Nursing Poncho Grey
22,90€
mama licious Imetysmekko MLLUCY, vihreä
39,99€
Natural Curve? Imetystyyny Harmaa, Ergobaby
60,00€
Harlequin-imetystyyny, roosa, NG Baby
67,90€
THERALINE Imetystyyny - turkoosi pilkullinen
57,90€
ERGOBABY Imetystyynyn päällinen, ruskea
22,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
3M
Alvi
Avent
BAMBINO
Baby Dan
Boppy
Carena
Chicco
ESPRIT
EasyGrow
Ergobaby
Iiamo
MAM
NUK
Oliver & Kids
Philips
Swing
Bbhugme
Boob
Candide
Cantaloop
Carriwell
Doomoo
Drbrown
Elephant
Jollein
Medela
Mom2mom
Naturana
Sebra
Theraline
Tiamo
Tineo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Hobby Hall
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Imetysvaatteet

355 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Imetys ja imetystuotteet

Imetys on asia, joka nousee vahvasti esiin heti, kun vauva on syntynyt. Imetystä tuetaan jo synnytyslaitokselta lähtien kätilöiden toimesta ja tietoa imetykseen liittyvistä tuotteista on myös mahdollista saada netistä tai kätilöiltä. Imetystuotteita voi hankkia valmiiksi jo ennen synnytystä, mutta imetys on kuitenkin niin yksilöllinen asia, että ennakkoon ei voi tietää, mitkä imetystarvikkeet sopivat juuri itselle ja vauvalle. Imetystuotteita kuten liivinsuojia, imetysvaatteita tai imetysliivejä kannattaa hankkia varastoon jo ennen synnytystä. Ainakin imetysvaatteet on hyödyllistä ostaa jo etukäteen, niin ne voi ottaa käyttöön heti kotiutumisen jälkeen. 

Imetysliivit helpottavat imetystä

Imetysliivit on suunniteltu niin, että imetys onnistuu näppärästi missä vain. Imetysliivit ovat miellyttävät päällä ja niissä on kätevä avausmekanismi, imetysluukku, jonka avulla rinnan saa nopeasti esille. Imetysliivit ovat tukevat päällä ja niitä voi halutessaan käyttää jo ennen synnytystä. Imetysliivejä on runsaasti eri värisiä ja mallisia, joten valikoimaaan kannattaa tutustua netissä jo etukäteen.

Imetysvaatteet sopivat arkeen ja juhlaan

Imetysvaatteet sopivat usein käytettäväksi jo raskausaikana, koska imetysvaatteet ovat joustavia ja miellyttäviä päällä. Imetysvaatteissa on mietitty tarkkaan toiminnallisuutta, jolloin esimerkiksi imetyspaidan käyttö onnistuu helposti yhdellä kädellä. Imetysvaatteiden materiaali on pehmeää ja kestävää, joten imetysvaatteita on mukava käyttää. Imetysvaatteita on moneen käyttötarkoitukseen: imetysmekot sopivat hyvin juhlaan, imetyspaitoja on sporttisia tai tyylikkäämpiä malleja ja imetysvaatteita on suunniteltu niin helteiseen kesään kuin kylmään talveenkin. 

Imetystyynyt äidille ja vauvalle

Imetystyyny on imetystuote, jonka voi hankkia hyvin jo ennen synnytystä. Nukkuminen voi raskausaikana olla haastavaa, joten imetystyyny jalan alla voi helpottaa myös nukkumista. Imetystyynyn avulla vauva voi imeä miellyttävässä asennossa, missä äidin ei tarvitse jännittää harteita ja pidellä vauvaa sopivalla korkeudella. Imetystyynyjä on netissä laaja valikoima, joten jokaiseen sisustukseen löytyy varmasti sopiva imetystyyny.

Liivinsuojukset, rintakumit ja muut imetystuotteet

Liivinsuojuksia on kertakäyttöisiä sekä kesto-malleja ja niiden tehtävänä on suojata imetysliivejä likaantumiselta ja kastumiselta. Liivinsuojia tarvitsee erityisesti ensimmäisinä kuukausina, jolloin maidontuotanto on voimakasta. Liivinsuojuksia on hyvä hankkia jo ennen synnytystä valmiksi. Rintakumit on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön ja niiden tarkoitus on helpottaa vauvan tarttumista rintaan. Silikonista valmistetulle rintakumille ei välttämättä tule käyttöä ollenkaan, joten niitä ei tarvitse hamstrata etukäteen. Osalle rintakumit ovat kuitenkin tarpeellisia imetystuotteita, jotka auttavat imetyksen ensimmäisinä viikkoina.

Siirry alkuun