Lasten.fi

Lasten.fi

(1)
 • Ilmainen toimitus yli 80€ ostoksissa
 • 15vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Lasten.fi -tuotteet.


  Angry Birds
  Lego
  Tactic


  Lasten.fi

  Lasten.fi on kotimainen netissä toimiva lastentarvikkeiden myyntiin erikoistunut kauppa, josta voidaan löytää kaikenlaisia lastentarvikkeita, leluja, vaatteita sekä mm. imetyksessä tarvittavia tuotteita. Verkkokaupassa on tarjolla laidasta laitaan lastenhoitotarvikkeita niin pienille vauvoille kuin isommille lapsille. Lastentarvikevalikoimaan kuuluu kotona käytettäviä lastentarvikkeita, kuten astioita, syöttötuoleja ja sänkyjä, sekä matkoilla ja ulkoilussa tarvittavia lastentarvikkeita, kuten vaunuja ja rattaita. Verkkokaupasta voidaan myös löytää monenlaisia leluja ja pelejä sekä sisä- että ulkovaatteita. Tuotemerkeistä tarjolla on mm. Graco, Doomoo, Emma, Klippan, Maxi-Cosi, Britax, Tactic ja Lego. Lasten.fi-verkkokaupasta tuotteet lähetetään asiakkaalle pääsääntöisesti jo tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkiaamuna. Tilaus toimitetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Monilla asiakkailla on kaupasta hyviä kokemuksia. Kerro omat kokemuksesi alla olevalla lomakkeella ja ilmoita mahdollinen Lasten.fi alennuskoodi ylläpitoomme.

  Tuotevalikoima

  Lasten.fi-nettikaupasta voidaan löytää monipuolinen valikoima lastentarvikkeita. Tuotteet jaetaan 6 kategoriaan: lastentarvikkeet kotiin, lastentarvikkeet matkalle, lastentarvikkeet ulkoiluun, pelit ja lelut ja lasten pukeutuminen. Lastentarvikkeet kotiin -kategoriasta voidaan löytää sisustustarroja lastenhuoneeseen, lapsille ja äideille ruokailuun ja imetykseen tarvittavia tarvikkeita (tuttipulloja, tutteja, astioita ja rintapumppuja), terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita (kuumemittareita, hammasharjoja ja kosteuspyyhkeitä), syöttötuoleja ja imetystyynyjä, sittereitä ja keinuja, sänkyjä ja patjoja, huonekaluja (hoitopöytiä, portteja, säilytyskoreja) sekä erilaisia vempaimia (itkuhälyttimiä, sikiön sydänäänien kuuntelulaitteita). Lastentarvikkeet matkalle -kategoriaan kuuluu matkasänkyjä, matkarattaita, turvakaukaloita, turvaistuimia, kantoliinoja ja kantoreppuja sekä muita matkoilla tarvittavia tarvikkeita, kuten penkinsuojia, hyttysverkkoja ja hoitolaukkuja. Lastentarvikkeet ulkoiluun -valikoimasta voidaan hankkia hoitolaukkuja, rattaita, yhdistelmävaunuja, vaunu- ja ratastarvikkeita, lämpöpusseja, peitteitä, taljoja, pyöriä ja kypäriä sekä potkulautoja. Yhdistelmävaunuja on tarjolla tuotemerkeiltä Emma, Tutek ja Cosatto. Lastenrattaista löytyvät tuotemerkit Nuna, Emma, Quinny, Graco, Britax ja Cosatto. Peleissä ja leluissa tarjolla on leluja niin vauvoille kuin isommille lapsille. Valikoimaan kuuluu mm. pehmoleluja, vauvaleluja, rakennussarjoja (esim. Legot), perhepelejä, musiikki- ja äänileluja sekä pihaleikkeihin tarvittavia välineitä, kuten Lillagunga-keinuja useissa eri väreissä. Lasten pukeutuminen -valikoimaan kuuluu bodyja, paitoja, mekkoja, housuja, takkeja, haalareita, pipoja, hanskoja ja kaulureita sekä reppuja ja laukkuja. Lasten.fi-verkkokaupasta löydetään myös tarjouksia.

  Lasten.fi-verkkokaupassa voidaan asioida vaivattomasti kotoa käsin. Tuotteet ja hinnat on esitelty netissä selkeästi, ja tuotteiden selaaminen onnistuu vaivattomasti. Verkkokaupassa voidaan maksutavaksi valita verkkomaksut, luottokortit, Klarna Lasku ja Tili. Tilaus toimitetaan kirjeenä tai pakettina Postin välityksellä tai pakettina Matkahuollon välityksellä. Tilaus voidaan myös noutaa Oulun Limingantullin myymälästä. Toimituskulut ovat 5,90 euroa. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

  Lasten.fi-verkkokaupasta löytyy myös LastenBlogi, josta voidaan lukea asiakkaiden kokemuksia verkkokaupan tuotteista. Verkkokaupan sivuilla Tarviketietoa-osiossa kerrotaan tarkemmin kaupan tuotevalikoimasta. Asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä Facebookissa, yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse (asiakaspalvelu ät lasten.fi) tai puhelimitse arkisin klo 10−20.

  Lasten.fi lelukauppa lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Maria4
  Tykkään Lasten.fi verkkokaupasta paljon! Pitäs päästä taas shoppailee ;) lasten huoneen sisustustarrat oli kyllä kauniita!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun