. Valitsemalla valikoimista lapsille tuoleja ja pöytiä, voit koota lapsille mieleiset leikki- ja askartelupaikat. Valikoimissa on myös paljon erilaisia hauskan näköisiä ja mukavia istuimia, joissa on mukava rentoutua ja vaikkapa lukea kirjaa.

  • Valitse tarkoituksenmukaiset kalusteet lastenhuoneeseen
  • Tutustu tuotteiden tietoihin

Valitse mieleisesi huonekalut vaivattomasti netistä

Lapsille sopivat huonekalut on helppoa ja vaivatonta ostaa netistä. Netistä tilatessa voit tutustua valikoimiin rauhassa ja tehdä hintavertailuja. Lukemalla tuotteiden tiedot, voit tarkastaa tuotteiden koot, värit ja ikäsuositukset. Sivustolta löytyy monien eri jälleenmyyjien tuotteita ja näistä voit valita mieleisesi. Ostaminen netistä on kätevää ja voit tehdä sen vaikka omalta kotisohvaltasi käsin, eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään. Kun olet löytänyt mieleisesi tuotteen, siirryt vain klikkaamalla jälleenmyyjän sivuille, josta voit tehdä tilauksesi.

Siirry alkuun