Hong Kong lelut

Hong Kong lelut

84.4
(8)
 • Normaali toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää
 • Kaikki yleisimmät maksutavat
 • Honkkariklubista etuja ja alennuksia
 • Toimitus myymälään 0€
 • Yli 150€ toimitus 0€

  Hong Kong Lelujen verkkokauppa on lopettanut toimintansa!
  >> Katso muut lelukaupat tästä

  Hong Kong Tavaratalot on suomalainen, vuonna 1989 perustettu erikoistavarataloketju. Hong Kong -verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälöitä on maassamme tällä hetkellä 22.

  Hong Kong Tavaratalot tarjoaa jäseneksi liittyneille asiakkaille Honkkari Klubin, josta asiakas saa monia etuja, alennuksia ja toiminnallisuuksia.

  Hongkong –verkkokaupasta ostaminen on luotettavaa ja turvallista. Verkkokaupalla on Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa –sertifikaatti. Hong Kong – verkkokauppa toimittaa tilaukset suoraan kotiin tai ostokset voi noutaa lähimmästä postista tai Matkahuollosta. Normaali toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää.

  Hong Kong lelukaupassa on useita lelukategorioita ja lelumerkkejä. Joulun paras lahja löytyy helposti Hongkong –verkkokaupasta lahjakoneen avulla. Hong Kong lelukaupan tarjoama joulun toivelahja lapselle on Lego Friends, Lego City, Angry Birds, Brio hella, Monster High, Baby Born, kauko-ohjattava Ferrari, My Music World rumpusetti sekä Lego Duplo. Upea lahja on myös kampaus- ja meikki lelu, bensa –asemasetti, pehmohevonen ja Fisher Price –potta.

  Hong Kong lelukaupan verkkokaupasta ostaminen on helppoa, koska sopiva lahja löytyy hinnan, ikäsuosituksen, tuotemerkin, sukupuolen, tuotearvioiden ja tuotteen uutuuden perusteella.

  Hong Kong lelukaupan suosituimmat pelit ovat UNO-pelikortit, ilmakiekko pöytäpeli, Disney-peli sekä Stiga jääkiekkopeli. Hyvä lahja löytyy kaikenikäisille myös pehmoleluista ja eläimistä, joista suosituimmat ovat Angry Birds, Hello Kitty, Jewelpet, Chi Chi Love Tiny Walker –koira, Cars sekä perinteinen pehmonalle. Suosikkilahja nukeista, hahmoista ja tarvikkeista on Moshi Monsters hahmot, Baby Born, Mademoiselle ja Steffi –nukke sekä Flick Trix bike shop.

  Auto ja ajoneuvo on klassinen lahja lapselle. Suosikkilahjoja tänä jouluna ovat Majorette autopesula ja parkkitalo, R/C helikopteri, Brio junarata sekä Airfix. Lahja kotileikkejä varten löytyy kätevästi suosikkileluista, ja valikoimassa on Space lab, posliiniastiasto Vileda moppi ja harja sekä Brio allaskaappi.

  Koottavat lelut ovat kaikenikäisten suosikkilahjoja. Legoja löytyy Hong Kong leluista kaikenikäisille: Duplot alle 5-vuotiaille, peruspalikat yli 4-vuotiaille sekä erilaiset Legosarjat yli 5-vuotiaille, kuten Star Wars. Mahtava lahjaidea kouluikäiselle on Geoworld luuranko ja alle kouluikäiselle MegaBloks.

  Hong Kong lelukauppa tarjoaa luovalle lapsille soittimia, askartelutuotteita ja asuja roolileikkeihin. Pienelle muusikolle hyvä lahja on puinen kitara. Leikkikitaran saa myös Hevisaurus-teemalla. Lasten instrumentti valikoimasta löytyy myös soittokorurasia tai laadukas Muumi tai My Music World –soitin. Taiteilijanalku ilahtuu esimerkiksi Megasketcher tai Art & Fun aiheisesta piirustustaulusta, askarteluvihosta, tai Hama-helmistä. Roolileikkeihin Hongkong lelukauppa tarjoaa Nalle Puh, Ruusunen, Star Wars ja Batman –asut.

  Hong Kong lelukaupasta löytyy vauvalle turvallinen ja luotettava lahja. Vauvojen suosikkileluja ovat Fisher-Price puhelin, Lamaze helistimet ja Mauri Kunnas –aktiviteettilelu.

  Ulkoilu on tärkeää kaikille. Pieni lapsi liikkuukin luonnostaan. Kouluikäistä on usein jo kannustettava ulkoiluun. Tähän tarkoitukseen loistava lahja Hong Kong lelukaupasta onkin Stiga-rattikelkka.

  Kauko-ohjattavat ovat kaikenikäisten mielileluja. Hong Kong lelukaupasta saa monenlaisia kauko-ohjattavia. Yli 3-vuotiaan toivelahja on Brio junaratasetti. Yli 6-vuotiaan lahjapakettiin voi laittaa Rastar Ferrarin tai Pajeron. Silverlit helikopterit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille, ja niistä pitävät myös aikuiset.

  Hong Kong lelukaupan DVD-valikoimaan kuuluvat suositut Disneyn piirretyt. Disney DVD on hyvä lahja yli 3-vuotiaalle. DVD viihdyttää innokasta lahjansaajaa myös joulupukkia odotellessa.

  Hong Kong lelukauppa lyhyesti

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun