Eurotoys

Eurotoys lelukauppa

172.8
(17)
 • Todella kattava valikoima
 • Lelujen lisäksi myös huonekaluja ja lasten vaatteita
 • Toimitusmaksut normaalitilauksissa 8-10 euroa

  Eurotoys alennuskoodit

  Mm. valikoituja Playmobil ja Legotuotteita jopa -30% alennuksin

  TOP 50 lelut: Eurotoys

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Eurotoys -tuotteet.
  Tanskalainen eurotoys.fi on nettikauppa joka myy mm. lasten leluja, naamiaisasuja, lasten pyöriä ja leikkimökkejä. Kaikki eurotoys.fi -yrityksen lelut ovat Euroopassa hyväksyttyjä ja merkitty sitä ilmaisevalla CE-merkinnällä. Yrityksen valikoimiin kuuluvat tunnetut ja suositut lelu- ja vaatemerkit, kuten Littlest Pet Shop, Nalle Puh, Brio, Zhu Zhu Pets, Ticket to Heaven ja Disney -elokuviin, kuten Autot (Cars) –elokuvaan liittyvät lelut.

  Eurotoys.fi –sivuston tuotteet on kätevästi jaoteltu neljään eri ryhmään: lasten huonekalut, lasten vaatteet, lautapelit ja lasten kirjat, sekä lelut ja pelit. Asiakkaan on näin helpompi löytää haluamansa tuotteet nopeammin kätevämmin. Valitsemalla halutun osion sivustolla, ohjataan asiakas selkeästi järjestetylle sivulle, jossa brändit ja tuotteet ovat listattu tyypeittäin sivun vasemmalla puolella. Jokaisella yllä mainitulla kategorialla on myös alakategoriansa jotta etsiminen olisi vieläkin helpompaa ja hakutuloksia vähemmän. Jos valitsee esimerkiksi kategorian lautapelit, ja sen alta brändin Smart Games, voi hakua rajoittaa vielä enemmän sillä perusteella, onko peli tarkoitettu lapsille, vai kenties koko perheen yhteiseksi pelattavaksi. Eurotoys.fi -sivun helpot ja tehokkaasti toimivat valikot tekevät shoppailusta tässä monipuolisessa ja laajalla valikoimalla varustetussa netin lelukaupassa miellyttävän kokemuksen.

  Eurotoys.fi tilaukset toimitetaan Tanskasta käsin. Niiden lähtöpäässä kuljetukset hoitaa ensin PostDanmark, DSV tai Transportgruppen, kohdemaasta ja lähetyksen koosta riippuen. Lopullinen hinta kuljetuskustannuksineen selviää, kun verkkokaupassa tuotteet laitetaan ostoskoriin ja valitaan niille kohdemaa. Suomeen saapuessa lähetykset siirtyvät Itellan perille kuljetettaviksi. Kaikki eurotoys.fi -sivuston hinnat sisältävät pääosin myös ALV:in, paitsi sellaisissa tapauksissa, joissa lähetys on menossa EU:n ulkopuolisiin maihin. Tällöin ALV:ia ei lasketa mukaan. Suomalaisia eurotoys.fi asiakkaita tämä ei yleensä koske. Eurotoys.fi -verkkokaupassa on mahdollista suorittaa maksu Visalla, Eurocardilla tai Mastercardilla. Klarnan tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka haluavat maksaa laskulla. Klarna on Ruotsissa sijaitseva sähköisen liiketoiminnan yritys, joka tarjoaa maksa myöhemmin -tyyppisiä ratkaisuja verkkokaupoille, antaen asiakkaille mahdollisuuden tehdä tilauksen heti, ja saada lasku sen jälkeen, kun tavara on jo saapunut perille ja tarkastettu. Verkkokaupat perivät Klarnan käytöstä yleensä pienen maksun, kattaakseen siitä kaupoille aiheutuvat kustannukset.

  Kun tarjolla on nykyään niin paljon erilaisia verkkokauppoja, niin mikä tekee eurotoys.fi –sivustosta erityisen? Vastaus on selkeästi sen tarjoama laaja valikoima. Eurotoys.fi ei ole ainoastaan lelukauppa, vaan se myy myös huonekaluja ja vaatteita. Asiakas voi samalla kertaa ostaa lelujen lisäksi vaikka seuraavan koon talvipuvun lämpimästä villahaalarista ja kasan uusia vaatteita päiväkerhoa varten, tai sijoittaa vaikka myös uuteen sänkyyn taaperolle, tai lastenhuoneen uuteen kirjahyllyyn. Miksei samalla tekisi muutaman joulu- tai syntymäpäivälahja-ostoksen, säästäen aikaa, mikä kuluisi lukemattomien eri sivustojen tarjontaan, sekä säästäen samalla myös rahaa, kun kaikki ostokset tulevat samalla kuljetuksella? Yhden pysähdyksen ostospaikan tarjoama helppous ei tule myöskään hinnan tai laadun kustannuksella. Tarjolla olevat tunnetut ja trendikkäät brändit kuten Ticket to Heaven ja Lego Wear, sekä kirkkaat ja värikkäät huonekalut rakastetuilta hahmoilta, kuten Hämähäkkimies, Hello Kitty tai Disneyn prinsessat, ovat varmasti mieluisia lahjoja niiden nuorille saajille.

  Eurotoys lyhyesti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Martta4
  Toimii helposti ja voi maksaa myös laskulla. Hieman kalliit toimituskustannukset ja kestää joskus jopa viikon saapua tuotteet, mutta kuitenkin paljon valikoimaa.
  Pettynyt isoäiti2
  1. Tilaus oli helppo tehdä. 2. Tuote tuli luvatusti perille 3. Tuote tuli ehjänä perille 4. Tuote toimi vain 24 päivää 5. Takuuehdot eivät vastaa suomalaisia takuuehtoja 6. Lapsille mainostettu ja kehuttu tuote (tabletti Kurio 10S) hajosi kesken pelin 6-vuotiaan painaessa yläkulmaa. Korjaajan arvio: valmistevika, näyttöä asennettaessa näyttöön jäänyt jännite. Eurotoysin vastaus: ei kuulu korvata. 7. Pettyneitä sekä lapset että perhe + lahjan ostanut isoäiti
  Juha1
  Eurotoys veloitti korttiani sujuvasti, mutta muuta he eivät ole saaneet aikaiseksi. Neljän viikon odottelun jälkeen toimitusta ei olla edelleenkään tehty eikä yhtiön asiakaspalvelukaan ole ottanut minkäänlaista yhteyttä tilausvahvistuksen ja veloituksen jälkeen. 15 vuoden kokemuksella Eurotoys on kirkkaasti huonoin verkkokauppa, jossa olen koskaan asioinut. En suosittele.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun