Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Hauck
Thule
Hinta
Poista kaikki suodattimet

Juoksurattaat

2 tuotetta 1 kaupasta

Juoksurattailla vaivatonta juoksua lapsen kanssa

Oletko innokas juoksulenkkien harrastaja, tahtoisitko harrastaa sitä myös pienen taaperosi kanssa? Olet ehkä odottanut hetkeä, jolloin on lapsesi päiväunien aika ja saat taas hetken omaa aikaa tuulettua, juosta lenkkipolulla pienoisesi nukkuessa rattaissa. Juuri tällaisia tilanteita varten on kehitetty toinen toistaan kätevämpiä juoksurattaita. Mikä sen mieluisampaa kuin pinkaista pururadalle todella hyvillä juoksurattailla tietäen, että omalla kullan nupulla on hyvä ja mieluisa olla juoksurattaissa.

Juoksurattaat ovat siis perinteisesti rattaat, jotka on kehitetty juoksulenkkejä ja erilaisissa maastoissa hyvin menemistä varten. Perinteisesti juoksurattaat ovat kolmepyöräisiä, helpon kääntävyyden ja ketteryyden vuoksi. Lisäksi juoksurattaissa on todella isot renkaat verrattuna tavallisiin lastenrattaisiin. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista juoksurattaissa onkin niiden keveys sekä työntöaisan säätömahdollisuus. On erittäin tärkeää löytää se oikea juoksuasento vaunuja työntäessä ja se on mahdollista, jos työntöaisan saa säädettyä juuri itselle sopivalle kohdalle.

Tilaa juoksurattaat netistä

Netissä onkin nähtävillä runsaasti eri valikoimaa juoksurattaista. Esimerkiksi Lekmer.fi myy Carenan juoksurattaita ja muitakin merkkejä, jotka valmistavat juoksurattaita. Kuka nyt viitsisi käydä juoksulenkillä vaunuilla, jotka hidastavat menoa ja tuottavat päänvaivaa lenkillä. Kunnon juoksurattaat ovat myös lapselle mieluisat. Usein rattaat saa makuuasentoon, joten lapsi saa nukkuakin vaikka lenkillä. Lisäksi juoksurattaat ovat perinteisesti melko kapeita ja kevyitä. 

Babyland.fi tarjoaa lukuisia erilaisia juoksurattaita ja heidän nettisivuilta onkin helppoa tilata kotiin omaan tarkoitukseen sopivat juoksurattaat. Juoksurattaat valmistetaan usein alumiinirunkoisina, jolloin ne ovat hyvin kevyet ja siten vaivattomat työntää vaikka yhdelläkin kädellä. Lisäksi juoksurattaissa on luonnollisesti aina kääntyvät etupyörät sekä usein käsijarru. Käsijarru onkin etenkin juostessa alamäkeä todella kätevä ja helppo tapa pitää vauhti tasaisena. Hemmottele itseäsi ja lasta, anna mahdollisuus ihaniin lenkkeilyelämyksiin ja tilaa itselle laadukkaat juoksurattaat netistä!

Siirry alkuun