Lelut & lelukaupat netissä
Lekmer lelukauppa

Lekmer lelukauppa

4.1 23 5 1
 • Laaja valikoma
 • Toimitukset 4-7 arkipäivää (ruuhka-aikaan 9pv)
 • Toimituskulut alle 4,90e
 • Ilmaiset toimituskulut yli 100e tilauksille
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Qliro lasku ja osamaksu
 • 365 päivän palausuoikeus avaamattomille pakkauksille*

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Lekmer -tuotteet.


  Alga
  Angry Birds
  Animagic
  Axkid
  Bamse
  Barbapapa
  Barbie
  Batman
  Berg
  Bestway
  Beyblade
  Big
  Brio
  Britax
  Bruder
  Bumbleride
  Carena
  Carrera
  Chicco
  Clementoni
  Competo
  Concord
  Cybex
  Danspil
  Dickie
  Disney
  Disney Frozen
  Disney Pixar Cars
  Disney Princess
  Eichhorn
  Emek
  Ergobaby
  Exit
  Fisher-Price
  FurReal Friends
  Galt
  Geggamoja
  Geomag
  Hama
  Hamax
  Hape
  Happy Baby
  Happy Friend
  Hasbro
  Hello Kitty
  Hot Wheels
  Intex
  Jabadabado
  Jox
  Junior Home
  Kettler
  Kidkraft
  Kids Concept
  Kidz Delight
  KRE-O
  Kurio
  Lego
  Lego Chima
  LEGO City
  Lego Duplo
  Lego Friends
  LEGO Monster Fighter
  Lego Ninja Turtles
  LEGO Ninjago
  LEGO Star Wars
  LEGO Technic
  LEGO Wear
  Lindberg
  Little Tikes
  Littlest Pet Shop
  Lundby
  Martinex
  Mauri Kunnas
  MaxiCosi
  Meccano
  Mega Bloks
  Melissa & Doug
  Micki
  Minions
  Monchhichi
  Monster High
  Muumi
  My Little Pony
  Nerf
  Nikko
  Ses
  Star Wars
  Turtles
  TY


  Lekmer on lelujen ja lastenvaatteiden verkkokauppa. Se on perustettu Ruotsissa vuonna 2006, ja on osa CDON Groupia. CDON on perustettu vuonna 1999, ja se on eräs pohjoismaiden suurimpia verkkokaupan toimijoita. CDON-konserniin kuuluvat myös mm. Suomessa toimivat muotikauppa Nelly, elektroniikkakauppa CDON.com, kirjakauppa Bookplus, kenkäkauppa Heppo, sisustustarvikekauppa Room21 sekä kuntoilijoille tuotteita myyvä verkkokauppa Fitnesstukku. Lekmer-verkkokaupan valikoima sisältää erilaisia leluja, lastenvaatteita, tarvikkeita lapsille ja vauvoille, pelejä ja viihdettä, sekä sisustustuotteita lastenhuoneisiin. Lekmar-verkkokaupassa myydään tuotteita sadoilta eri tavaramerkeiltä.

  Lekmer-verkkokaupassa myytävä leluvalikoima käsittää mm. erilaiset leluautot, klassiset keppi- ja keinuhevoset, minikeittiöt, nuket, pelit, pallot, pehmoeläimet, puulelut, radio-ohjattavat lelut, toimintahahmot ja talvileikkivälineet. Myös naamiaisiin ja lastenjuhliin löytyy Lekmer-verkkokaupasta kaikenlaisia tuotteita. Lekmer-verkkokaupan lelujen tavaramerkkejä ovat mm. Barbie, Brio, Disney, Lego, Lundby ja Playmobil.

  Lekmer lastenvaatteet ja tarvikkeet

  Lekmer-verkkokauppa tarjoaa valikoiman lastenvaatteita vauvoista kouluikäisiin. Lekmer-verkkokaupasta voi ostaa mm. lasten alusvaatteita, body- ja potkupukuja, housuja, kenkiä ja tossuja, laukkuja ja asusteita, mekkoja, leninkejä ja hameita, päällysvaatteita, ruokalappuja ja essuja, sadevaatteita, erilaisia vaatesettejä ja yhdistelmiä, uima-asuja ja yöasuja.

  Lekmer-verkkokaupasta voi ostaa erilaisia tarvikkeita vauvojen ja pikkulasten hoitoon. Lekmer-verkkokaupan valikoima käsittää mm. tuotteita autoiluun ja matkalle kuten turvaistuimia, kylpy- ja uimatarvikkeita, lastenvaunuja, rintareppuja ja sittereitä, syöttö- ja hoitotarvikkeita, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä tarvikkeita sekä äitiystarvikkeita.

  Lekmer peli- ja viihdevalikoima

  Lekmer-verkkokauppa myy myös lapsille sopivia pelejä, pelikonsoleita ja tarvikkeita. Näitä tuotteita on saatavilla Nintendo 3DS/DS, Nintendo Wii, PC/MAC, Playstation 3, Playstation Portable, ja XBOX 360 –konsoleihin.

  Lekmer sisustustuotevalikoima Lekmer-verkkokaupassa on myytävänä erilaisia sisustustuotteita lastenhuoneisiin ja leikkihuoneisiin. Näitä ovat mm. erilaiset liinavaatteet, korut ja asusteet, huonekalut kuten lapsille sopivat pöydät ja tuolit, tapetit ja koristeet, sekä erilaiset säilytysratkaisut. Tästä valikoimasta löytyy ideoita niin poikien kuin tyttöjenkin huoneiden sisustukseen.

  Lekmer nettisivut

  Lekmer-verkkokaupan etusivulla on tarjoustuotteita, sekä kuvilla varustettuja listoja suosituimmista leluista, lapsi- ja vauvatuotteista, lastenvaatteista, sisustustuotteista ja lastenhuonetarvikkeista, sekä suosituimmista tavaramerkeistä. Etusivun ylälaidassa olevia linkkejä klikkaamalla avautuvat näkyviin Lekmer-verkkokaupan päätuotekategoriat kuten vaikkapa lelut. Näiden linkkien alta voi kutakin tuotekategoriaa selata tarkemmin. Näkyvillä ovat kaikki esimerkiksi leluiksi luokiteltavien tuoteryhmien nimet. Valikoimaa voi myös selata tuotemerkin, koon, lapsen iän sekä tuotteen hinnan mukaan. Löydä lahja –haulla voi etsiä Lekmer-verkkokaupan valikoimista ideoita lahjaksi vaikkapa sukulais- tai tuttavaperheen lapselle. Lahjaideoita voi valita kolmesta eri pääkategoriasta: vauvat, lelut ja lastenvaatteet. Hakutulosta voi sitten rajata lapsen iän mukaan, tai myös tuotteen hinnan mukaan. Voit esimerkiksi hakea korkeintaan 30 euroa maksavia leluja, jotka sopivat 6-7 vuotta vanhoille lapsille.

  Lekmer-verkkokaupassa tehdyt ostokset voi maksaa luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Lekmer-verkkokauppa toimittaa tuotteet 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta lähimpään postitoimipaikkaan. Lekmer-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli olet tilannut vauvatuotteita synnytystä odottaessasi, ja raskauden tai synnytyksen suhteen seuraa komplikaatioita, voit palauttaa tällaiset tuotteet kahden viikon kuluessa synnytyksestä, silloinkin kun on kulunut yli 14 päivää aikaa tilauksen vastaanottamisesta. Tällöin täytyy pystyä näyttämään lääkärintodistus.

  Lekmer mainos

   

  Lekmer.fi lelukauppa lyhyesti

  • perustettu Ruotsissa vuonna 2006 (Lekmer AB), verkkokauppa toimii myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa
  • maksu luottokortilla, laskulla tai osamaksuna
  • toimituskulut 4,90 euroa per tilaus, ei toimituskuluja yli 100 euron tilauksille
  • toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • synnytystakuu vauvatuotteille
  • palautusoikeus 14 päivää

   


  Siirry alkuun