Disney Frozen, Joulukalenteri, jossa koruja ja tarvikkeita
27,02€
LEGO Friends Advent Calendar 2017 (LEGO 41326 Friends Heartlake)
19,90€
Schleich joulukalenteri Farm World 2017 (Schleich 97448)
40,53€
Schleich 97433 joulukalenteri Wild Life
25,90€
Joulukalenteri Joulupukin paja (Playmobil joulukalenteri 6264)
19,00€ 29,90€
LEGO City joulukalenteri 2017 (60155)
19,90€ 22,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Born
Bamse
Barbie
Brio
Cars
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Hot Wheels
Lego
Mattel
Mumin
My Little Pony
Palomies Sami
Paw Patrol
Peppi Pitkätossu
Playmobil
Revell
Schleich
Star Wars
Babblarna
Bloomingville
Christmas
Frozen
Legler
Nalle
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
BR lelut
Babyshop
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelut24
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Joulukalenterit

89 tuotetta 7 kaupasta

Mieluisimmat joulukalenterit

Joulukalenterit eli adventtikalenterit eivät ole nykyään enää pelkkiä pahvisia luukkuja tai edes päivittäin saatavia pieniä suklaanpalasia. Nykypäivän suosituimmat joulukalenterit antavat pienen lelun joka päivä jo joulua odotellessa!

Joulun aika on lapselle jännittävää aikaa. Ensin koko marraskuu odotellaan joulukuun alkua, jolloin saa alkaa availemaan kalenterin luukkuja. Joulukalenterista lapsen onkin helppo seurata joulukuun etenemistä ja joulun lähestymistä. Kalenteri konkretisoi lapselle odotuksen aikaa.

Joulun lelukalenterit

Aiemmin joulukalenteri oli pahvinen tai paperinen kalenteri, josta avattiin joka päivä yksi luukku. Luukun takaa paljastui jouluun liittyvä kuva. Nykyäänkin avataan luukkuja, mutta sieltä paljastuu kuvan tilalta suklaa tai karkki, tai vähintään pieni lelu!

Tänä vuonna leluja sisältäviä joulukalentereita on enemmän kuin koskaan! Legolla on useita joulukalentereita eri teemoilla. Samoin Playmobil tarjoaa jopa yli kymmenen erilaista joulukalenteria, joista jokaisen luukun takaa paljastuu pieni lelu.

Schleichilla on omat ihanat joulukalenterinsa eri teemoilla, ja näistä luukuista tulee tietysti eläimiä ja muita hahmoja. Muumi, Minions, Monster High, Playdoh, Star Wars ja Barbie-teemoilla löytyvät omat kalenterinsa. Star Wars kalenterin jokaisesta luukusta tulee jotain koulutarvikkeita ei niinkään leluja. Hauska kalenteri on Brion puinen rautatiekalenteri, joka sopii vaikka perheen pienimmille!

Uutuutena meikkikalenterit

Ajan trendien mukaisesti markkinoilla on useita Frozen Elsa kalentereita. Niitä on leluilla, pelkillä suklailla sekä meikeillä. Isommille tytöille suunnatut meikkikalenterit ovatkin tämän joulun uusinta uutta! Meikkikalenterista löytyy huulipunaa, hiuskoristeita, huulikiiltoa, luomiväriä, kynsilakkaa. Joulun odotus sujuu paljon joutuisammin, kun joka päivä luukusta tulee pieni konkreettinen yllätys!

Isompien tyttöjen meikkikalenteri löytyy myös Color merkkisenä. Tästä kalenterista tyttö saa yllätyksenä kaikenlaisia meikkejä, joita voi sitten käyttää pitkin vuotta!

Lego kalenterit

Suosituimpia lelukalentereita ovat kenties Lego-kalenterit, joista jokaisesta luukusta tulee jokin pieni Lego-hahmo tai esine. Varmasti jokainen lapsi löytää itselleen mieluisen Lego-kalenterin, sillä vaihtoehtoja on useita! Tytöille löytyy Lego Friends-sarjan kalentereita parikin vaihtoehtoa, pojille taas Lego City, Star Wars tai joulukaupunki kalenterit. Lego-kalentereita on myös ilman leluja, pelkillä kuvilla.

Siirry alkuun