Nursing Poncho Navy
22,90€
Nursing Poncho Grey
22,90€
Edie Knitted Tunic Tofu, boob
104,00€
mama licious Imetysmekko MLLUCY, vihreä
39,99€
Nursing Poncho Black
22,90€
Dress Nursing LS Dark Grey, ESPRIT
79,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ESPRIT
Oliver & Kids
Boob
Mom2mom
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Imetysmekot

102 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Imetysmekko arkeen ja juhlaan

Imetysmekko on kätevä valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Imetysmekossa on yleensä samankaltainen mekanismi kuin imetysliiveissä ja -paidoissakin, jolloin imetys onnistuu näpsäkästi paikassa kuin paikassa. Imetysmekko on miellyttävä valinta etenkin kesällä, koska mekko ei kinnaa eikä kiristä ja yleensä imetysmekon materiaali on myös pehmeä ja kevyt. Myös talviaikaan imetysmekko voi olla hyvä valinta. Imetysmekkoa voi käyttää esimerkiksi villatakin ja legginsien kanssa. 

Imetysmekko ristiäisiin tai nimiäisiin

Imetysmekko on varma valinta vauvan ristiäisiin tai nimiäisiin. Yleensä normaalit juhlamekot on valmistettu niin, että yläosa tulee kokonaan riisua imetystä varten. Juhlahumussa mekon riisuminen on vaivalloista, joten kätevä imetysmekko säästää varmasti aikaa ja vaivaa. Verkkokaupoista löytyy laaja valikoima imetysmekkoja: juhlava imetysmekko on hyvä valinta ristiäisiin tai nimiäisiin, mutta toki myös rennompi imetysmekkko sopii juhlaan. Usein imetysmekot on valmistettu joustavasta puuvillatrikoosta, mikä on materiaalina miellyttävän tuntuinen päällä. Juhlavuutta imetysmekkoon saa myös erilaisilla koruilla. Imetysmekko on monikäyttöinen imetysvaate, jos tykkää muutenkin käyttää hameita ja mekkoja. 

Imetysmekko verkkokaupasta

Imetysmekko on helppo tilata netistä. Valikoimasta löytyy pitkähihaisia, lyhythihaisia sekä hihattomia imetysmekkoja. Esimerkiksi Boob -tuotemerkiltä löytyy myös lämpimästä materiaalista valmistettuja pitkähihaisia imetysmekkoja, jotka sopivat hyvin syksyyn ja talveen. Osa imetysmekoista on ns. kietaisumallisia mekkoja, jotka sopivat hyvin imetykseen. Usein imetysmekoissa on kaksinkertainen kangas rintojen kohdalla, jolloin imetys sujuu huomaamattomasti ja kätevästi ja mahdolliset maitotahrat eivät ylety heti päällykankaaseen asti. Imetysmekoissa on usein leikkaus heti rinnan alla, jolloin imetysmekot sopivat hyvin myös käytettäväksi jo raskausaikana. Imetysmekon voi siis huoletta tilata verkkokaupasta jo raskausaikana, koska materiaalinsa ansiosta se yleensä joustaa hyvin.  

Siirry alkuun