Lelut & lelukaupat netissä
Lelufantti lelukauppa

Lelufantti lelukauppa

3.1 38 5 1
 • Ilmainen postitus yli 60 € ostoksiin (norm. 5,90-7,90€)
 • 1-2 arkipäivän toimitus
 • Kattavat maksutavat: verkkomaksut, postiennakko, Klarna-lasku, Paypal tai luottokortti
 • Kotiinkuljetus on mahdollinen lisämaksusta (10,90 €)

  Suosituimmat lelut: Lelufantti lelukauppa

 • Lelumerkkiä klikkaamalla näet Lelufantti -tuotteet.


  Alga
  Animagic
  Bestway
  Brio
  Bruder
  Chicco
  Cobi
  Competo
  Galt
  Geomag
  Hama
  Lego
  Maisto
  Mattel
  Meccano
  Peliko
  Plasto
  Ravensburger
  Tactic
  Teddy Mountain


  Lelufantti Shop on Band Company Oy:n omistuksessa oleva suomalainen leluihin erikoistunut nettikauppa, joka avattiin jouluna 2011. Lelufantti mainostaa itseään Suomen valtavimpana lelukauppana. Väite on aiheellinen, koska Lelufantti tarjoaa asiakkailleen lähes kaikki leikkikalutyypit ja paljon muita lastentarvikkeita. Lelufantin valikoimassa on tuhansia tuotteita. Sisä- ja ulkolelujen, pelien ja kirjojen lisäksi Lelufantin kautta voi ostaa koulutarvikkeita. Lelufantista voit ostaa sisustustuotteita lastenhuoneen, musiikki-instrumentin pienokaiselle tai hankkia vaikka vahvistimen tai soittotyynyn MP3-soittimelle. Lelufantin lompakot ja laukut ovat oiva lahjaidea tarha- ja kouluikäisille tytöille ja pojille. Tuotevalikoimasta löytyy myös koru tai kauneudenhoitotuotteet pikkuprinsessalle.

  Lelufantin sivuilta on helppo löytää lahja kaikenikäisille lapsille. Kauppa pyrkii kasvattamaan tuotevalikoimaansa jatkuvasti, ja sen merkkivalikoima on erittäin laaja. Tarjolla on leluja ja tarvikkeita moneen tarpeeseen ja kaikenikäisille. Perinteisten sisä- ja ulkolelujen lisäksi Lelufantti tarjoaa myös lasten älyllisiä ja luovia taitoja kehittäviä tuotteita. Näitä tuotteita on tarjolla esimerkiksi taikuudesta, roolileikeistä, keksinnöistä, tieteestä, musiikista, piirtämisestä tai askartelusta kiinnostuneille lapsille. Lelufantista saa myös tarvittavat tarvikkeet lastenjuhliin tai jouluun diskovaloja, asusteita sekä koristeita myöten.

  Lelufantti Shop tarjoaa asiakkailleen pidetyimpiä, suosituimpia ja perinteisimpiä leluja ja pelejä. Tarjolla on jo useita vuosia markkinoilla olleita klassikkoleluja, kuten iso valikoima erilaisia pehmoleluja. Pehmolelu on klassinen lahja. Suosikkilahja löytyy myös perinteisten ja tunnetuiden merkkien keskuudesta. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Lego, Lego Duplo, Meccano, Brio, Barbie, Babyborn ja Muumi. Lelufantti pysyy ajan hermolla, ja tarjoaa asiakkailleen myös halutuimmat uutuudet. Uusia hittituotteita etsiville on myös tarjolla paljon tuotesarjoja, kuten Angrybirds, Mighty Beanz, Lego Games tai Lego Ninjago.

  Yritys palvelee asiakkaitaan tekemällä ostamisesta vaivatonta. Tuotteen voi ostaa mihin tahansa vuorokauden aikaan. Ja ostokset tehtyään, asiakas voi seurata tuotteiden kulkua kotiovelleen tilausnumeronsa avulla. Jos asiakas tarvitsee henkilökohtaista palvelua, voi hän olla yhteydessä Lelufantin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse päivisin klo 10.30 – 17.00.

  Lelufantissa ostaminen on mutkatonta. Nettikaupan sivusto on selkeä. Asiakkaan on helppo löytää turvallinen, ikäryhmään ja lapsen kiinnostuksenkohteisiin sopiva lahja käyttämällä eri tuotehakuja. Lelufantin sivuilta voi löytää etsimänsä tuotteen tuotemerkin, hahmon nimen, ikäryhmän tai tuotekategorian perusteella. Lisäksi tuotetta voi hakea kirjoittamalla etsittävän tuotteen nimen tuotehakukenttään, jossa tuotteen hinnan voi rajata haluttuun hintaryhmään.

  Turvallinen ja mieleinen joululahja löytyy Lelufantista. He haluavat panostaa laatuun ja turvallisuuteen, ja ottaa valikoimiinsa vain laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Nettisivuston jokaisessa tuotteessa on myös ikäsuositus ja vaadittavat turvallisuus- ja varoitusmerkinnät. Korkealaatuisten tuotteidensa ansiosta Lelufantti tarjoaa asiakkaillensa sataprosenttisen tyytyväisyystakuun sekä 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden käyttämättömille tai avaamattomille tuotteille. Ostaminen Lelufantin kautta on turvallista, koska se on suomalainen.

  Lelufantti tarjoaa asiakkailleen kuukauden tuotteen eli “Krokodiilin” ja muita lelutarjouksia ja etuhintoja. Edut saa tilaamalla Lelufantin uutiskirjeen. Lisäksi Lelufantti tarjoaa asiakkailleen nopean kotiinkuljetuksen, joka on ilmainen tilauksen ollessa yli 70 euroa. Asiakas saa lisäksi 10 euron alennuslahjakortin tehdessään ostoksia yli 100 eurolla..

  Lelufantti tarjoaa asiakkailleen

  • tuhansia tuotteita klassikoista uutuuksiin
  • turvalliset ja laadukkaat tuotteet
  • helpon ja vaivattoman ostoskokemuksen
  • 100% tyytyväisyystakuun
  • kuukausittaisia tarjouksia
  • ilmainen postitus yli 60 € ostoksiin.
  • 100 euron ostoksista 10 euron alennuslahjakortin
  • nettikaupan osoitteessa www.lelufantti.com

  Siirry alkuun