Lelut & lelukaupat netissä
Hobby Hall

Hobby Hall

(3)
3.7 3 5 1
 • Toimitustavat: Kirjepaketti, postipaketti, kotiinkuljetus, nouto myymälästä
 • Toimitusaika: 3-7 arkipäivää ja Vantaan myymälästä noudettuna 1–3 arkipäivää varastotuotteille
 • Maksutavat: Verkkopankki, luottokortit, osamaksu ja luotto sekä postiennakko

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Hobby Hall -tuotteet.


  Alga
  AquaBeads
  Baby Born
  Barbie
  Beyblade
  Bontempi
  Brio
  Clementoni
  Club Petz
  Cobi
  Dickie
  Disney
  Disney Frozen
  Disney Princess
  FurReal Friends
  Geomag
  Hama
  Hape
  Hasbro
  Hatchimals
  Hot Wheels
  L.O.L.
  Lego
  Little Tikes
  Littlest Pet Shop
  Maisto
  Melissa & Doug
  Monster High
  Muumi
  My Little Pony
  Nerf
  Nikko
  Palomies Sami
  Peliko
  Plasto
  Plus Plus
  Quercetti
  Ravensburger
  Revell
  Schleich
  Smartmax
  Smoby
  Star Wars
  Stiga
  Sylvanian Families
  Tactic
  Transformers
  TY
  Vikingtoys


  Hobby Hall lelut

  Hobby Hall on kätevä suomalainen verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyy suuri määrä merkkileluja. Hobby Hall myy tuotteita postimyynnin sekä myymälän kautta, mutta nykyään on yhä suositumpaa käyttää Hobby Hall –verkkokauppaa. Hobby Hall on luotettava ja turvallinen vaihtoehto asiakkaille, jotka arvostavat ostosten teon helppoutta, edullista hintaa, laadukkaita merkkejä, edullisia maksuehtoja sekä luotettavaa toimituspalvelua. Hobby Hall perustaa toimintansa erinomaiseen asiakaspalveluun, joka on lähtökohtana myös Hobby Hall -verkkokaupassa.

  Leluvalikoiman selaaminen netissä on helppoa. Tilatut lelut toimitetaan lähimmästä postista noudettaviksi. Postista noudettujen lelujen normaalilähetys maksaa 6,90 euroa. Vaihtoehtoisesti voit tilata lelut kotiintoimitettuina, jolloin toimitukselle tulee hintaa 17,90 euroa. Lelujen toimitusaika on 3-7 arkipäivää, kun tuotetta on varastossa. Tilauksen voi myös valita Hobby Hallin Vantaan myymälästä noudettavaksi. Tällöin toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Noudettavissa olevasta tilauksesta lähetetään tekstiviesti tilaajalle. Myymälästä noutaminen on maksutonta.

  Laadukkaat ja turvalliset lelut Hobby Hallista

  Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman leluja, jotka on valittu lelujen laatua ja turvallisuutta silmällä pitäen. Hobby Hall on hinnoitellut lelut järkevästi, joten tarjolla on paljon edullisia ja kohtuuhintaisia leluja. Hobby Hallin leluvalikoimista löytyy ulkoleluja, leluja pikkulapsille, pehmoleluja, nukkeja, askartelutarvikkeita, lelusarjoja, leikkiajoneuvoja, työkaluja, legoja, rakennussarjoja, pelejä ja lasten pyöriä. Hobby Hall on ottanut valikoimiinsa parhaita merkkejä, joita ovat muun muassa BRIO, Britax, Angry Birds, Tolo Toys, Muumi, LEGO, Barbie, Disney, ALGA ja Puuha Pete. Leluissa kannattaa aina luottaa tunnettuihin merkkeihin, koska lelujen turvallisuus on hyvin tärkeää. Laadukkaat lelut myös kestävät paremmin käytössä.

