BR lelut

BR lelut

 • Verkkokaupan tuotteilla 365 päivän palautusoikeus
 • Palautus ja vaihto mahdollista myös myymälöissä
 • Ilmainen toimitus yli 40e tilauksiin

  BR-Lelut lelukauppa on suljettu. Katso muut lelukaupat etusivultamme.

  Perheyritys BR-Lelut syntyi 1950 Tanskassa. Leluihin yritys siirtyi 1963. Nykyään BR-Leluilla on 246 myymälää Pohjois-Euroopassa;Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Suomessa BR-Lelumyymälöitä on tällä hetkellä 21 kappaletta. Suomeen BR-Lelujen tavarantoimittaja Top Toys laajentui 1997.

  BR-Lelut tuntee sosiaalisen vastuunsa, ja tukee kansainvälistä SOS-lapsikyläjärjestöä. Vastuu, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys ovat avainasemassa lelujen suunnittelussa ja valinnassa. Työterveys- ja turvallisuus ovat tärkeitä lelujen valmistuksessa, kuljetuksessa ja lelumyymälöissä. Eettinen markkinointi ja asiakastyytyväisyys on tärkeitä lähtökohtia BR-Leluissa. BR -Lelut takaa miellyttävän ostokokemuksen tarjoamalla laajan vaihto- ja palautuspalvelun sekä kouluttamalla ja arvostamalla henkilökuntaansa.

  BR-Lelut myymälöistä ja verkkokaupasta saa leluja jokaiseen tarpeeseen. Tuoteryhmiä on tällä hetkellä 21. Verkkokaupassa tuotteet ovat selkeästi omissa ryhmissään. Tuotteita voi hakea sekä hinnan perusteella että katsotuimpien, ostetuimpien ja varastossa olevien tuotteiden mukaan. Nähtävillä ovat myös tarjoukset. Joulua varten on myös oma sivunsa.

  BR-Lelut tarjoaa laajan valikoiman leluja, lastentarvikkeita ja merkkejä. Lapselle löytyy iso valikoima pelejä ja palapelejä, joista suosituimpia on elektroninen kalastuspeli, Angry Birds ja Nälkäiset sammakot. BR-Leluista löytyvät myös Clementoni palapelit, muistipelit sekä suositut Penguin Panic ja Tumble. BR-Lelut tarjoaa valikoimassaan lasten asut ja asusteet, Carrera, Flexi Trax ja Lauri –autoradat, kauko-ohjattavat, koulutarvikkeet, tuotteet lastenhuoneen sisustukseen, leluautot, kuten Bruder, lelut musiikkileikkeihin ja muihin luoviin leikkeihin sekä pikkutavarat. BR-Lelut tarjoaa myös Nintendo-pelikonsolit sekä kaikenikäisten lahjasuosikit pehmolelut

  Vauvalle kohdistetut lelut ovat turvallisia merkkejä, kuten Bellino, Fisher Price ja Disney. Kaikki lelut tukevat lapsen motorista ja älyllistä kehitystä. Tämän joulun paras lahjaidea vauvalle on Nalle Puhin hunajapurkki ja Bellino Crawl & Learn –pallo.

  1 – 2-vuotias lapsi on kovin kiinnostunut tukimaan. Palikat ja palapelit ovat hyvä lahjaidea, koska ne kehittävät lapsen motorisia taitoja sekä koordinaatiota. BR-Lelusta paras joululahja 1 – 2-vuotiaalle on tänä vuonna Muumitalo, Hello Kitty –pallo ja LEGO Duplo –paloasema.

  3 – 4-vuotiaat lapset kopioivat vanhempiaan. Siksi erilaiset koti- ja rakennusleikit kiinnostavat tämän ikäisiä. Näin pienille lapsille soveltuu lahjaideaksi hyvin New Born Baby, Baby Born, Littlest Pet Shop tai Muumitalo –lelut. Myös LEGO tai MEGA BLOKS rakennussarja sekä leikkityökalu on loistava lahja.

  5 – 6-vuotias on luovassa iässä. Suosikkilahjoja ovatkin LEGOT ja piirustustuotteet. Nuket, kuten Barbiet, alkavat kiinnostaa erityisesti tyttöjä tässä iässä. Myös kehittyneitä motorisia taitoja vaativat lelut, kuten jonglööridiablo tai labyrinttipeli, kiinnostavat. New Born Baby, Baby Born, Littlest Pet Shop sekä Muumitalo ovat edelleen suosittuja. Kiinnostavia ovat myös autot, kuten The Trash Pack –roska-auto sekä erilaiset lelupyssyt, kuten NERF.

  BR-Lelut joulun suosikkilahja 3 – 6-vuotiaalle on Kung Zhu Samurai –hamsteri, Palomies Sami, iso paloasema sekä Zhu Zhu Puppies –koiranpentu.

  Ala-asteikäisen suosikkilahja on kaverien kanssa pelattava peli tai pelikonsoli. Ala-asteikäistä kiinnostavat myös kekseliäisyyttä vaativat lelut. Koululainen kaipaa paljon liikuntaa, joten erilaiset ulkoleikkeihin tarkoitetut lelut, kuten rullaluistimet tai jalkapallo, ovat oiva lahjaidea. Ala-asteikäisten suosituimpia lahjatoiveita BR-Leluissa ovat Bayblade, Monster High sekä Skylanders –hahmot. Osuva lahja on myös Kunz Zhu Samurai sekä Kung Zhu Special Forces –hamsteri, LEGO Monster haamujuna ja Fluffy Go Walkies –koira.

  BR-lelut mainos

  BR-Lelut lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Jukka5
  BR lelut on meidän perheen suosikki. Niin lapsien, kuin aikuisten. Usein, jos tulee käytyä Oulussa tai pääkaupunkiseudulla niin käymme myymälässä. Tosin nyt viime aikoina netti on vienyt voiton. Myymälöiden hintoja en ole niin tarkasti tullut katsoneeksi, mutta ainakin verkkokaupassa on järestään halvimmat hinnat juuri BR leluilla. Onko sitten niin, että isona toimijana heidän sisäänostohinnat ovat jo niin edulliset että on vara myydä muita halvemmalla.
  Harhaan johtavaa mainontaa1
  BR-lelut mainostaa laajasti eri kauppakeskuksissa ja liikkeidensä yhteydessä mm. legojen olevan -25% alennuksessa. Normaalihinta tarkoittaa sitä, että tuotetta on todistetusti myyty siihen hintaan aiemmin. BR-lelut yrittävät johtaa kuluttajaa harhaan tällä markkinoinnillaan. Normaalihinta muualla kuin BR-leluissa on juurikin tuon 25% BR-lelujen normaalihintaa edullisempi eli käytännössä alennusta ei saa. Olin yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun, josta pyysin yrityksen johdon yhteystietoja saaden http://top-toy.com osoitteen. Kertoohan se tämäkin \"asiakaspalvelutaito\" jotain. Päätin itse äänestää jaloillani enkä jatkossa vie rahojani BR-leluille ja toivon muidenkin noudattavan tätä samaa linjaa epärehellisen markkinoinnin vuoksi. Kerron tästä kokemuksestani avoimesti kaikille ja toivon muidenkin välttävän tuota putiikkia jatkossa.
  TapaniR1
  Toimitusaikoihin ei voi luottaa. Synttärit oli ja meni, lahjoja ei näkynyt. Tilauksesta jo 2,5 viikkoa. Laitoimme palautetta asiasta, ei minkäänlaista kommenttia tai pahoitteluita asiaan liittyen. Peruutukseen meni tilaus ja jatkossakin hommataan lahjat muualta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun