Lasten lahjatalo

Lastenlahjatalo.fi leluvekkokauppa

(1)
 • Toimituskulut Suomessa: Smartpost ja postipaketti 5 €, kotiinkuljetus 9 €
 • Maksutavat: verkkopankit, lasku ja luottokortit, lelujen ostaminen luotolla myös mahdollista
 • Tilaajalahja yli 35 euron tilauksiin

  Lasten lahjatalo - lastenlahjatalo.fi

  Lastenlahjatalo.fi -lelunettikauppa on Jasmel Oy:n kuluttajille suunnattu kotimainen verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 1994. Yrityksen tavoite on tarjota asiakkailleen laadukkaita, lapsen oppimista ja kehittymistä monipuolisesti tukevia lahjaideoita. Lastenlahjatalo.fi valvoo tuotteiden laatua ja kestävyyttä erittäin tarkkaan, ja nettikaupassa löytyy vain lapsen kehitystä ja oppimista edistäviä leluja, jotka myös innostavat lapsia leikkimään ja käyttämään niitä. Kaikki myynnissä olevat lelut ovat tarkkaan testattuja ja niissä on lain vaatimat CE-merkinnät.

  Turvallisuuden, laadun ja opettavaisuuden lisäksi Lastenlahjatalo ottaa tuotteissaan huomioon myös myymiensä lelujen ympäristölle aiheuttamat vaikutukset. Lähes kaikki kaupassa olevat tuotteet on valmistettu uusiutuvista materiaaleista, kuten puusta, kartongista tai kankaasta, ja ne ovat luonnossa hajoavia ja täysin kierrätettäviä. Osa tuotteista on myös pakattu luontoa säästävään, värittömään kartonkipakkaukseen muovisten pakkausten tai väritettyjen kartonkipakkausten sijaan.

  Lastenlahjatalo.fi –lelukaupan lupaama toimitusaika on tavallisesti kahdesta viiteen (2-5) työpäivää. Mahdollisesti poikkeava toimitusaika, esimerkiksi loma-aikoina, on aina näkyvästi mainittu nettikaupan sivuilla. Asiakas voi valita useasta eri kuljetusvaihtoehdosta sopivimman, ja niiden hinnat vaihtelevat neljästä kymmeneen euroon. SmartPOST on vaihtoehdoista kaikkein halvin, kustantaen 4€/lähetys, mutta toimitus lähimpään postitoimipaikkaan on myös mahdollinen. Muut vaihtoehdot ovat käyttää Matkahuoltoa, jolloin tuotteet tuodaan lähimpään Siwaan, Valintataloon tai muuhun MyPack -toimipisteeseen, tai tilata tuotteet suoraan kotiin Itellan kautta. Mikäli asiakas tekee tilauksen saman päivän aikana, jollain muulla Jasmelin tytärsivustolla, on tilaukset mahdollista yhdistää, ja silloin joutuu maksamaan vain yhdet toimituskulut, edellyttäen kuitenkin, että tilaukset toimitetaan samaan osoitteeseen.

  Lastenlahjatalo.fi on erinomainen paikka ostaa lapsille korkealaatuisia pelejä maineikkailta pelinvalmistajilta ja laadukkailta brändeiltä kuten Beleduc, Goula, Diset, Nalle Puh, Toy Story ja Autot. Lastenlahjatalo.fi tarjoaa vaikuttavan valikoiman leluja, kuten palapelejä, pelejä, pujottelua, parien etsimistä ja musiikki-instrumentteja, jotka kaikki ovat äärimmäisen hyödyllisiä työkaluja opettamaan perheen nuorimmille jäsenille loogisen ajattelun, huomiokyvyn ja hienomotoristen kykyjen kehittämistä. Useat myytävissä olevista tuotteista ovat myös kaikkein hyödyllisimpiä leluja päivähoidossa, sillä ne rohkaisevat luonnollista oppimista ja auttavat huolehtivaista aikuista esittelemään muuten abstrakteja kykyjä. Vanhemmat, jotka opettavat lapsiaan kotona, hyötyvät erityisen paljon Lastenlahjatalo.fi valikoimista.

  Lastenlahjatalo.fi -kaupan kategoriat kattavat erilaiset tuotteet kuten palapelit, pelit ja instrumentit, mutta se tarjoaa myös erityiskategoriat hintaluokittain, kuten Lahjoja vitosella, Lahjoja kympillä ja Lahjoja 15 eurolla. Jokainen näistä alaluokista sisältää hyvän valikoiman tuotteita, jotka tukevat lapsen eri kehitysalueita. Tämän lisäksi Lastenlahjatalo.fi tarjoaa jatkuvasti useita alennushintaisia tuotteita. Hintakategoriat helpottavat ostostapahtumassa niitä, jotka eivät ole varmoja mistä aloittaa etsimisensä, mutta joilla on joka tapauksessa budjetti tiedossa.

  Leluja myös osamaksulla

  Lastenlahjatalon leluja on mahdollista ostaa myös osamaksulla tai laskulla. Joustoraha ja Everyday verkkomaksu mahdollistavat luotolla ostamisen. Lue lisää lelujen ostamisesta luotolla ja katso muut luottoa myöntävät lelutalot.
   

  Ilmaiset lahjat tilaajalahjaksi

  Lastenlahjatalo.fi tarjoaa ilmaisen lahjan tilauksille, jotka ovat arvoltaan 35€ tai enemmän. Tilaajalahjoja voi tarkastella ja valita kaupan Tilaajalahjat-osiosta. Tilaukset joiden arvo ylittää 60 € voivat valita kaksi tuotetta Tilaajalahjat-osiosta ostoskoriinsa, kun taas tilaukset, joiden arvo ylittää 100 € tai enemmän, oikeuttavat valitsemaan yhteensä kolme ilmaista lahjaa. Tämän jälkeen jokainen 50 euron lisä tilauksessa oikeuttaa yhteen ilmaiseen lisälahjaan. Esim. 200 euron tilauksessa tulee 5 tilaajalahjaa mukana.

  Lastenlahjatalo.fi lyhyesti:

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun