Leikkien

Leikkien.fi

(3)
 • Toimituskulut Suomessa: 5,90 € pakettina ja 12,90 € kotiinkuljetettuna.
 • Paketti mahdollista noutaa Tampereen myymälästä 0 €
 • Ilmainen toimitus yli 100e tilauksiin
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, luottokortti, Klarna lasku ja osamaksu

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Leikkien -tuotteet.


  Alga
  Brio


  Leikkien.fi

  Leikkien.fi on laaja lelukauppa Internetissä. Tämä sivusto tarjoaa listoillaan opettavaisia lasten leluja. Valikoima on laaja ja eri merkkejä on vaikka minkälaisia. Leikkien myy muun muassa oman tuotemerkkinsä Leikkienin leluja. Sen lelujen joukosta löytyy mm. opettavainen laululeikkipussi, jonka sisältä löytyy 24 suosittua lastenlaulua. Leikkien.fi lelut innostavat liikkumaan ja laulamaan. Listalta löytyy myös liikuntalorupussi, jonka sisältä löytyy monta hauskaa ja mukavaa liikuntaleikkiä. Tämä lelupussi auttaa pitämään lapsesi aktiivisina. Leikkien-lelujen joukosta löytyy tämän lisäksi myös liikennesäännöt opettava liikennelorupussi, Leikkien-laululeikkikirja sekä leluja jotka auttavat kirjoittamaan, laskemaan ja puhumaan englantia.

  Leikkien.fi -lelukaupassa on tarjolla myös suosittu SmartMax -magneettilelusarja. SmartMax on opettavainen peli ja se pääsi 2011 lelukilpailussa Vuoden lelufinalistien joukkoon. SmartMaxin avulla lapsi pääsee tutustumaan magneettien ihmeelliseen maailmaan. SmartMax on turvallinen ja laadukas lelu, joka edistää lapsen luovuutta, opettaa lapselle erilaisia muotoja ja värejä, tutustuttaa lapsen vetovoiman maailmaan ja kehittää lapsen hahmotuskykyä. SmartMax lelujen avulla lapsi pääsee rakentamaan kaksi- ja kolmiulotteisia rakennelmia. Lapset innostuvat SmartMax peleistä kovasti ja pääsevät SmartMaxin avulla leikin lisäksi kehittämään itseään.

  TacTic on alunperin suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa nykyisin ympäri maailmaa tunnettuja pelejä. TacTic perustettiin 1960-luvun lopulla, jolloin se julkaisi suositun Kimble-pelin. TacTic-pelit ovat laadukkaita ja turvallisia ja soveltuvat koko perheelle. Leikkien.fi myy listoillaan TacTicin lautapelejä ja muita pelejä. TacTicin suosittuja pelejä ovat esimerkiksi Piirrä & Arvaa, jossa pelaajat vuorotellen piirtävät ja arvaavat joukkueina mitä toinen piirtää. Piirrä & Arvaa on suomalainen versio englanninkielisestä suositusta Pixionary pelistä. TacTic valmistaa monia oppimispelejä kuten pelejä joiden avulla lapsi oppii maailman liput ja pääkaupungit. Sen lisäksi TacTic valmistaa pelejä, jotka auttavat kielen oppimisessa.

  Leikkien.fi -nettikauppa myy myös suosittuja SmartFrames pujotteluleluja. SmartFrames pujottelulelu auttaa lasta kehittämään hahmottelukykyään ja tutustumaan painovoimaan sekä eri väreihin. Lapsi oppii SmartFramesin avulla liikuttelemaan pelin helmiä yksitellen ja ryhmissä. SmartFrames on laadukas ja turvallinen lelu, joka tarjoaa lapselle haasteita. Lapsi nauttii varmasti SmartFramella leikkimisestä.

  Leikkien.fi -lelukaupasta löytyvät myös WSOY-kustantamon Oppi & Ilo -tuotteet, joiden tarkoituksena on opettaa lapselle uutta mielenkiintoisin ja hauskoin tavoin. Oppi & Ilo -tuotteet ovat suomalaista laatutekoa ja lapsi viihtyy niiden parissa varmasti. Oppi & Ilo -tuotteiden valikoimasta löytyy kaikenlaisia kirjoja ja pelejä. Mukana on leluja, jotka tutustuttavat lapsen numeroihin sekä leluja, joiden avulla lapsi oppii taikatemppuja tai kirjaimia.

  Näiden jo lueteltujen merkkien lisäksi Leikkien.fi-lelukaupasta löytyy lukuisia muita merkkejä kuten Brion puisia junarataleluja, Algan pelejä ja tutkimussarjoja, Satukustannuksen Miina & Manu kirjoja, sekä lukuisa määrä muita ekologisia ja kestäviä lasta kehittäviä leluja.

  Leikkien.fi -sivusto on Internetissä toimiva luotettava lelukauppa, jonka kautta on turvallista ostaa leluja. Leikkien on valikoimaltaan laaja nettikauppa, joka tarjoaa asiakkailleen edullisten hintojen lisäksi nopean ja luotettavan toimituksen. Leikkien.fi -nettikaupan lisäksi Leikkienillä on LeikkienShop-myymälä Lahdessa sekä lelu-outlet Tampereella, joten jos et ole tottunut ostamaan leluja netin välityksellä voit myös henkilökohtaisesti käydä Leikkien-myymälöissä tutustumassa tarjontaan.

  Mikäli sinulla on vielä jotain kysyttävää Leikkien.fi -sivustosta ja tarjonnasta ota yhteyttä Leikkienin asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Kaikki yhteystiedot löytyvät sivulta leikkien.fi.
  Leikkien liittyvät uutiset

  Näin lelut ja leikit kehittävät lastasi!
  Lastenpsykiatri: Leikki vähentää lapsen aggressiota
  Lastenpsykiatri: Anna lapsen valita itse lelunsa

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Isi5
  Loistavia tuotteita, joissa on oikeasti järkeä. Näitä on kiva hankkia omille lapsilleja antaa lahjaksi. Kiitokset myös hyvästä palvelusta!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun