Jalkapallomaali ItsaGoal uPVC 2,4m x 1,8m
249,00€
Stiga Goal Scorer, jalkapallomaali
100,40€
Palautusseinä Crazy Catch Freestyle
149,00€
Jalkapallomaali Avyna Juniori alumiininen juniorimaali
649,00€
Responseball Touch Reaktiopallo
39,00€
Jalkapallomaali ItsAgoal uPVC 3,6m x 1,8m
349,00€

Jalkapallo

205 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Jalkapallo on maailman suosituin ulkopeli

Jalkapallo on liikuttanut ihmisiä pallon perässä jo 1800-luvun loppupuolelta saakka. Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, joten ei ihme, että se kiinnostaa myös lapsia. Yksinkertaisemmillaan jalkapalloa voi harrastaa helposti myös omalla kotipihalla. Pihamaali ja jalkapallo riittävät jo hyvin harrastuksen aloittamiseen. Jalkapalloa voi pelata pihalla yksin tai kaksin, mutta tietysti peli muuttuu kunnon peliksi, kun joukkueisiin saadaan enemmän porukkaa. Oikeassa jalkapallojoukkueessa on 10 kenttäpelaajaa ja maalivahti, mutta pihapeleissä harvemmin on niin paljon pelaajia. Laukausta ja potkuja voi harjoitella myös yksin, joten jalkapallon harjoittelu ei vaadi aina pelikavereita. Pallopelissä käytetään ensisijaisesti jalkoja ja päätä, kun yritetään saada pallo vastustajan maaliin. Jalkapallossa ollaan jatkuvasti vähintään pienessä liikkeessä ja välillä juostaan ja hypitään, joten jalkapallo on monipuolista liikuntaa koko vartalolle.

Jalkapallovarusteet

Jalkapallossa käytetään yleensä kokoja 3,4 tai 5. Alle 9-vuotiaille lapsille sopii hyvin numero 3, jonka ympärysmitta on 55-60 cm ja paino 270-320g. Numero 5 toimii taas yli 14-vuotiaille ja aikuisille, jolloin koko on 68-70 cm ja paino 410-450g.  Jalkapalloon on kehitetty jalkapallokenkiä, joita on suunnattu nurmelle, tekonurmelle, hiekkakentille ja sisäkentille. Jalkapallokenkien lisäksi säärisuojat kuuluvat jalkapallovarustukseen samoin kuin jalkapallosukat. Pelipaita ja shortsit viimeistelevät peliasun.

Jalkapallomaalit

Jalkapallomaali on varmasti isoin hankinta, jos ajatellaan lasten pihapelejä. Jalkapallomaaleja on myynnissä verkkokaupoissa monenkokoisia, joten netistä on helppo valita sopiva koko juuri omalle pihalle. Lapsille ja nuorille suunnattujen jalkapallomaalien lisäksi netistä voi ostaa myös palautusseiniä. Jalkapalloseinä on hyvä hankinta, jos tykkää harjoitella yksin syötön vastaanottoa, syöttöä ja lajitekniikkaa. Palautusseinät ovat myös hinnaltaan edullisempia ja kooltaan pienempiä kuin varsinaiset jalkapallomaalit.

Siirry alkuun