CDON lelut

CDON lelut

54.4
(5)
 • Pienten ja keskisuurten pakkausten toimituskulut 4,90 euroa
 • Isojen pakkausten toimitukset 59,90e
 • Toimitusaika on yleensä 2-5 tai 5-7 työpäivää tilauksesta
 • Edulliset hinnat
 • Hyvä asiakaspalvelu

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet CDON -tuotteet.
  CDON lelukaupasta löydät lelut kaikenikäsilleCDON on ruotsalainen vuonna 1999 perustettu, Pohjoismaiden suurin verkkokauppa. Yrityksen menestys perustuu edullisiin hintoihin, valtavaan tarjontaan ja hyvään asiakaspalveluun. CDON:ista ostaminen on turvallista ja suojattua. 

  CDON lelut –sivusto on selkeä. Sivustolla on ostetuimpien lelujen lista ja Toplista kaikista valikoiman leluista ja peleistä sekä jokaisesta alakategoriasta. Kaikkien leluryhmien alaryhmät on selkeästi jaoteltu kohderyhmän mukaan. Lisäksi tuotteen voi etsiä hinnan, aakkosjärjestyksen ja uutuuden mukaan. CDON lelut –sivustolta on siis todella helppoa valita paras lahja kullekin lahjansaajalle.

  Joulun suosituin lahja palapeleistä alle kouluikäiselle ja ala-asteikäiselle on Kärnan Autot tai Bamse Clementon Monster High sekä Micki Peppi tai Muumi palapelit. Myös Disney –palapeli on suosittu joululahja. Isommalle lahja löytyy hauskoista Jan Haasteren -palapeleistä tai Ravensburger ja Kärnan palapelipalloista. Haastetta lahjapakettiin tarjoaa myös perinteinen Ravensburger tai Wasgij .

  Hyvä lahja lasten peliosastolta on Alga Silly Socks, Angry Birds, Muumi -tietokone sekä kestosuosikkipeli Ravensburger Kaninloikka. Myös Viking Toysin klassikko Sammakkkopeli on loistava lahjaidea pienemmälle lapselle. Osuva joululahja koko perheelle on Angry Birds –peli, Algan lautapeli, Cluedo, ja Hasbron Boggle Flash. Klassikkopelejä pukinkonttiin ovat myös Afrikan Tähti, Tacticin Heitä Sikaa sekä Yatzy, dominopelit ja Brion Labyrintti.

  CDON:in korttipelivalikoima on monipuolinen. Lahjapakettiin löytyy klassikkoja, kuten perinteinen korttipelipakka, UNO korttipeli sekä uudempia Angry Birds ja Hobbit –pelikortteja. Pientä lasta kiinnostavat muistipelit. CDON:in Toplistan kärjessä ovat Smurffit, Autot, Hevisaurus ja Lotto. Jokaiseen perheeseen tervetullut joululahja on Stigan urheilupeli.

  Jos ostokohteena on pienempi lahja, hyvä valinta on matkapeli sekä kirjoitussetti, värityskirja, tai lehtiö suosikkihahmon kuvalla. Erilaiset piirustustaulut, askartelusetit ja naamiaispuvut ilahduttavat myös luovaa lahjansaajaa.

  Erityisesti poikien klassikkolahja on leluauto, -vene tai –lentokone. Suosituimpien listalla CDON lelut sivustolla ovat Autot, Spiderman sekä Hotwheels –sarjan autot. Alle kouluikäiselle osuva lahja on Elias, parkkitalo, tai Plaston traktori. Kouluikäisten keskuudessa suosittuja autoratamerkkejä ovat Darda, Defiants ja Cartronic. Varma lentokonevalinta on Günter. Rakennussarjojen ja koottavien ystäville toivelahja on Mega Bloks tai Geomag.

  Kotileikkejä varten CDON lelut tarjoaa mm. siivoustuotteita, keittiötuotteita oikeaan ja leikkikeittiöön, nukkeja sekä nukkekoteja. Tuotteet ovat turvallisia merkkejä, kuten Lundby. Littlest Petshop, Barbie ja Baby Born.

  Pehmolelu on lahja kaikenikäisille. CDON lelut –sivuston valikoimasta löytyy esimerkiksi Teddykompanietin nalleja, koiria, kaneja, kissoja, villieläimiä sekä tunnettuja hahmoja, kuten Angry Birds ja Peppi. Toimintahahmoista suosikkilahja on kouluikäiselle Bayblade ja Star Wars. Alle kouluikäiselle sopiva lahja taas liittyy Schleich-sarjan eläimiin ja maatilaan.

  CDON lelut –osastolta löytyy palloja joka tarkoitukseen. Alkavalle muusikolle, tieteilijälle, taikurille ja tutkijalle on omat lelunsa. LEGO-sarjan valikoima on valtava, ja niitä onkin tarjolla kaikenikäisille. Playmobil-sarja on erityisesti alle kouluikäisten suosiossa. Sähkökäyttöisiä ja radio-ohjattavia vempeleitä on tarjolla kolmevuotiaille ja vanhemmille. Isompien suosikkilahja on Nikko ja pienemmän Cars.

  Liikkuvalle lapselle CDON lelut tarjoaa valtavan valikoiman urheiluvaatteita, urheiluvälineitä sekä ulkoleluja kesä- ja talvileikkeihin. Lisäksi CDON lelut –sivustolta löytyy laukkuja ja vaatteita suosikkihahmoilla kuvioituina kaikenikäisille.

  CDON mainos

   

  CDON lelut lyhyesti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Hale5
  Muutaman kerran oon CDON.comista tilannut pelejä ja elektroniikkaa. Kaikki on pelannut aina moitteetta,

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun