Lelut & lelukaupat netissä
Coolshop lelut

Coolshop lelut

3.1 22 5 1
 • Aina ilmaiset toimitukset
 • Hintatakuu
 • Toimitusaika on yleensä 2-3 vrk
 • Maksutavat: Kaikki yleisimmät verkkopankit, luottokortit, Klarna Tili ja Lasku

  Suosituimmat lelut: Coolshop lelut

 • Lelumerkkiä klikkaamalla näet Coolshop -tuotteet.


  Alga
  Angry Birds
  Avengers
  Baby Annabell
  Baby Born
  Barbapapa
  Barbie
  Batman
  Beyblade
  Bratz
  Brio
  Bruder
  Disney
  FurReal Friends
  Hape
  Hello Kitty
  Hot Wheels
  KidzzFarm
  Le Toy Van
  Lego
  Lego Friends
  Monster High
  My Little Pony
  Nerf
  Palomies Sami
  Playgro
  Playmobil
  Plus Plus
  Puuha-Pete
  Roommate
  Rubens Barn
  Schleich
  Ses
  Skylanders
  Smurffit
  Spiderman
  Star Wars
  Sylvanian Families
  Transformers
  Tuomas Veturi
  TY
  Vilac
  Wheely Bug
  Zhu Zhu Pets


  Coolshop on seitsemässä Euroopan maassa toimiva verkkokauppa. Suomeen se rantautui joulukuussa 2010. Coolshopin ideologiaan kuuluvat laaja valikoima, reaaliaikainen asiakaspalvelu, turvallisuus ja edullinen hinta. Coolshopin verkkokaupasta teet ostokset helposti ja nopeasti. Tuotetieto on myös helposti saatavilla.

  Coolshop tarjoaa asiakkailleen hintatakuun: jos asiakas löytää suomalaisessa ketjumyymälässä tai suuressa verkkokaupassa saman tuotteen halvemmalla hinnalla, asiakas saa tuotteen tätä hintaa halvemmalla hinnalla tai erotuksen Coolshop-pisteinä. Coolshopin tuotteet sisältävät jo postikulut, joten tuotteen kuljetus on ilmainen.

  Coolshop lelut –sivustolla lelun voi kätevästi hakea sukupuolen, iän, lelukategorian, hinnan ja merkin mukaan. Sivustolla on näkyvillä myös suosituimmat lelut ja tarjoukset.

  Coolshop lelut –sivustolta löytyy helposti lahja kaikenikäisille lapsille. Alle yksivuotiaan suosikkilahja on Teletapit ja Tuomas Veturi. 1 –3-vuotiaiden suosiossa ovat Teletapit, Lego Duplo, Sesame Street pehmolelu tai Bilibo. Hyviä tuotemerkkejä vauvoille ja taaperoille ovat Fisher Price, Lamaze, Tiny Love ja Sassy. Taaperolle iki-ihana lelu on myös Kidzz Farm pomppiva eläin. Pehmolelut ovat varma lahjavalinta kaikenikäisille. Vauvalle hyvä valinta on DR:n tai Disneyn pehmolelu. Taaperolle pehmeään pakettiin laitetaan Manhattan Toy:n, Cloud B:n tai Sesame Streetin tuote. Leikki-ikäiselle ja ala-asteikäiselle Fur Real Friends on oiva lahjaidea.

  Auto on hyvä lahja alle 10-vuotiaalle lapselle. Fisher Pricen autoilla leikkivät kaikki alle kuusivuotiaat. Hot Wheels, Cars tai Bruder – tuote on oiva lahjaidea etenkin tarhaikäiselle pojalle. 3 – 6-vuotiaiden suosituimmat lahjatoiveet Coolshop lelut – sivustolla ovat Tuomas Veturi, Kung Zhu, Zoobles ja Zhu Zhu Pets, Toy Story 3 ja Cars 2.

  Nukeilla leikkivät lähes kaikki pienet lapset. Yli 6-vuotiaista varsinkin tytöt leikkivät vielä nukeilla. Suosituimpia nukkeja ovat tällä hetkellä Monster High, Bratz ja Disney Princess – nuket sekä Barbiet. Myös Sylvanian Families ja Rubens Barn ovat suosittuja.

  Koottavat lelut ovat kaikkien lasten suosikkileluja. LEGO-sarja on ollut kaikenikäisten tyttöjen ja poikien rakastama vuosikymmenien ajan. Myös Brio Builder on ollut pitkään tarhaikäisten lasten suursuosikki. Taaperoille ja vauvoille Coolshop lelut tarjoaa ympäristöystävällisen Green Toys –rakennussarjan.

  Kauko-ohjattavat ovat kaikkien lasten suosikkeja. Kouluikäisille lapsille Coolshop lelut tarjoaa ison valikoiman kauko-ohjattavia. Myydyimmät kauko-ohjattavat ovat Silverlit, Air Hogs, HBX sekä TechToys.

  Puulelut ovat kestäviä ja ekologisia. Ne sopivat kaikenikäisille lapsille, mutta kestävyytensä vuoksi ovat erityisen sopivia pienille lapsille. Suosittuja puuleluja Coolshop lelut –sivustolla ovat Tuomas Veturi puujunarata, BRIO:n, Makin, Vilakin ja Le Toy Vanin puulelut sekä Janod-puulelut, joihin kuuluvat puisen leikkikeittiön lisäksi kehittäviä leluja. Vauvoille on tarjolla Skwish puuhelistimiä.

  Figuurit ovat toivelahjalistalla sekä tytöillä että pojilla. 3 – 9-vuotiaat tytöt pitävät Littlest Pet Shop ja Zhu Zhu Pets –figuureista. Poikien suosikkifiguureja ovat Bakukan, Skylanders ja Spiderman. Coolshop lelut –sivuston mukaan 6 – 9-vuotiaan pojan paras joululahja on Lego City, Hot Wheels ja Kung Zhu – Ninja Warriors tai Bakukan. Saman ikäluokan tyttöjen suosikkilahja on Monster High –nukke, LEGO CITY ja LEGO Friends.

  9 – 13-vuotiaalle paras joululahja Coolshop lelut –osastolta on LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Monsters Fighters, LEGO Star Wars tai Star Wars valomiekka.

  Coolshop lyhyesti

  • Toiminta alkoi Suomessa 2010
  • Laaja valikoima, reaaliaikainen asiakaspalvelu, turvallisuus ja edullinen hinta.
  • Selkeä sivusto, josta on erittäin helppo löytää sopiva lelu alle 13 - vuotiaalle pojalle ja tytölle.
  • Hintatakuu ja ilmainen kuljetus.
  • www.coolshop.fi

  Siirry alkuun