Itkuhälytin, 835, Valkoinen
75,50€ 110,90€
Philips Avent, Itkuhälytin 580
179,00€
Itkuhälytin, 835, Musta
77,70€ 110,90€
Itkuhälytin BRITTON BC-50
119,00€
ALECTO Digitaalinen itkuhälytin DBX-20 LCD-näytöllä
50,00€
Philips Avent, Itkuhälytin 560
139,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avent
Britton
Chicco
Motorola
Philips
Topcom
Alecto
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Itkuhälyttimet

41 tuotetta 6 kaupasta

Nykyisistä itkuhälyttimistä löytyy useita ominaisuuksia

Itkuhälytin kannattaa hankkia jokaiseen lapsiperheeseen, sillä se vähentää olennaisesti lapsen itkuja sekä vanhempien stressiä. Itkuhälyttimen laadusta ei kannata kuitenkaan säästää, sillä hälyttimellä ei tee mitään ellei siihen pysty luottamaan.

Kun tuore äiti tai isä katselee itkuhälytinvalikoimaa, saattaa joskus käydä niin, että vanhemmalla meinaa tulla itku... Hälyttimiä on niin monenlaisia ja ne on varustettu niin erilaisilla toiminnoilla, että mistä voi tietää millaisen hälyttimen juuri me tarvitsemme?!? Tässä vaiheessa kannattaakin huokaista hetki ja miettiä kaksi kertaa muutamia asioita.

Millaiseen käyttötarkoitukseen itkuhälytintä tarvitaan?

Ensimmäiseksi kannattaa miettiä milloin itkuhälytintä käytetään. Käytetäänkö sitä päiväunien aikaan, kun lapsi nukkuu rattaissa ulkona tai parvekkeella? Vai niin, että lapsi nukkuu sisällä ja vanhempi on ulkona hommissa? Onko tarkoitus, että lapsen voi joskus jättää autoon nukkumaan, ja hälytin on vanhempien mukana sisällä? Onko kenties tarkoitus käydä vaikka metsässä marjassa sillä aikaa kun lapsi nukkuu autossa? Nukkuuko lapsi yläkerrassa, sillä aikaa kun vanhemmat touhuavat alakerrassa? Tällaiset kysymykset kartoittavat sitä, kuinka kauas itkuhälyttimen kantama täytyy riittää. Mikäli hälytintä käytetään ainoastaan siihen, että lapsi nukkuu päiväunia parvekkeella, kovin suurta kantamaa ei tarvita.

Sitten kannattaa miettiä, tarvitaanko hälyttimeen kameratoimintoa. Mikäli perheessä on muita pieniä lapsia tai kenties kissa, koira tai muita eläimiä, voi kameratoiminto olla hyödyllinen. Tällöin nukkuvaa lasta voi tarkkailla myös kameran kautta, jolloin esimerkiksi kissan hiljaiset liikkeet voi havaita. Kissat nimittäin hakeutuvat usein päiväunille nukkuvan lapsen päälle lämpimään ja joskus tämä on jopa tukehduttanut lapsen.

Jos lastenhuone on yläkerrassa, kameratoiminto voi olla todella kätevä.

Itkuhälytin puhelimeen

Itkuhälytinmerkkejä on todella monia, ja niiden erot löytyy ainoastaan vertailemalla niitä keskenään. Netistä selaamalla vertailuja löytyy mielin määrin. Pääsääntöisesti elektroniikassa hinta kertoo jotain laadusta, joten halpaa ei kannata ostaa. Baby-Dan, Motorola, NUK, Padwico, Philips, Rätt Start, Snuza ja Tommee valmistavat perinteisiä itkuhälyttimiä, joissa kaksi osaa lähettävät toisilleen radioaalloilla kulkevia signaaleja. Osalla näistä on myös kameratoiminnoilla varustettuja itkuhälyttimiä.

Nykyaikana tietysti helpointa on puhelimeen asennettava itkuhälytin. Tällainen on ainakin Nabby-merkkinen itkuhälytin, joka toimii yhdessä iPhonen, iPadin sekä Android käyttöjärjestelmän kanssa. Nabby on lähetin, joka asetetaan vauvan viereen ja se lähettää puhelimeen ladattuun sovellukseen ilmoituksia online. Nabby kertoo muun muassa tilan lämpötilan sekä siinä voi säätää aistimisen herkkyyttä.

Siirry alkuun