Lelushoppi

Lelushoppi

(3)
 • Toimituskulut: 3€ kirjeenä, 6,90-12,90€ pakettina
 • Maksutavat: Etukäteismaksu tai Klarna tili
 • Mahdollisuus ostaa myös osamaksulla tai laskulla
 • Toimitusaika:1-3 arkipäivää

  Lelushoppi

  Lelushoppi on perinteikäs suomalainen lelukauppa. Lelushoppi on perheyritys, joka on toiminut suomalaisena lelualan ammattilaisena jo vuodesta 1962 asti. Lelushoppi tarjoaa hyvin laajan valikoiman leluja. Lelushopin tarjontaan kuuluu noin 20 000 eri tuotetta. Suuren leluvalikoiman lisäksi Lelushopista löytyy myös rakennussarjat, keräilykorttipelit, seurapelit, palapelit, sähköautoradat, karnevaalitarvikkeet, radio-ohjattavat ja airsoft-tuotteet. Lelushopin toimipaikat sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Forssassa. Lelushopin verkkokauppa on helppokäyttöinen, sillä se on yksinkertainen ja lelut on jaoteltu kätevästi kategorioihin, joita selaamalla löytää helposti etsimänsä. Lelushoppi auttaa tarvittaessa tilaajia myös puhelimitse.

  Lelushopin verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan Matkahuollon tai Postin välityksellä. Lelushoppi toimittaa tilauksia vain Suomeen. Tilaus tulee maksaa ennen kuin tuotteet toimitetaan. Tuotteet lähetetään samana tai seuraavana päivänä, kun tilaus on maksettu. Tuotteet toimitetaan joko lähimpään postiin tai matkahuollon toimipisteeseen, mukaan lukien Siwa- Valintatalo- ja Euromarket-myymälät. Toimitus lähimpään postiin maksaa 7,90 euroa ja lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 5,90 euroa. Paketit, jotka toimitetaan lähimpään postiin ovat noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen. Matkahuollon pisteisiin lähetettävien pakettien toimitusaika on 1-4 arkipäivää.

  Vaihtoehtoisesti voi valita myös kotiin asti toimituksen. Toimitus perille asti postin välityksellä maksaa 12,90 euroa. Paketti voidaan toimittaa klo 9-21, jakelemisen ajankohdasta sovitaan erikseen puhelimitse vastaanottajan kanssa. Matkahuollon toimitus kotiovelle asti maksaa vastaavasti 11,90 euroa. Jakeluajankohta sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Toimituskulut sisältävät myös pakkauskulut. Tilaus voidaan toimittaa myös lahjatilauksena ilmoitettuun osoitteeseen. Tällöin lahjapaketoinnista veloitetaan 1 euro/lahja. Lelushoppi myöntää kaikille tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden, jonka aikana käyttämättömät lelut voidaan palauttaa.

  Lelushopin valtava leluvalikoima

  Lelushopin tuotevalikoimasta löytyy suuri määrä leluja, jotka on valittu tarkasti niiden korkean laadun ja turvallisuuden perusteella. Leluissa kannattaa aina luottaa korkeimpaan laatuun, koska lelujen turvallisuus on hyvin tärkeää. Laadukkaat lelut myös kestävät paremmin leikeissä. Lelushopin leluvalikoimasta löytyy hyvä hintahaitari, joten tarjolla on paljon kohtuuhintaisia ja edullisia leluja. Lelushoppi tarjoaa verkkokaupassaan myös useita tarjoustuotteita. Kampanjatarjouksista ilmoitetaan nettimyymälässä. Kampanjahintaan myytävissä leluissa on tuntuvia alennuksia, jopa 50% alennusta.

   

  Lelushoppi on erityisesti tunnettu siitä, että sen valikoimasta löytyy kaikki: vauvanlelut, oppimislelut, lasten autot, legot, askartelutarvikkeet, karnevaali- ja naamiaistarvikkeet, kauko-ohjattavat, nuket, nukkekodit, pehmolelut, pelit, pihalelut, mekaaniset lelut, lelut kotileikkeihin ja paljon muuta. Lelushoppi tarjoaa paljon tuotteita suosituilta merkeiltä, kuten BRIO, LEGO, Angry Birds, Disney, Hot Wheels ja Nikko, lisäksi Lelushopista löytyy myös Muumi, Peppi Pitkätossu ja Myyrä –tuotteita. Lelushoppi myy myös montaa sellaista merkkiä, jota ei ole saatavilla muissa lelukaupoissa.

  Erityisen suosittuja ovat puiset lelut, jotka ovat optimaalisia pienten lasten leluja. Jukka puulelut ovat laadukkaita, suomalaisia ekoleluja. Jukka ekolelut ovat klassikkoja, joista löytyy muun muassa puinen pakettiauto, lentokone, pikkuauto, jokilaiva, karuselli, Jukka Hakka, Jukka Askare –laatikko, helistinpyörä, Jukka Satajalka ja keinuhevonen. Vaihtoehtoisesti samantyyppisiä tuotteita löytyy myös Muumi ja Brio –leluista. Lelushopista löytyvä laaja valikoima Muumi ja Myyrä –tuotteita sisältää ihanan iloisia ja hauskoja leluja. Mekaanisten lelujen valikoimasta löytyy suloisia interaktiivisia leluja, jotka ovat melkein kuin oikeita lemmikkejä. Nukkevalikoimasta on valita kaikkia suosituimpia merkkejä, kuten Baby Annabell, Baby Born, Barbie ja Bratz.

   

  Lelushoppi lelukauppa lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  matti5
  oikein hyvä

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun