Lelut & lelukaupat netissä
Lelut24

Lelut24.fi

3.4 27 5 1
 • Nopeat toimitukset (1-2 arkipäivää)
 • Kaikki toimitukset 6,90€

  Suosituimmat lelut: Lelut24

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Lelut24 -tuotteet.


  Angry Birds
  Animagic
  Baby Born
  Barbie
  Bratz
  Brio
  Chicco
  Cobi
  Emek
  Fisher-Price
  Gormiti
  Hama
  Happy Friend
  Hello Kitty
  Lego
  Little Tikes
  Maisto
  Muumi
  Nikko
  Plasto
  Scalextric
  Smurffit
  Star Wars
  TY
  Winx
  Zhu Zhu Pets


  Lelut24.fi on luotettava, suomalainen, internetissä toimiva lelukauppa, joka rekisteröitiin vuoden 2010 tammikuussa. Lelut24.fi motto on “tilaa tänään - leiki huomenna”, mikä viittaa yrityksen tavoitteeseen toimittaa asiakkaalle tilaus niin pian kuin vain on mahdollista, mielellään jopa seuraavana päivänä. Tilaus postitetaan saman päivän aikana kuin se on tilattu, mikäli tilaus on saapunut lelut24.fi järjestelmään iltapäivällä kello puoli kolmeen mennessä. Aika koskee koko Suomea paikasta riippumatta, jopa Ahvenanmaata. Saaristoalueilla ja muilla Suomen rajaseuduilla toimitukseen saattaa kuitenkin tulla yksi ylimääräinen päivä, minkä voi tarkistaa Itellan kotisivuilta oman postinumeronsa perusteella.

  Lelut24.fi käyttää yksinomaan Itellan palveluita pakettiensa lähettämisessä. Heti sen jälkeen, kun asiakas on jättänyt tilauksensa, ja se on käsitelty varastolla, hän saa sähköpostiinsa Itellan lähetystunnuksen, jonka avulla paketin matkaa voi seurata netissä. Itella lähettää myös tekstiviestin asiakkaan antamaan puhelinnumeroon heti kun paketti on noudettavissa, joten asiakas voi käydä noutamassa paketin niin pian kuin se on mahdollista.

  Lelut24.fi –lelukaupan lähettämät paketit toimitetaan asiakasta lähimpänä sijaitsevaan SmartPOST -pakettiautomaattiin, tai vaihtoehtoisesti asiakkaan itse valitsemaan, parhaiten sopivaan SmartPOST -pisteeseen. SmartPost-palvelun pisteiden sijaintipaikat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/smartpost/.

  SmartPOST on valittu lelukaupan toimitustavaksi, siksi että se vastaa toiminnaltaan lelut24.fi –yrityksen periaatteita. Paketti jaetaan SmartPOST -automaatin lokeroon, ja asiakas saa lokeron sulkeuduttua tekstiviestin, jossa on lokeron avaamiseen tarvittava koodi. Asiakkaan ei tarvitse käydä postitoimistossa, ottaa jonotusnumeroa, eikä odotella jonossa vuoroaan. Paketin noutaminen on nopeaa ja helppoa, aivan kuten ostaminen lelut24.fi verkkokaupasta! Lähetyksen hinnat riippuvat paketin koosta ja painosta. Hinnoitteluun ja automaatin käyttöön liittyvät asiat voi tarkistaa osoitteesta www.itella.fi/smartpost. Mikäli asiakas asuu Jyväskylässä tai sen lähialueilla, voi hän vaihtoehtoisesti noutaa lähetyksensä ilmaiseksi myös lelut24.fi -varastosta. Näin tehdessään tulisi asiakkaan soittaa etukäteen sopiakseen sopivasta noutoajasta ja -päivästä.

  Toinen lelut24.fi:n tärkeistä arvoista on pitää suosittujen lelujen hinnat kilpailukykyisinä, ja hinnoittelu onkin napakkaa ja nopeasti kilpailijoihin reagoivaa. Lelut24.fi tarjoaa turvallisia leluja perheen kaikkein pienimmistä vanhempiin lapsiin, jotka voivat jo käyttää leikeissään suunnittelukykyä, monimutkaista ajattelua ja pieniä osia. Lelut24.fi -nettikauppa tarjoaa monia tunnetuimpia leikkikaluvalmistajien ja -brändien, kuten esimerkiksi Fisher-Price, Chicco, Brio, Barbie, Angry Birds, Star Wars, , Muumit, Plasto ja Hello Kitty - tuotteita. Kaikkein suurimmatkin Lego-paketit ovat valikoimissa, kuten myös Lego Duplot nuoremmille asiakkaille. Muumi-hahmot, kaiken kokoiset Angry Birds -pehmolelut ja muut oheistuotteet, sekä Brion aina suositut ja ajattomat puulelut ovat ostettavissa muutamalla hiiren klikkauksella.

  Lelut24.fi ei tarjoa ainoastaan korkealuokkaisia leluja nopealla toimitusajalla, vaan se pyrkii myös jakamaan leikin iloa heikko-osaisemmille lapsille. 

  Lelut24.fi lyhyesti

  • Suomalainen lelukauppa, joka perustettiin tammikuussa 2010
  • “tilaa tänään - leiki huomenna” -motto kuvastaa lelut24.fi –kaupan nopeaa ja luotettavaa palvelua
  • Saman päivän toimitukset tilauksille, jotka jätetään klo 14.30 mennessä
  • Yhteistyö Itellan SmartPOST -järjestelmän kanssa kätevän toimituksen mahdollistamiseksi
  • Tarjolla suositut brändit kuten Lego, Brio, Angry Birds, Muumit, Plasto ja Hello Kitty
  • Suuri valikoima laadukkaita, joka ikäluokalle tarkoitettuja leluja

  Siirry alkuun