Lekmer lelukauppa

Lekmer lelukauppa

214.1
(21)
 • Laaja valikoma
 • Toimitukset 4-7 arkipäivää (ruuhka-aikaan 9pv)
 • Toimituskulut alle 4,90e
 • Ilmaiset toimituskulut yli 100e tilauksille
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Qliro lasku ja osamaksu
 • 365 päivän palausuoikeus avaamattomille pakkauksille*

  TOP 50 lelut: Lekmer lelukauppa

 • Lelumerkkiä klikkaamalla näet Lekmer -tuotteet.
  Lekmer on lelujen ja lastenvaatteiden verkkokauppa. Se on perustettu Ruotsissa vuonna 2006, ja on osa CDON Groupia. CDON on perustettu vuonna 1999, ja se on eräs pohjoismaiden suurimpia verkkokaupan toimijoita. CDON-konserniin kuuluvat myös mm. Suomessa toimivat muotikauppa Nelly, elektroniikkakauppa CDON.com, kirjakauppa Bookplus, kenkäkauppa Heppo, sisustustarvikekauppa Room21 sekä kuntoilijoille tuotteita myyvä verkkokauppa Fitnesstukku. Lekmer-verkkokaupan valikoima sisältää erilaisia leluja, lastenvaatteita, tarvikkeita lapsille ja vauvoille, pelejä ja viihdettä, sekä sisustustuotteita lastenhuoneisiin. Lekmar-verkkokaupassa myydään tuotteita sadoilta eri tavaramerkeiltä.

  Lekmer-verkkokaupassa myytävä leluvalikoima käsittää mm. erilaiset leluautot, klassiset keppi- ja keinuhevoset, minikeittiöt, nuket, pelit, pallot, pehmoeläimet, puulelut, radio-ohjattavat lelut, toimintahahmot ja talvileikkivälineet. Myös naamiaisiin ja lastenjuhliin löytyy Lekmer-verkkokaupasta kaikenlaisia tuotteita. Lekmer-verkkokaupan lelujen tavaramerkkejä ovat mm. Barbie, Brio, Disney, Lego, Lundby ja Playmobil.

  Lekmer lastenvaatteet ja tarvikkeet

  Lekmer-verkkokauppa tarjoaa valikoiman lastenvaatteita vauvoista kouluikäisiin. Lekmer-verkkokaupasta voi ostaa mm. lasten alusvaatteita, body- ja potkupukuja, housuja, kenkiä ja tossuja, laukkuja ja asusteita, mekkoja, leninkejä ja hameita, päällysvaatteita, ruokalappuja ja essuja, sadevaatteita, erilaisia vaatesettejä ja yhdistelmiä, uima-asuja ja yöasuja.

  Lekmer-verkkokaupasta voi ostaa erilaisia tarvikkeita vauvojen ja pikkulasten hoitoon. Lekmer-verkkokaupan valikoima käsittää mm. tuotteita autoiluun ja matkalle kuten turvaistuimia, kylpy- ja uimatarvikkeita, lastenvaunuja, rintareppuja ja sittereitä, syöttö- ja hoitotarvikkeita, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä tarvikkeita sekä äitiystarvikkeita.

  Lekmer peli- ja viihdevalikoima

  Lekmer-verkkokauppa myy myös lapsille sopivia pelejä, pelikonsoleita ja tarvikkeita. Näitä tuotteita on saatavilla Nintendo 3DS/DS, Nintendo Wii, PC/MAC, Playstation 3, Playstation Portable, ja XBOX 360 –konsoleihin.

  Lekmer sisustustuotevalikoima Lekmer-verkkokaupassa on myytävänä erilaisia sisustustuotteita lastenhuoneisiin ja leikkihuoneisiin. Näitä ovat mm. erilaiset liinavaatteet, korut ja asusteet, huonekalut kuten lapsille sopivat pöydät ja tuolit, tapetit ja koristeet, sekä erilaiset säilytysratkaisut. Tästä valikoimasta löytyy ideoita niin poikien kuin tyttöjenkin huoneiden sisustukseen.

  Lekmer nettisivut

  Lekmer-verkkokaupan etusivulla on tarjoustuotteita, sekä kuvilla varustettuja listoja suosituimmista leluista, lapsi- ja vauvatuotteista, lastenvaatteista, sisustustuotteista ja lastenhuonetarvikkeista, sekä suosituimmista tavaramerkeistä. Etusivun ylälaidassa olevia linkkejä klikkaamalla avautuvat näkyviin Lekmer-verkkokaupan päätuotekategoriat kuten vaikkapa lelut. Näiden linkkien alta voi kutakin tuotekategoriaa selata tarkemmin. Näkyvillä ovat kaikki esimerkiksi leluiksi luokiteltavien tuoteryhmien nimet. Valikoimaa voi myös selata tuotemerkin, koon, lapsen iän sekä tuotteen hinnan mukaan. Löydä lahja –haulla voi etsiä Lekmer-verkkokaupan valikoimista ideoita lahjaksi vaikkapa sukulais- tai tuttavaperheen lapselle. Lahjaideoita voi valita kolmesta eri pääkategoriasta: vauvat, lelut ja lastenvaatteet. Hakutulosta voi sitten rajata lapsen iän mukaan, tai myös tuotteen hinnan mukaan. Voit esimerkiksi hakea korkeintaan 30 euroa maksavia leluja, jotka sopivat 6-7 vuotta vanhoille lapsille.

  Lekmer-verkkokaupassa tehdyt ostokset voi maksaa luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Lekmer-verkkokauppa toimittaa tuotteet 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta lähimpään postitoimipaikkaan. Lekmer-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli olet tilannut vauvatuotteita synnytystä odottaessasi, ja raskauden tai synnytyksen suhteen seuraa komplikaatioita, voit palauttaa tällaiset tuotteet kahden viikon kuluessa synnytyksestä, silloinkin kun on kulunut yli 14 päivää aikaa tilauksen vastaanottamisesta. Tällöin täytyy pystyä näyttämään lääkärintodistus.

  Lekmer mainos

   

  Lekmer.fi lelukauppa lyhyesti

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Jenni4
  Lekmerissä on monesti lähtöhinnat korkeita ja siksi alennukset näyttää isoilta. Olen tehnyt vähän vertailua ja sen perusteella voi sanoa, että on kuitenkin isossa osassa tuotteita kaikista halvin. Legoissa jotkut kaupat on yleisesti halvempia. Kokonaisuus kuitenkin hyvä, joten voin suositella!
  Anne5
  Muutamia tilauksia Lekmeristä takana. Ei mitään ongelmia. Iso valikoima ja yleensä hyvät hinnat sekä ajoittain huikeita alennuksia!
  Sanna1
  En suosittele! Tilasin hyvissä ajoin lapselle parkkitalon. 10 päivää oli kulunut, jolloin tuli viesti, että tuotetta ei olekaan varastossa! 10 päivää meni siihen, että tilaustani aletaan edes käsittelemään, saatikka viikko ennen joulua on mahdotonta tilata mistään enää, että ehtisi jouluksi. Kerran aiemmin olen tilannut, silloinkin kesti toimitus kauan. En tilaa koskaan enää sieltä!
  kahden lapsen äiti4
  Tilasin minäkin Lekmeristä ale-tuotteen. Minulla ainakin hinta oli kohdallaan. Toki en järin tutkinut kilpailijoiden hintoja...varmasti jostain aina löytyy halvemmalla, jos etsiä jaksaa. Minulle jäi kyllä positiivinen kuva ?!
  Anu Plaketti2
  no huh huh...lupaa -15 ja -40% alennuksen legoista..noh, ale hinta oli sitten 40€kalliimpi kuin kilpailevassa verkkokaupassa NORMAALIIN hintaan! sen pituinen se kokemus!
  Juhani4
  Tilasin Lekmeristä Legowearin lasten haalarin, mutta lähettivät Didriksonsin haalarin ja vieläpä väärän kokoisena. Palautus onnistui helposti ja Lekmerin asiakaspalvelu toimi moitteetta. Pieni miinus palautuksen ja vaihdon nopeudesta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun