Jalkapallo Penalty Brasil 70 Pro
45,90€
Fotboll Star Ball, Svart, Stiga
12,00€
Star Ball -jalkapallo, valkoinen, Stiga
13,80€
Thunder Ball -jalkapallo, Stiga
9,20€
Responseball Touch Reaktiopallo
39,00€
Amerikkalainen jalkapallo Grip-Rite, junior, Sportme
11,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Stiga
Rainbow
Sekalaiset
Sportme
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Hong Kong
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Jalkapallot

14 tuotetta 3 kaupasta

Jalkapallo houkuttelee lapsia pelaamaan ja liikkumaan

Jalkapallo innostaa lapsia liikkumaan ja pelaamaan ympäri maailmaa. Jalkapallo houkuttelee jo ihan pieniä taaperoita luokseen ja vetovoima kestää joillakin ihan aikuisikään saakka. Ensimmäinen jalkapallo on valmistettu puusta ja nahasta Egyptissä jo 2000 eaa, mutta varsinainen jalkapallobuumi on kestänyt viimeiset sata vuotta. Jalkapallon olennaisin varuste on itse jalkapallo. Jalkapalloja voi tilata netistä monessa eri koossa ja värejä löytyy myös joka lähtöön. Jalkapallolla voi pelata helposti niin yksin, kuin isommissta porukoissa, mikä tekee siitä loistavan pihapelin.

Lasten jalkapallo netistä

Lapsille valmistetaan pienempiä jalkapalloja, jotka ovat sekä painoltaa, että kooltaan näppärämpiä käytössä. Alle 9-vuotilaille lapsille käytetään jalkapallossa kokoa 3, jossa jalkapallon ympärysmitta on 55-60 cm ja paino 270-320 g. Kokoa 4 käyttävät 10-13-vuotiaat tytöt ja pojat. Koossa 4 pallo on ympärysmitaltaan 62-66 cm ja painoltaan 340-390 g. Koko 5 on käytössä yli 14-vuotiaista aina aikuisiin saakka. Koko 5 käsittää pallot, joiden ympärysmitta on 68-70 cm ja paino 410-450 g. Jalkapallossa on myös tärkeää, että pallossa on tarpeeksi ilmaa. Pallon koosta riippuen suosituspaine on 0,6-1,1 baria. Jalkapallosta löytyy yleensä tieto myös sen suosituspaineesta. Jalkapallo kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla aina käytön jälkeen, niin se pysyy pitkään hyvänä. Jalkapallon pinta ei ole aivan sileää, mikä tekee siitä nopeamman ja liikkeissään arvattavamman. Jalkapallon pinta on nykyään synteettistä polymeeriä. Jalkapallon pinnalla on ompeleita, jotka vaikuttavat ilmanvastukseen ja tekevät pallon lennosta nopeamman ja vakaamman.

Jalkapalloa voi harrastaa läpi vuoden

Jalkapallo mielletään usein kesälajiksi, mutta netissä on myynnissä myös jalkapalloja, jotka on kehitetty nimenomaan talvikäyttöön. Värikkäät jalkapallot erottuvat hyvin lumesta ja materiaali kestää hyvin kosteutta. Mikäli ulkona paukkuu kovat pakkaset voi kokeilla myös sisäjalkapalloa, futsalia. Futsalpallo on oikeaa jalkapalloa pienempi ja se ei pompi yhtä voimakkaasti kuin perinteinen jalkapallo. Jalkapallon harrastaminen on suhteellisen halpaa. Jalkapallot maksavat yleensä n. 20-100 euroa. Suosittuja pallomerkkejä ovat lasten ja nuorten keskuudessa Select sekä Nike. Jalkapalloja voi tilata kätevästi netistä, missä myös pallojen vertailu on helppoa. 

Siirry alkuun