Lelut & lelukaupat netissä
Shopping4net leikkikalut

Shopping4net leikkikalut

3.3 19 5 1
 • Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
 • Klo 15.30 tilatut tuotteet postitetaan vielä samana päivänä
 • Alhaisin hinta -hintatakuu

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Shopping4net -tuotteet.


  Alga
  Angry Birds
  Animagic
  Barbapapa
  Barbie
  Batman
  Bestway
  Brio
  Bruder
  Clementoni
  Danspil
  Disney
  Emek
  Fisher-Price
  Galt
  Geomag
  Hama
  Hape
  Happy Baby
  Happy Friend
  Hasbro
  Hello Kitty
  Hot Wheels
  Hudora
  Intex
  Junior Home
  KRE-O
  Lego
  LEGO City
  Littlest Pet Shop
  Lundby
  Martinex
  Mattel
  Mauri Kunnas
  Mega Bloks
  Micki
  Monchhichi
  Monster High
  Muumi
  My Little Pony
  Nerf
  Peliko
  Peppi Pitkätossu
  Play-Doh
  Puuha-Pete
  Quercetti
  Ravensburger
  Scalextric
  Schleich
  Ses
  Siku
  Smurffit
  Star Wars
  Sylvanian Families
  Tactic
  Tomy
  Transformers
  Trefl
  Turtles
  TY
  Vikingtoys
  Zhu Zhu Pets


  Shopping4net on 12 maassa toimiva, vuonna 1999 perustettu nettitavaratalo, jossa omaan alaansa erikoistuneita osastoja on seitsemän. Jokaisen verkkokaupan osastolla työskentelee tehtäväänsä koulutettuja oman alansa asiantuntijoita. Tehtyään ostokset tavaratalon eri osastoilta, Shopping4netin asiakas voi maksaa kaikki ostoksensa yhdellä kerralla.

  Shopping4net Leikkikalut – osastolla on tarjolla yksi Euroopan laajimmista lelu-, peli- ja lastentarvikevalikoimista. Sieltä löytyy jokaiselle lapselle mieleinen joululahja tai lahja muuhun juhlaan. Shopping4net Leikkikalut panostaa laatuun ja tarjoaa tunnettujen valmistajien merkkituotteita, kuten Muumi, Lundby, Micki, Monsters High, Disney, Baby Born, Barbie ja Techtoys. Lelu- ja pelitarjonnan lisäksi sivusto palvelee mm. nuoria tieteestä, musiikista, taiteesta, kirjoista, lukemisesta, matematiikasta ja askartelusta kiinnostuneita asiakkaitaan. Myös vauvat ja taaperot on huomioitu tarjonnassa.

  Monipuolisen lelusivuston lelutarjonta on monipuolista. Sivustolta löytyy tuotteita perinteisistä Brion puuleluista, K’s Kids –leluista, Muumi-pehmoleluista, Lego -, MegaBloks - ja Geomags - rakennussarjoista aina uusimpiin uutuuksiin. Leluja on tarjolla laajasti sekä ulko- että sisäleikkeihin. Joululahja löytyy monipuolisesta leluvalikoimasta sekä tytölle että pojalle. Peli on mieluinen ja pitkäikäinen lahja. Shopping4net Leikkikalut –sivuston pelitarjontaan sisältyy perinteisten suosikkien, kuten Ravensburger-palapelien, Tacticin ja Egmontin muistipelien, Pelicon korttipelien, shakin ja muiden seurapelien lisäksi uusia suosikkipelejä, kuten Angry Birds tai Autot –pelejä sekä iso valikoima matkapelejä.

  Shopping4net Leikkikalut –sivusto palvelee lapsiperhettä monipuolisesti. Lelujen ja pelien lisäksi Shopping4net Leikkikalut –sivusto on mukana lapsiperheen arjessa ja juhlassa. Mieleinen lahja voi olla muutakin kuin peli tai lelu. Päähineiden ja aterimien lisäksi tarjolla on välineitä henkilökohtaiseen hygieniaan, hiustarvikkeita, vöitä, rahapusseja, autotarvikkeita, laukkuja, sateenvarjoja ja jopa heijastinliivejä pitämään lapset turvassa pimeällä. Juhlaan löydät Shopping4net Leikkikalut –sivustolta lahjatavarat sekä koruja, solmioita, rusetteja, riipuksia, naamiaisasun ja tarvikkeita juhlan järjestämiseen.

  Shopping4net Leikkikalut pyrkii kehittymään ja uudistumaan jatkuvasti, ja ottamaan asiakkaiden toiveita vastaan. Verkkokaupan etusivulla on joka kuukausi tarjolla kuukauden erikoistarjous ja muita kampanjoita. Shopping4net pyrkii tekemään ostoskokemuksestasi helppoa selkeillä ja helppokäyttöisillä sivuilla sekä tarjoamaan tuotteita, joita muuten olisi vaikeaa löytää Suomessa. Voit ostaa mieleisiäsi tuotteita milloin tahansa edullisesti, turvallisesti ja mutkattomasti. Uskolliselle asiakkaalle Shopping4net tarjoaa etuja, kuten erilaisia kampanjoita ja tarjouksia sekä ilmaisen kuljetuksen yli 60 euroa maksavista tilauksista.

  Yritys panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja tarjoaa tuotevalikoiman, joka on laaja ja huolella valittu. Yritys voi tarjota tehokkaan logistiikkansa ansiosta edulliset tuotteet ja nopean toimituksen. Joululahja tulee kotiin tai lahjansaajalle nopeasti. Shopping4net –myymälän hinnat ovat monien muiden myymälöiden hintoja matalammat. Koska Shopping4net:in lähtökohtana on se, ettei kenenkään pidä maksaa enempää kuin on tarpeellista, se tarjoaa hintatakuun. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että asiakkaan löytäessä saman tuotteen jostakin toisesta Internet-myymälästä halvemmalla, hän saa kyseisen tuotteen samalla hinnalla kuin saisi halvemmasta myymälästä. Shopping4net Leikkikalut –sivustolta ostamasi lelut maksat turvallisesti.

  Shopping4net pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti. Internet-myymälän lisäksi Shopping4net tarjoaa henkilökohtaista palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Shopping4net:in palvelu on asiakaslähtöistä ja se pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluaan laajentamalla valikoimaansa, kouluttamalla henkilökuntaansa sekä tehostamalla toimintojaan taatakseen mahdollisimman monipuolisen, edullisen, nopean ja asiantuntevan palvelukokemuksen. Shopping4net löytyy Internet-osoitteesta www.shoppin4net.fi

  Shopping4net mainos

   

  Shopping4net Leikkikalut lyhyesti

  • Monipuolinen lelu- ja lastentarvikevalikoima
  • Edulliset hinnat. Shopping4net tarjoaa hintatakuun
  • Korkealaatuinen, asiakaslähtöinen palvelu, osaava henkilökunta
  • Uudistuva Shopping4net kuuntelee asiakkaiden toiveita
  • Miellyttävä ostoskokemus. Selkeät ja helppokäyttöiset internetsivut
  • Luotettava ja nopea toimitus

  Siirry alkuun