  Ulkolelut aktiivisiin leikkeihin

  Hobby Hall tarjoaa hyvä valikoiman ulkoleluja, jotka kannustavat leikkimään ulkona. Potkuttelumopot, harjoittelupyörät ja potkutteluautot ovat hauskoja ja liikunnallisia leluja pikkulapsille, joita vauhti kiinnostaa. Jo vähän isommille lapsille, joilla tasapainoa riittää, on potkulauta hyvä vauhtiväline. Hobby Hall myy myös rullaluistimia ja tavallisia luistimia hyvin edulliseen hintaan. Wuuuf-merkkiset liukurit ovat suuri hittituote, koska niillä mäenlasku on sekä turvallista että mukavaa. Wuuuf-liukuri soveltuu kaikenikäisille mäenlaskijoille. Hobby Hall tarjoaa myös keinuja, kiipeilytelineitä ja muita pihaleikkivälineitä. Puuha-merkkiset keinut, vaakakeinut, jousikeinut, linnunpesäkeinut, leukapuomit, koripallotelineet ja kiipeilytelineet on valmistettu Suomessa. Tukevat keinut ja telineet ovat laadukkaita ja turvallisia. Puuha-tuotteissa on kahden vuoden takuu. Valikoimasta löytyy myös Puuhan turvakeinuistuin, rengaskeinuistuin ja keinulautaistuin. Laadukkaat ulkolelut tuottavat iloa monen vuoden ajan.

  Rakennussarjat, legot ja muut lelusarjat

  Hobby Hallilta löytyy suosituimmat rakennussarjat laadukkailta merkeiltä. Brion klassiset rakennussarjat ovat hyvin suunniteltuja ja kestäviä. Brion lisäksi Hobby Hallilta löytyy myös Tolo Toys sekä Kre-O, jotka valmistavat suosittuja rakennussarjoja. Valikoimista löytyy hyvin kattava määrä Legoja. Legoista löytyy niin Dubloja kuin tavallisiakin Legoja. Lisäksi saatavilla on muita monipuolisia lelusarjoja, kuten puinen työkalupakki, rautatierakennussarja, autoratoja, työkalupenkki, rumpusetti, mikroskooppi ja teleskooppi. Hobby Hallin radio-ohjattavien autojen valikoima on hyvin kattava. Carrera, Rollei ja Nikko –merkkiset radio-ohjattavat autot ovat vauhdikkaita ja hauskoja leluja. Rauhallisempaan leikkiin löytyy suloisia keinuhevosia.

  Hobby Hall tarjoaa kattavan nukkevalikoima

  Hobby Hallilta löytyy paljon nukkeja sekä nukkien oheistuotteita. Bratz, Baby Born, Barbie ja Disney nuket ovat varmoja kestosuosikkeja. Nyt valikoimasta löytyy myös Simba-merkkiset nuket, jotka ovat laadukas ja edullisempi vaihtoehto. Kotileikkejä varten on saatavilla muun muassa leikkikeittiö, leivänpaahdin, leikkihella, nukketalo, nukenrattaat ja Muumi-talon teesetti. Hobby Hallin monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaisen lapsen suosikkilelut.

  Hobby hall videot

   

  Lelut Hobby Hallista

  • Hobby Hall on luotettava kotimainen verkkokauppa
  • Laadukkaat ja varmasti turvalliset lelumerkit edullisesti
  • Lelujen normaalilähetys lähimpään postiin 6,90 euroa
  • Voidaan tilata myös suoraan kotiin hintaan 17,90 euroa
  • Postitoimitusaika 3-7 arkipäivää
  • Lelut voidaan myös noutaa maksuttomasti Vantaan myymälästä, jolloin toimitusaika on 1-3 arkipäivää

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  3/ 5
  Ai jai ...ihana Hobby Hall. Pakko oli ihan kirjoittaa, kun heräsi nostalgiset muistot. Paperille täyteltiin ostokset kataloogista kavereiden kanssa ja sitten läheteltiin liput ja laput ja odoteltiin niin jännittyneinä. Mutta hyvin toimi kaikki jo silloin. Hyvä suomi! mutta on tämä nykyään vähän helpompaa ja nopeampaa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun