Istuinkoroke Aku Ankka, Disney
27,03€
Selepude Spiderman
27,03€
Violetta Istuinkoroke
27,03€
Istuinkoroke Minions
27,03€
Frozen Istuinkoroke
18,78€ 27,02€
Istuinkoroke Mikki Hiiri
27,03€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
BubbleBum
Carena
Cars
Disney
Disney Frozen
Minions
Paw Patrol
Spiderman
Star Wars
Frozen
Pegperego
Trolls
Violetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Istuinkorokkeet

21 tuotetta 5 kaupasta

Istuinkorokkeet ja korokeistuimet lisäävät turvallisuutta

Kun lapsi on tarpeeksi iso ja ei enää istu turvaistuimessa, kannattaa hänen siirtyä istuinkorokkeen käyttöön. Sen avulla lapsi näkee paremmin ulos sekä turvatyöt asettuvat oikealle korkeudelle. Lapsen turvallisuuden kannalta on enemmän kuin tärkeää huolehtia, että vyöt menevät oikeasta kohdasta, ja koroke tulee olla sellainen, jossa on paikat turvavyön ohjaamiseen oikeaan kohtaan lasta. On hengenvaarallista, jos vyöt menevät esimerkiksi mahan keskeltä tai kaulasta. 

Korokkeessa istuva lapsi on huomattavasti paremmassa turvassa onnettomuuden sattuessa kuin ilman koroketta matkustava. Pelkkä koroke ei kuitenkaan suojaa lasta niin hyvin kuin sivutörmäys-suojilla varustettu korokeistuin. Suositeltavaa olisi, että 10 ikävuoteen saakka lapsi matkustaisi korokeistuimessa, jossa on siis korokkeen lisäksi sivusuojat, sekä turvavyötä varten paikat, joiden avulla vyöt menevät oikeasta kohden. 

Valitse oikeanlainen koroke lapselle

Korokkeita on lukuisia erilaisia, mitä ihanampia Disney Prinsessa korokkeita kuin perinteisiä yksivärisiä. Monet korokkeet on myös varustettu esimerkiksi juomapullotelineellä, mikä on kätevää matkustamisen aikana. Korokkeet on muotoiltu siten, että niissä on mukavaa ja mieluista matkustaa. Jos lapsi nukahtelee matkan aikana, on todella tärkeää että lapsi istuu korokeistuimessa, jossa on sivusuojaukset kunnolliset, sillä lapsi rentoutuu, jolloin hänen asennon täytyy säilyä hyvänä ja ergonomisena, eikä valua ja rötköttää istuimessa.

Korokeistuimia ja korokkeita valmistaa esimerkiksi Graco, Maxi Cosi sekä 2ME ja Axkid. Tilaa omasi netistä. Netissä valikoimaa riittää vaikka miten paljon ja varmasti saat omasi tilaamalla sen verkkokaupasta.

Siirry alkuun