Netanttila

Anttilan lelut

(2)
 • Toimistusaika: 2-4 arkipäivää varastotuotteille ja muille 2-3 viikkoa
 • Toimituskulut 2,49 €  kirjepakettina ja 6,90 € poistipakettina, kotiinkuljetukset 14-250 € paketin koon mukaan
 • Ilmainen toimitus myymälään
 • Maksutavat: Luottokortit, verkkopankit, luotto- sekä osamaksu

  Netanttila on lopettanut toimintansa. Löydät muita verkkokauppoja etusivultamme.

  Netanttila lelut

  Anttila on suomalainen tavarataloketju, jonka juuret juontavat vuoteen 1952. Alun perin postimyyntiyrityksenä aloittanut Anttila toimii nykyään 29 pisteessä, jotka sijoittuvat ympäri koko Suomen. Tavaratalojen lisäksi Anttila myy tuotteitaan postimyynnissä sekä verkkokaupassaan, joka on nimeltään Netanttila. Nykyään Anttila on hyvin monipuolinen tavaratalo, josta löytyy laaja valikoima laadukkaita tuotteita järkevin hinnoin. Anttila on ottanut valikoimiinsa myös suuren määrän leluja. Leluvalikoimasta löytyy paljon eri merkkejä ja vaihtoehtoja. Anttila on kotimaisena yrityksenä luotettava ja varma valinta, ja sen verkkokauppa Netanttila on helppokäyttöinen.

  Suomen suurin verkkotavaratalo

  Nykyään Netanttila on suurin suomalainen verkkotavaratalo. Netanttila takaa monipuoliset valikoimat, jotka ovat ajan tasalla. Netanttila myy pääasiassa samanhintaisia tuotteita kuin Anttilan tavaratalot, mutta Netanttila tarjoaa myös kampanjahintaisia tuotteita sekä erikoistarjouksia. Netanttilasta löytyy suuri valikoima leluja. Netanttila tekee ostosten teosta helppoa, sillä sivuilta löytyy yksityiskohtaiset, selkokieliset ohjeet info-sarakkeen takaa. Kaikkia Netanttila-sivuilla näkyviä tuotteita löytyy varastosta, sillä loppuvat tuotteet poistuvat automaattisesti myynnistä. Vain ennakkotilaustuotteet ovat poikkeus tähän.

   

  Netanttilasta tilattujen pakettien toimitus ja maksutavat

  Netanttila toimittaa tilatut tuotteet lähimpään postitoimipaikkaan noin viikossa. Kirjekokoiset paketit voidaan toimittaa suoraan perille. Käytännössä lelupaketit ovat lähes aina normaalitoimituksia lähimpään postin toimipisteeseen, josta paketin voi noutaa. Postitoimipaikkatoimitus maksaa 6,90 euroa/tilaus. Tuotteet voi tilata myös suoraan kotiin, jolloin palvelusta peritään 3,90 euroa lisämaksua. Vaihtoehtoisesti tilatut tuotteet voi hakea myös asiakkaan valitsemasta Anttila -tavaratalon noutopisteestä. Anttila -tavarataloihin toimitus on maksuton.

  Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Netanttilassa tilauksen maksaminen on helppoa ja turvallista. Asiakas voi valita monista maksutavoista itselleen sopivan. Maksuvaihtoehtoja ovat lasku, verkkopankki, erämaksu, kotiostostili, postiennakko ja luottokortti. Asiakkaan kannattaa rekisteröityä Netanttilan käyttäjäksi, koska verkkotunnuksilla sisäänkirjautuneen asiakkaan asioiminen on nopeampaa. Rekisteröityminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Netanttilan tunnuksilla asiakas voi seurata tilauksen kulkua ja käyttää lisäpalveluita. Netanttilasta saa Plussa-pisteitä.

  Netanttilan leluvalikoima

  Netanttila tarjoaa laajan valikoiman leluja, josta löytyy vauvalelut, nuket ja nukkejen oheistuotteet ja tarvikkeet, toiminnalliset lelut, rakentelulelut, roolileikkisetit, lasten moottoriajoneuvot, pehmolelut, figuurilelut, lelusarjat, kesälelut, vesilelut ja uima-altaat, talvilelut, polkuautot, potkuautot ja pelit, eli vaikka mitä. Netanttilasta löytyy tunnettuja lelumerkkejä, kuten Brio, Lego, Plasto, My Little Pony, Barbie, Polly Pocket, Steffi, Stiga ja Nikko. Valikoimasta löytyvät myös suloiset Muumi-pehmolelut sekä Disney-tuotteet. Netanttilasta löytyy myös paljon muita merkkejä, joista löytyykin monia eri hintaisia vaihtoehtoja. Kaikki lelut on valittu niiden laatua ja turvallisuutta tarkalla pitäen, sillä nämä ovat lelujen tärkeimpiä ominaisuuksia. Laajasta leluvalikoimasta löytyy kaiken ikäisten lasten suosikkilelut. Rakentelulelujen valikoima on erittäin laaja. Legon lisäksi saatavilla on muita hyviä merkkejä. Rakentelusettien eri vaikeustasot takaavat sen, että valikoimasta löytyy kaikenikäisille haastavaa ja hauskaa puuhailtavaa. Vauvanleluvalikoima on myös hyvin monipuolinen. Muun muassa kävelyvaunut, satukirjat, lelukaaret, junanradat, taaperokärryt, äänikirjat, autoaktiivilelut, pehmokuutiot, puupalikat, hakka ja askare –lelut löytyvät vauvanleluvalikoimasta. Isommille lapsille löytyy suuri määrä nukkeja oheistuotteineen, lelutyökaluja, radio-ohjattavia leluja, mikroskooppi, teleskooppi, tanssimatto ja muita hauskoja leluja. Kesäulkoleluista löytyvät uimapatjat, uimarenkaat, uima-altaat sekä vesipyssyt. Netanttilasta löytyy myös hauskoja lautapelejä, palapelejä ja muita pelejä eri ikäisille lapsille.

  Netanttila lyhyesti

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun