Lelut & lelukaupat netissä

Joululahjaideat 6-8 vuotiaille lapsille

Lego, Disney, Nerf, Frozen ja Bratz - nämä lelut ovat lasten suosiossa nyt. Katso alta joululahjaideat 6-8 vuotiaille kategorioittain. 

Katso parhaat joululahjat Alle 1 vuotiaille | 1-2 vuotiaille | 3-5 vuotiaille | 6-8 vuotiaille | 9-16 vuotiaille

 

Top 20 Lego Disney Princess

Kaikki myydyimmät lego disney princess >

Top 20 Lego Friends

Kaikki myydyimmät lego friends >

Top 20 Lego Super Heroes

Kaikki myydyimmät lego super heroes >

Top 20 Radio-ohjattavat autot

Kaikki myydyimmät radio-ohjattavat autot >

Top 20 Lelupyssyt ja -miekat

Kaikki myydyimmät lelupyssyt ja -miekat >

Top 20 Kampauspää nuket

Kaikki myydyimmät kampauspää nuket >

Top 20 Lumipotkulaudat

Kaikki myydyimmät lumipotkulaudat >

Top 20 Actionhahmot

Kaikki myydyimmät actionhahmot >

Top 20 Lego Rannekellot

Kaikki myydyimmät lego rannekellot >

Top 20 Littlest Pet Shop

Kaikki myydyimmät littlest pet shop >

 

Parhaat joululahjat 6-8 -vuotiaille tytöille ja pojille

6-8 -vuotiaat lapset ovat parhaassa leikki-iässä! Fyysiset ja psyykkiset taidot alkavat olla jo melkoiset, tiedotkin jo hyvät, sillä tässä iässä lapset oppivat lukemaan, askartelemaan ja leikkaamaan taitavasti. Heillä on voimakas mielikuvitus, jota vanhemmat voivat omalta osaltaan ruokkia antamalla lapselle luovaa vapaata aikaa, tilaa sekä riittävästi turvallisuutta.

 

Alakouluikäiset lapset rakastavat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Tarjoa lapselle tämä mahdollisuus, älä eristä häntä muista. Tässä iässä lapsella on jo selviä kiinnostuksen kohteita: jotakuta kiinnostaa eläimet, toista nuket, toista traktorit, toista dinosaurukset. Kunnioita ja ole kiinnostunut siitä mistä lapsi luontaisesti kiinnostuu ja tue häntä tässä ostamalla hänelle kiinnostukseen sopivia leluja.

 

Tämän ikäiset lapset viettävät mielellään paljon aikaa ulkona, talvella lumileikeissä. Siksi esimerkiksi rattikelkat, lumiskootit ja lumipotkulaudat, luistimet, sukset sekä pulkat ovat loistavia joululahjoja kenelle tahansa tämän ikäiselle. Myös erilaiset piirustus- ja maalausvälineet ovat ihania lahjoja tämänikäiselle lapselle. Katso tämän ikäisille sopivat lelut yllä olevista lukuisista ideoista tai lue ideat alta.

Joululahjat 6-8 -vuotiaalle tytölle

Alakouluikäinen tyttö haluaa usein leikkiä pitkälti samoja leikkejä kuin ikäisensä luokkakaverit. Siksi tämän ikäiselle lapselle on vielä helppo ostaa lahjoja: usein se mikä kiinnostaa muita samanikäisiä kiinnostaa myös tätä lasta. Todella suosittuja ovat Disney Frozen jutut ja Princess nuket sekä kampauspäät. Myös muut muotinuket, kuten Bratzit, Barbiet ja Steffit ovat edelleen todella suosittuja. Myös nukkekodit kirvoittavat tämän ikäisten tyttöjen mielikuvitusta. Littlest Pet Shop eläinhahmot ovat myös todella suosittuja tyttöjen keskuudessa.

 

Lego Friends ja Lego Princess rakennussarjat ovat nousseet valtavaan suosioon juuri tämän ikäisten tyttöjen keskuudessa. Friends sarjoja tulee joka vuosi uusia ja uusilla teemoilla. Mikäli lapsi kerää näitä, on joululahjan ja muidenkin lahjojen ostaminen todella helppoa! Legot ovat aina mieluisimpia joululahjoja!

Joululahjat 6-8 -vuotiaalle pojalle

Radio-ohjattava auto on varmasti tämänikäisen pojan ykkösjoululahjatoive jossain vaiheessa. Muun muassa Nikkolla on loistavia kauko- ja radio-ohjattavia autoja, jotka sopivat tämänikäiselle lapselle. Myös autoradat ovat upeita lahjoja pojille, jotka rakastavat autoja. Autoradalla isät ja pojat sekä sisarukset keskenään voivat viettää tuntikausia kisaillen.

 

6-8 -vuotiaana pojilla tulee väistämättä supersankarivaihe, sillä tämän ikäisen lapsen kehitykseen kuuluu tietty kaikkivoipaisuuskuvitelma itsestään ja omista taidoistaan. Supersankarina hän tuntee voivansa muuttaa koko maailman. Erilaiset supersankariasut ovatkin aivan ihania lahjoja tämän ikäiselle pojalle!

 

Lelupyssyt alkavat kiinnostaa tässä vaiheessa, mikäli pyssyleikit kiinnostaa. Nerf-pyssyt ovat hauska ja turvallinen tapa kokeilla ihan oikeaa taistelua kavereiden kanssa. Pienillä muovikuulilla voi osua toiseen kuitenkaan satuttamatta. Myös lelumiekat ovat usein kovalla käytöllä kodissa jossa on alakouluokäisiä poikia.

 

Yksi ehdottomasti suosituin joululahjatoive on kuitenkin pojillakin Legot. Lego rakennussarjoja on nyt niin monenlaisia, että useimmille pojille löytyy niistä oma suosikkinsa. Siellä on Lego Star Wars, Lego Ninjago, Lego Chima, Lego Nexo Knights, Lego City, Lego Superheroes.... Legot ovat ikiaikaisia leluja, jotka siirtyvät isältä pojalle.

 

Joululahjaideat lapselle Lego video

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun