Toysrus lelukauppa

Toysrus lelukauppa

 • Toimitusaika 3-7 arkipäivää
 • Maksutapana tilisiirto yleisimmät luottokortit ja PayPal
 • 90 päivän palautusoikeus

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Toysrus -tuotteet.


  Alga
  Angry Birds
  Animagic
  AquaBeads
  Avengers
  Baby Annabell
  Baby Born
  Barbapapa
  Barbie
  Batman
  Beyblade
  Big
  Bratz
  Brio
  Bruder
  Carrera
  Clementoni
  Danspil
  Dickie
  Disney
  Disney Princess
  Exit
  Geomag
  Gormiti
  Hama
  Hape
  Hello Kitty
  Hexbug
  Hot Wheels
  Intex
  Lego
  LEGO City
  Lego Duplo
  Lego Friends
  LEGO Monster Fighter
  LEGO Ninjago
  LEGO Star Wars
  LEGO Technic
  Littlest Pet Shop
  Lundby
  Maisto
  Micki
  Monster High
  Muumi
  My Little Pony
  Nerf
  Palomies Sami
  Peliko
  Playmobil
  Plus Plus
  Puuha-Pete
  Ravensburger
  Razor
  Schleich
  Ses
  Siku
  Skylanders
  Smurffit
  Spiderman
  Star Wars
  Sylvanian Families
  Tactic
  Ticket To Heaven
  Transformers
  Trash Pack
  TY
  Winx
  Zhu Zhu Pets


  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa - katso muut lelukaupat etusivultamme.

  ToysRus on vuonna 1948 perustettu, 35 maassa toimiva yhdysvaltalainen lelualan yritys. Verkkokauppatoiminta alkoi vuonna 1998. Toiminta alkoi Suomessa 2006, jossa yrityksellä on kuusi kivijalkamyymälää.

  ToysRus myy yli 10 000 :a tuotetta. Tuoteryhmiä on useita ja tuotemerkkejä on valtavasti. ToysRus verkkokaupan sivusto on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen. Toivelelua voi etsiä ikäryhmän kätevästi tuotemerkin ja iän perusteella. Verkkokaupassa on lisäksi oma sivu tarjouksille.

  Ensimmäisen kolmen elinkuukautensa aikana vauva harjoittelee karkeamotoriikkaa. Tämänikäiselle hyvä lahja on kehitystä tukeva musiikkimobile tai pehmeä lelueläin. 4 – 8 kuukautinen vauva innostuu leluista, jotka stimuloivat hänen aistejaan. Siksi lelut, joissa on erilaisia nappuloita, pintoja sekä ääni- ja valotoimintoja ovat hyvä lahja tämänikäiselle. Alle 8 kuukautisille vauvoille ToysRus suosittelee LAMAZE-tuotteita. Hyvä lahja löytyy myös kestävistä ja turvallisista Fisher Price –tuotteista.

  9 – 11 kuukautiselle pienokaiselle liikkumisen ja motoriikan stimulointi on tärkeää. Paras lahja tämänikäiselle on perässä vedettävä tai työnnettävä lelu, palikkalaatikko sekä pinottava lelu. ToysRus tarjoaa 9 – 11 kuukautiselle vauvalle puisia motoriikkaa kehittäviä sekä kekseliäisyyttä ja kärsivällisyyttä harjoittavia Kids-Wood leluja.

  1 – 2-vuotias lapsi kävelee jo, ja on kovin kiinnostunut tukimaan. Kävelyautot ovat tällöin loistava lahja. Palikat ja palapelit ovat myös hyvä lahjaidea, koska ne kehittävät lapsen motorisia taitoja sekä käden ja silmän koordinaatiota. 1 – 2-vuotiaille taaperoille ToysRus tarjoaa puisen Cars 2 muisti- tai dominopelin. Tämän ikäinen lapsi on jo kiinnostunut vauvanukeista. Oiva joululahja onkin My First Annabell. Taaperot ilmaisevat luovuuttaan jo monella tavalla. Pukin pakettiin hyvä lahjaidea onkin Color Kids –sormivärit sekä pienokaisen vaatteita suojaamaan Color Kids –esiliina.

  Monen 3 – 4-vuotiaan pojan toivelahja on Pokemon-aiheinen korttipakka tai figuuri, ja tytön unelmalahja on Baby Born tai Hello Kitty –tuote. Myös pelit, kuten klassikkopelien UNO:n ja Yatzy:n juniorversiot sekä muisti - ja palapelit, kiinnostavat kaikkia 3 – 4-vuotiaita. Myös rakennuspalikat, kuten LEGO Duplo sekä FOOD’N’FUN lelut ja työkalut ovat oikea lahja.

  5 – 6-vuotias on luova. Suosikkilahjoja ovatkin LEGOT ja Color Kids –piirustustuotteet. Nuket, kuten Barbiet, alkavat kiinnostaa erityisesti tyttöjä tässä vaiheessa. Myös kehittyneitä motorisia taitoja vaativat lelut, kuten jonglööridiablo tai labyrinttipeli, kiinnostavat. Tämänikäisiä tyttöjä innostavat usein prinsessasadut, ja poikia vauhdikkaat hahmot, kuten Autot -sarjan Salama McQueen. 5 – 6-vuotias lapsi on myös kiinnostunut peleistä ja leikeistä, joissa voi oppia uusia taitoja, kuten lukemaan, laskemaan tai taktikoimaan.

  Ala-asteikäisen suosikkilahja on kaverien kanssa pelattava peli tai pelikonsoli. Ala-asteikäistä kiinnostavat kekseliäisyyttä vaativat lelut. Pokemonit, Star Wars, Match Attack ja Champions League kiinnostavat poikia erityisen paljon. Tarkkoja motorisia taitoja vaativat pelit, kuten tikat, minibiljardi, korona-peli, Sorry Sliders sekä jonglööridiablo ovat hyvä lahjaidea sekä tytölle että pojalle. Erilaiset strategiapelit, kuten Monopoly, Kiinanshakki, Pachisi tai shakki ovat loistava valinta pukinkonttiin. Luistimet tai pulkka on hyvä lahja jokaiselle 1- 12 -vuotiaille lapselle.

  ToysRus verkkokaupasta ostetun tuotteen saa palauttaa normaalin 14-päivän sijaan 90 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Koska ostetut tuotteet lähetetään Tanskasta, toimitus kotiin, työpaikalle tai suoraan lahjansaajalle kestää 3 –7 arkipäivää

  ToysRus mainos Hot Toy List 2013

  ToysRus lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pertsa1
  Toimitus kesti 2 viikkoa legopaketille. Surkeinta jutussa oli se, että uloin pahvilaatikko oli täysin virheetön (ei siis kuljetusvaurio) mutta sisällä olevassa alkuperäispakkauksessa oli kaksi reikää. Toinen noin 10 cm x 10 cm varmaankin toisen pälle nurkalleen pudotetun laatikon jälki ja toinen pienempi "peukalon mentävä" joka varmaan oli syntynyt huolimattomasta käsittelystä. Jos TOYRUS laatu on tätä että TAHALLISESTI pakataan pahasti viallinen tuote viileästi pakettiin ja toimitetaan Suomeen, en toista kertaa osta tällaisesta kaupasta. Maksan mieluummin 10-20€ enemmän ja haen sen vaikka Prismasta. Tämä edellytti minulta 40 km ajomatkaa Vantaan liikkeeseen jotta sain ehjän tuotteen. Surkeaa toimintaa! Eikö Toyrusin työntekijöillä ole mitään ammattiylpeyttä ja rehellisyyttä. Olisin ymmätänyt väärän tuotteen tms. inhimillisen virheen joita voi sattua kelle vaan mutta se että repaleinen ledgopakkaus lähetetään tahallaan asiakkaalle ei ole erehdys vaan tahallinen teko. Jatkan tätä reklamointia myös USA:han asti jotta tietävät palvelun laadun täällä pohjoimaissa.
  sirkku1
  Epä varma toimitus.. olen tilannut noin kaksi vkoa sitten tuotteitta joiden perään olen vkon verran kysellyt perään. Asiakaspalvelussa ei kukaan tiedä mitään.. puhuvat ristiin, kuljetus firman kanssa. asiakaspalvelussa väittivät että tuotteet lähetetty kuljetusfirma ei oke saanut edes tuotteita.. jossain vika, aika hämärää toimintaa..
  JJ2
  Surkea tuotehierarkia, legoja ei ainakaan voi surffata kategorioittain. Jää ostamatta täältä, kun hinnatkin ovat Stockkan tasoa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun