Natural Curve? Imetystyyny Harmaa, Ergobaby
59,00€
Happy Dots Imetystyyny Grey
40,00€ 49,90€
THERALINE Imetystyyny - turkoosi pilkullinen
57,90€
ERGOBABY Imetystyynyn päällinen, ruskea
22,00€
Pillow Medium White/Grey, doomoo
56,00€ 70,00€
Harlequin-imetystyyny, roosa, NG Baby
67,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alvi
Baby Dan
Boppy
Carena
Chicco
EasyGrow
Ergobaby
Muumi
Bbhugme
Doomoo
Elephant
Jollein
Sebra
Theraline
Tiamo
Tineo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Hobby Hall
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Imetystyynyt

93 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Imetystyyny on rentouttava valinta

Imetystyyny on imetystuote, josta voi olla suuri apu jo ennen varsinaista imetystä. Imetystyyny on helposti muotoiltavissa ja se sopii myös raskaustyynyksi, asentotyynyksi tai vartalotyynyksi. Raskaustyyny helpottaa nukkumista ison mahan kanssa, jolloin lihaskivut ja jännitykset usein helpottuvat. Imetystyyny on suunniteltu kannattelemaan vauvaa eri asennoissa, jolloin äidin hartiat, kädet ja niska voivat rentoutua imetyksen aikana. Imetystyynyn materiaali on usein kestävää puuvillaa ja päällisen saa helposti irti pesua varten. Imetystyynyn sisältö on usein antibakteerista, kahisematonta materiaalia, joka sopii hyvin lapsiperheeseen. Imetystyynyä voi materiaalista riippuen käyttää myöhemmin esimerkiksi tukena, kun lapsi opettelee istumaan. 

Miten imetystyynyä käytetään?

Imetystyyny sopii hyvin niin imetykseen kuin pulloruokintaankin. Imetystyyny asetetaan vanhemman ympärille sopivalle korkeudelle. Osassa imetystyynyjä on kiinnitysnaru, joka kiinnitetään selän taakse. Säätö takaa sen, että tyyny pysyy hyvin paikallaan ja sopivalla korkeudella. Imetystyyny mukautuu hyvin lapsen pään alle, jolloin myös vauvalla on mukava olla imetystyynyn päällä. Vanhempi voi rentouttaa niskansa, hartiansa ja käsivartensa lapsen imetyksen ajaksi, jolloin imetystyynystä saa suuren ergonomisen hyödyn. Toisella kädellä tulee kuitenkin varmistaa, että lapsi pysyy hyvin tyynyn päällä, eikä pääse putoamaan. Vauvan imetysasentoa voi muuttaa tyynyn avulla, jolloin imetys on monipuolista ja rinta tyhjenee hyvin.

Imetystyyny netistä

Kokemukset imetystyynyistä ovat yleensä positiivisia, joten imetystyynyä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Imetystyyny on pitkäaikainen hankinta, jonka voi hyvin ostaa jo raskausaikana. Nukkumisvaikeuksiin imetystyynyä voi käyttää hyvin asentotyynyn tai vartalotyynyn tavoin. Imetystyyny on usein malliltaan pitkulainen ja se on sidottavissa ympyrän muotoon. Imetystyynyjä on eri kokoisia ja mallisia. Jos haluaa hyödyntää imetystyynyä jo raskausaikana, kannattaa ostaa raskaustyyny, joka on muotoiltavissa monenlaiseksi. Imetystyyny on esillä pitkän aikaa, joten imetystyynyn voi valita omaan sisustukseen sopivaksi. Valikoima on laaja niin kuosien kuin muotojenkin suhteen, joten jokaiselle löytyy netistä varmasti mieleinen imetystyyny. Netistä löytyy hyvin myös kokemuksia erilaisista imetystyynyistä, joita kannattaa lukea läpi ennen ostopäätöstä. 

Siirry alkuun