Lelutapuli

Lelutapuli lelukauppa

(8)
 • Toimituskulut: Aina 9 €, riippumatta koosta
 • Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Lelutapuli -tuotteet.


  Angry Birds
  Baby Born
  Barbie
  Monster High
  Schleich


  Lelutapuli

  Lelutapuli on Tradeari Oy:n ylläpitämä Oulun keskustassa sijaitseva suosittu lelukauppa ja sen nimi tunnetaan ympäri maakuntaa, etenkin Pohjois-Suomessa. Kaupan valikoimasta löytyy yli 6000 tuotetta, jotka ovat myös tilattavissa verkon kautta. Lelutapulin nettikauppa on avattu vuonna 2007, ja se myy tuotteitaan sekä kuluttajille että yrityksille. Oulun lisäksi Lelutapuli on levinnyt kivijalkamyymälinä muualle Pohjois-Suomeen. Sen toinen myymälä löytyy Haukiputaalta nimellä Lelutapuli Haukipudas ja kolmas Kemistä nimellä Lelu-Kulma Kemi. Kaikissa myymälöissä on olemassa oma leikkipaikka lapsille sekä kahvila, joka tekee ostoskokemuksesta miellyttävämmän myös vanhemmille tarjoamalla mahdollisuuden pysähtyä nauttimaan virvokkeista ostosten ohella.

  Lelutapulin verkkosivuilta ilmoitetut hinnat sisältävät aina arvonlisäveron, ja verkkokaupan tuotteiden hinta saattaa poiketa myymälässä olevista hinnoista. Asiakkailla on mahdollisuus maksaa ostoksensa ennakkomaksuna, tilisiirtona tai yleisimmillä luottokorteilla. Kun asiakkaan tilaus on kerätty ja pakattu lähettämistä varten se postitetaan Itellan välityksellä asiakkaan lähimpään toimipisteeseen noutoa varten. Lelutapuli käyttää verkkokaupassa kiinteää toimituskulua, joka on aina 9,00 euroa. Joissain tapauksissa postituksen hinta saattaa olla eri esimerkiksi tuotteen koon vuoksi, jolloin siitä mainitaan tuotteen sivuilla. Tuotteiden toimitusaika koko Suomeen on yleensä kolmesta viiteen arkipäivää. Ennakkotilaustuotteiden toimitusaika on tavallisesti pidempi, ja tieto niiden toimitusajoista löytyy tuotetietojen yhteydestä. Mikäli tuotetta ei löydy varastosta, mainitaan sekin tuotteen sivuilla. Verkkokauppassa on aina ilmoitettu tuotteen odotettu toimitusaika ja saatavuus.

  Kaikki Tradeari Oy:n ylläpitämät myymälät sekä Lelutapuli-nettikauppa tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman kaikkein suosituimpia ja laadukkaimpia leluja. Lelutapuli hinnoittelee tuotteensa kilpailukykyisesti, ja sen valikoimat kattavat sellaiset tunnetut valmistajat ja brändit kuten Angry Birds, Baby Born, Geomag, Hello Kitty, Nintendo, Hevisaurus, Barbie, Littlest PetShop ja Brio. Tässä siis vain muutama esimerkki laajasta valikoimasta, johon voi tutustua helposti kaupan nettisivuilla. Tarjonta kattaa monenlaiset pelit ja leikit kuten rakennelelut, mielikuvitukselliset leikit, elektroniikkaan liittyvät, sekä lelut jotka kehittävät lapsen logiikkaa ja kykyä toimia vuoroissa.

  Lelutapuli jaottelee tarjontansa brändien ja valmistajien mukaan, mutta se jaottelee valikkonsa hyödyllisesti laittamalla tuotteet erilaisiin toiminnallisiin alakategorioihin kuten rooliasut, puvut, pelit, pehmolelut, puulelut, pienet lapset, palapelit ja robotit. Tällä tavoin Lelutapuli auttaa asiakasta etsimän ja löytämään etsimänsä nopeasti ja tehokkaammin kuin kaupat, joissa on mahdollista etsiä tuotteita vain valmistajan mukaan. Mikäli ostaja haluaa etsiä tuotteita perinteisemmän sukupuolijaottelun mukaan, ovat alakategoriat Poikien lelut sekä Tyttöjen lelut myös asiakkaan käytettävissä.

  Nykyaikaisena ja korkealaatuisena verkkokauppana Lelutapuli on mukana myös sosiaalisen median maailmassa. Seuraamalla tai tykkäämällä heidän sivuaan Facebookissa potentiaalinen ostaja voi pysyä ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksista, kauppojen ajantasaisista aukioloajoista ja verkostoitua muiden alueellaan asuvien fanien ja samanhenkisten ihmisten kanssa. Lelutapuli toimii myös Twitterissä. Henkilökunta ottaa vastaan kyselyitä ja tilauksia myös sähköpostitse osoitteella tilaukset ät lelutapulioulu.fi. Henkilökunta voi vastata kysymyksiin myös puhelimitse liikkeen aukioloaikoijen puitteissa. Kaikki puhelinnumerot löytyvät helposti Lelutapulin sivuilta Yhteystiedot-valikon alta. Lelutapuli-myymälöiden yhteydessä toimii myös lasten vaateliike Anton & Nina. Lisää tietoa sen tuotteista voi löytää heidän omilta verkkosivuiltaan.

  Lelutapuli lyhyesti:
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Johanna Rauhala1
  Surkeaa palvelua! Tulimme Sievistä saakka tytön kanssa, jonka oli paiskinut töitä ja säästänyt rahaa, että pääsee liikkeeseensä ostoksille. Aukioloajat eivät pitäneet paikkaansa, ovessa oli lappu että liike aukeaa 16.30 mutta tuntien odottelusta huolimatta ovet pysyivät kiinni eikä kukaan vastannut puhelimeen. Melkoinen pettymys lapsille ja todella huonoa asennetta teiltä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun