Lelut & lelukaupat netissä
Eurotoys

2.9 39 5 1
 • Todella kattava valikoima
 • Lelujen lisäksi myös huonekaluja ja lasten vaatteita
 • Toimitusmaksut normaalitilauksissa 8-10 euroa

  Suosituimmat lelut: Eurotoys

 • Lelumerkkiä klikkaamalla näet Eurotoys -tuotteet.


  Alga
  Angry Birds
  Animagic
  Avengers
  Baby Annabell
  Baby Born
  Bamse
  Barbapapa
  Barbie
  Batman
  Beyblade
  Big
  Bratz
  Brio
  Bruder
  Carrera
  Chicco
  Danspil
  Dickie
  Disney
  Disney Princess
  Exit
  Geomag
  Gormiti
  Hama
  Hape
  Hasbro
  Hello Kitty
  Hot Wheels
  Intex
  Kidkraft
  Kidz Delight
  KidzzFarm
  Kurio
  Le Toy Van
  Lego
  Lego Duplo
  LEGO Wear
  Little Tikes
  Littlest Pet Shop
  Lundby
  Mattel
  Meccano
  Mega Bloks
  Micki
  Monster High
  My Little Pony
  Nerf
  Nikko
  Palomies Sami
  Peppi Pitkätossu
  Playmobil
  Plus Plus
  Razor
  Revell
  Rubens Barn
  Scalextric
  Schleich
  sekalaiset
  Ses
  Siku
  Skylanders
  Smartmax
  Smoby
  Smurffit
  Spiderman
  Star Wars
  Sylvanian Families
  Tactic
  Ticket To Heaven
  Transformers
  Tuomas Veturi
  Turtles
  TY
  Vilac
  Wheely Bug
  Zhu Zhu Pets


  Tanskalainen eurotoys.fi on nettikauppa joka myy mm. lasten leluja, naamiaisasuja, lasten pyöriä ja leikkimökkejä. Kaikki eurotoys.fi -yrityksen lelut ovat Euroopassa hyväksyttyjä ja merkitty sitä ilmaisevalla CE-merkinnällä. Yrityksen valikoimiin kuuluvat tunnetut ja suositut lelu- ja vaatemerkit, kuten Littlest Pet Shop, Nalle Puh, Brio, Zhu Zhu Pets, Ticket to Heaven ja Disney -elokuviin, kuten Autot (Cars) –elokuvaan liittyvät lelut.

  Eurotoys.fi –sivuston tuotteet on kätevästi jaoteltu neljään eri ryhmään: lasten huonekalut, lasten vaatteet, lautapelit ja lasten kirjat, sekä lelut ja pelit. Asiakkaan on näin helpompi löytää haluamansa tuotteet nopeammin kätevämmin. Valitsemalla halutun osion sivustolla, ohjataan asiakas selkeästi järjestetylle sivulle, jossa brändit ja tuotteet ovat listattu tyypeittäin sivun vasemmalla puolella. Jokaisella yllä mainitulla kategorialla on myös alakategoriansa jotta etsiminen olisi vieläkin helpompaa ja hakutuloksia vähemmän. Jos valitsee esimerkiksi kategorian lautapelit, ja sen alta brändin Smart Games, voi hakua rajoittaa vielä enemmän sillä perusteella, onko peli tarkoitettu lapsille, vai kenties koko perheen yhteiseksi pelattavaksi. Eurotoys.fi -sivun helpot ja tehokkaasti toimivat valikot tekevät shoppailusta tässä monipuolisessa ja laajalla valikoimalla varustetussa netin lelukaupassa miellyttävän kokemuksen.

  Eurotoys.fi tilaukset toimitetaan Tanskasta käsin. Niiden lähtöpäässä kuljetukset hoitaa ensin PostDanmark, DSV tai Transportgruppen, kohdemaasta ja lähetyksen koosta riippuen. Lopullinen hinta kuljetuskustannuksineen selviää, kun verkkokaupassa tuotteet laitetaan ostoskoriin ja valitaan niille kohdemaa. Suomeen saapuessa lähetykset siirtyvät Itellan perille kuljetettaviksi. Kaikki eurotoys.fi -sivuston hinnat sisältävät pääosin myös ALV:in, paitsi sellaisissa tapauksissa, joissa lähetys on menossa EU:n ulkopuolisiin maihin. Tällöin ALV:ia ei lasketa mukaan. Suomalaisia eurotoys.fi asiakkaita tämä ei yleensä koske. Eurotoys.fi -verkkokaupassa on mahdollista suorittaa maksu Visalla, Eurocardilla tai Mastercardilla. Klarnan tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka haluavat maksaa laskulla. Klarna on Ruotsissa sijaitseva sähköisen liiketoiminnan yritys, joka tarjoaa maksa myöhemmin -tyyppisiä ratkaisuja verkkokaupoille, antaen asiakkaille mahdollisuuden tehdä tilauksen heti, ja saada lasku sen jälkeen, kun tavara on jo saapunut perille ja tarkastettu. Verkkokaupat perivät Klarnan käytöstä yleensä pienen maksun, kattaakseen siitä kaupoille aiheutuvat kustannukset.

  Kun tarjolla on nykyään niin paljon erilaisia verkkokauppoja, niin mikä tekee eurotoys.fi –sivustosta erityisen? Vastaus on selkeästi sen tarjoama laaja valikoima. Eurotoys.fi ei ole ainoastaan lelukauppa, vaan se myy myös huonekaluja ja vaatteita. Asiakas voi samalla kertaa ostaa lelujen lisäksi vaikka seuraavan koon talvipuvun lämpimästä villahaalarista ja kasan uusia vaatteita päiväkerhoa varten, tai sijoittaa vaikka myös uuteen sänkyyn taaperolle, tai lastenhuoneen uuteen kirjahyllyyn. Miksei samalla tekisi muutaman joulu- tai syntymäpäivälahja-ostoksen, säästäen aikaa, mikä kuluisi lukemattomien eri sivustojen tarjontaan, sekä säästäen samalla myös rahaa, kun kaikki ostokset tulevat samalla kuljetuksella? Yhden pysähdyksen ostospaikan tarjoama helppous ei tule myöskään hinnan tai laadun kustannuksella. Tarjolla olevat tunnetut ja trendikkäät brändit kuten Ticket to Heaven ja Lego Wear, sekä kirkkaat ja värikkäät huonekalut rakastetuilta hahmoilta, kuten Hämähäkkimies, Hello Kitty tai Disneyn prinsessat, ovat varmasti mieluisia lahjoja niiden nuorille saajille.

  Eurotoys lyhyesti

  • Tanskalainen yritys, joka on erikoistunut kaikenlaisiin lapsille tarkoitettuihin tuotteisiin
  • Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja Euroopassa hyväksyttyjä
  • Yhden pysähdyksen kauppa, joka vastaa kaikkiin lapseen liittyviin ostostarpeisiin
  • Tarjolla suosittuja lelumerkkejä, kuten Legot, Disney, ja Brio
  • Tarjolla tunnettuja vaatemerkkejä, kuten Ticket to Heaven ja Lego Wear
  • Nopea verkkokauppa selkeillä alakategorioilla mahdollistaa mieluisan ostoskokemuksen
  • Maksutapoina kelpaavat yleisimmät luottokortit tai vaihtoehtoisesti Klarnan lasku

  Siirry alkuun