Amningsbh, Ultra Stretch, medela
26,00€
Fast Food Imetysliivit Rainy Rose, boob
42,00€
Fast Food Imetysliivit Powder, boob
40,00€
Sport Nursing Bra Black/Beach
27,90€
Parfait Flexi Wire Lace Nursing Bra Grey
55,00€
Amningsbh, Ultra Stretch
26,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ESPRIT
Boob
Cantaloop
Carriwell
Medela
Mom2mom
Naturana
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Imetysliivit

124 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Imetysliivit tukevat ja joustavat

Imetysliivit ovat toiminnalliset rintaliivit, jotka tekevät imetyksestä miellyttävämpää ja käytännöllisempää. Imetysliivit ovat imetysvaatteita, joita kannattaa ehdottomasti hankkia useammat jo ennen synnytystä. Rintojen koko voi kuitenkin kasvaa ensimmäisinä kuukausina synnytyksen jälkeen huomattavasti raskauden loppuaikaisesta koosta, joten voi olla, että lisäksi tulee hankkia myös isompia imetysliivejä. Yleensä imetysliivit ovat joustavia, joten ne voivat sopia myös koon muuttuessa jonkin verran. Kun ostaa imetysliivejä netistä ennen synnytystä, kannattaa ehdottomasti jättää liiveihin myös kasvunvaraa. Suosittuja ovat erityisesti kaarituettomat ja saumattomat imetysliivit.

Hyvät imetysliivit

Imetysliivien yksi tärkeimpiä ominaisuuksia on niiden käytännöllisyys. Imetysliivien luukun aukaisu tulisi onnistua helposti yhdellä kädellä ja yleensä hyvissä imetysliiveissä on kokonaan alas aukeava kuppiosa, jolloin myös vauva saa hyvän ihokontaktin. Kaarituet ovat usein epäkäytännölliset, kun puhutaan ensimmäisistä synnytyksen jälkeisistä viikoista ja imetysliiveistä. Suosituimmat imetysliivit ovatkin usein kaarituettomia imetysliivejä. Saumattomat imetysliivit ovat myös miellyttävät käytössä. Imetysliivejä käytetään etenkin alkuvaiheessa myös yöllä, joten imetysliivit eivät saa painaa tai puristaa, eikä niissä saa olla ylimääräisiä hankaavia osia. Suosittu imetysliivimerkki Carriwell on valmistanut erikseen pehmoimetysliivejä, jotka on suunniteltu yökäyttöön ja imetyksen alkuvaiheeseen. Imetysliiveissä on huomioitu myös se, että liivinsuoja pysyy hyvin paikoillaan. Materiaaliltaan hyvät imetysliivit on usein valmistettu pehmeästä puuvillasta, mikä ei ärsytä äidin tai vauvan ihoa. 

Imetysliivien valinta netistä

Imetysliivien valinta voi aiheuttaa päänvaivaa, varsinkin kun imetysliivit olisi hyvä ostaa jo ennen synnytystä. Toisaalta imetysliivit ovat erinomaiset myös raskauden loppuvaiheessa, joten imetysliivejä voi hyvin ostaa jo etukäteen. Nyrkkisääntönä voi pitää, että imetysliivit kannattaa ottaa yhtä kokoa suurenpana kuin koko on ennen synnytystä. Toisaalta imetysliivien kokotaulukko poikkeaa perinteisten rintaliivien kokotaulukosta. Usein erityisesti kaarituettomat ja saumattomat imetysliivit myydään s, m, l ja xl -kokoina. Osassa malleista on myös saatavana isompia kokoja. Hyvät kaarituettomat imetysliivit on suunniteltu niin, että imetysliivit sopivat hyvin, vaikka rintojen koko muuttuukin. Netistä ostettaessa voi tilata halutessaan useampaa eri kokoa, koska synnytyksen jälkeen ei yleensä ensimmäisinä päivinä halua lähteä imetysliiviostoksille. Hyvät imetysliivit voi pakata valmiiksi jo sairaalakassiin, koska sairaalan imetystopit eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset. Alkuvaiheen jälkeen kaarituelliset imetysliivit antavat yleensä isompaa tukea. Netistä voi ostaa myös topattuja ja kaarituellisia imetysliivejä päiväkäyttöön. Imetysliivien toppaukset ovat yleensä irrotettavia, joten imetysliivien ominaisuuksia voi vaihdella käytön mukaan.

Siirry alkuun