Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Caterpillar
Disney
Disney Pixar Cars
Ferrari
Fisher-Price
Palomies Sami
Tomy
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Kauko-ohjattavat lelut lapsille

14 tuotetta 6 kaupasta

Kauko-ohjattavat lelut & ajoneuvot

Kauko-ohjattavat lelut ovat jo pitkään olleet lasten suosiossa. Radio-ohjaus toimii siten, että ohjaussignaali lähetetään radioaaltojen välityksellä. Tiettävästi ensimmäinen radio-ohjattava vempain oli pieni vene, joka oli näytteillä 1800-luvun lopulla Madison Square Gardenissa pidetyssä näytöksessä. Kauko-ohjattavia ja radio-ohjattavia autoja, helikoptereita ja muita leluja ostetaan yhä useammin netistä. Katso alta netin verkkokauppoja, kuten Lekmer, Hobbix tai Lelut24.

John Hays Hammondia pidetään kauko-ohjattavien vempainten keksijänä. Hänen oppi-isänsä oli kuuluisa keksijä Thomas Edison. Nykyään kauko-ohjattavat autot ja muut lelut ovat saavuttaneet suuren suosion. Vempaimia löytyy kaikenlaisia laivoista autoihin ja helikoptereista kauko-ohjattuihin koiriin tai muihin elukoihin.  

Nikko on toivottu lahja

Nikko kauko-ohjattavat ovat suosittuja leluja. Nikko on valmistanut radio-ohjattavia autoja jo vuodesta 1958. Japanissa perustettiin 1958 pieni tehdas, jossa valmistettiin Nikko radio-ohjattavien vempainten lisäksi metallimuotteja. Nikko sai nopeasti suosiota ja rupesi laajentamaan markkinoitaan. Nikko kauko-ohjattavat ovat korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita. Nikkolla on valmistajana jo pitkät ammattimaiset perinteet. Nikko kauko-ohjattavat noudattavat Euroopan turvallisuussäädäntöjä ja leluja koskevia standardeja.

Nikko on tunnettu radio-ohjattavat -markkinoilla, mutta nykyään löytyy monenlaista tekijää ja valmistajaa. Myös Disney on lähtenyt mukaan radio-ohjattavat -markkinoille. Disney Pixar –yhtiön suosittu lasten elokuva Cars toi markkinoille elokuvan autohahmoja kauko-ohjattavien muodossa.  

Lego mukana radio-ohjattavien markkinoilla

Myös tanskalainen Lego, joka on tunnettu parhaiten rakennuspalikoistaan, valmistaa nykyisin kauko-ohjattavia. Legon perusti Kirk Kristensenin perhe vuonna 1932. Perhe on vieläkin yrityksen takana. Kun Lego-palikat kehittyivät nykyiseen malliinsa 1950-luvun lopulla, ne saivat nopeasti suuren suosion. Lego sana tulee tanskankielisistä sanoista leiki hyvin (leg godt). Lego on tuonut markkinoille monia sivutuotteita, mutta kauko-ohjattavat kuuluvat Lego Technicille. Lego Technic tuli markkinoille vuonna 1977 ja nykyisin Lego Technicin palikoista voi valmistaa kaikenlaisia, mm. radio-ohjattavia, vempaimia.

Hot Wheels on myös yksi tunnetuista kauko-ohjattavat -brändeistä. Hot Wheels on amerikkalainen brändi, jonka toi markkinoille suuri lelutehdas Mattel 1960-luvun lopulla. Hot Wheels valmistaa nykyisin kaikenlaisia automalleja Ferrareista NASCAR-automalleihin. Hot Wheels julkaisee monesti erikoismalleja, joista tulee suosittuja keräilykappaleita, koska niitä julkaistaan markkinoille usein vain pieni erä. Hot Wheels on julkaissut tähän päivään mennessä yli 10 000 erilaista automallia. Hot Wheels kauko-ohjattavat ovat laadukkaita ja suosittuja. Autojen lisäksi Hot Wheels valmistaa mm. radio-ohjattavia lentokoneita, moottoripyöriä ja junia.

Puuha-Peten radio-ohjattavat perheen pienimmille

Puuha-Pete on englantilainen lasten animaatio joka on alkuperäiseltä nimeltään Bob the Builder. Puuha-Pete on tunnettu tunnusmusiikistaan ja päähahmostaan, joka on ammatiltaan rakentaja. Puuha-Peten ensimmäinen jakso julkaistiin Briteissä 1990-luvun lopulla. Suomeen Puuha-Pete löysi tiensä 2000. Uusia Puuha-Pete jaksoja tuotetaan yhä edelleen. Puuha-Pete on tuonut lelumarkkinoille kaikenlaisia oheistuotteita; uusimpana kenties kauko-ohjattavat. Puuha-Peten radio-ohjattaviin kuuluu kaikenlaisia vempaimia kuten nostureita, kaivureita, mönkijöitä ja autoja.

Kuten siis huomaat kauko-ohjattavat ja radio-ohjattavat ovat tulleet jäädäkseen. Kauko-ohjattavia leluja löytyy kaikenlaiseen makuun. Löytyy tytöille ja pojille sopivia, löytyy autoista kiinnostuneille ja lentokoneista kiinnostuneille sopivia leluja. Nykyisin löytyy jopa radio-ohjattavia hevosia ratsastajineen. Tämä lelu on varmasti jokaisen hevoshullun suosikki.

Osta siis seuraavaksi lahjaksi lapsellesi, lapsenlapsellesi tai siskonpojallesi kauko-ohjattava vempain. Valinnan varaa markkinoilta löytyy, ja löydät täten varmasti lapselle mieluisan vempaimen. Kannattaa kysellä vinkkejä myös lähimmästä lelukaupasta. Radio-ohjattavia voi nykyisin tilata myös Internetin lelukaupoista. Internetistä voi löytää kauko-ohjattavat autot edullisemmin kuin muualta. Kannattaa siis tutkia myös Internetissä ja vertailla hintoja.

Kauko-ohjattavista lyhyesti

Kauko-ohjattavat vempaimet ovat tulleet jäädäkseen! Kauko-ohjattavia on monenlaisia. Suosittuja valmistuttajia ovat Nikko, Disney, Lego Technics, Puuha-Pete ja Hot Wheels Kauko-ohjattavat ovat mieluisia lahjoja ja niitä löytyy moneen makuun niin tytöille kuin pojillekin. Kauko-ohjattavat autot, veneet, juna sun muut vempaimet löydät lähimmästä lelukaupastasi tai nettikaupasta

Air Hogs mainos

Vaihdikkaassa Air Hogs mainoksessa kauko-ohjattavat autot ajavat mieletöntä vauhtia, pyörivät ja jopa "taistelevat" keskenään.