Lelut & lelukaupat netissä
Mulletoi.com

Mulletoi.com lelut

(1)
5.0 1 5 1
 • Leluja ja hupailuvälineitä kaiken ikäisille
 • Nopeat 1-3 päivän toimitukset
 • Maksutavat: luottokortit (Visa, Mastercard, Visa Elektron), yleisimmät verkkopankit sekä Klarnan osamaksu ja lasku
 • Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50e ostoksiin
 • Tilatessasi yli 100e arvosta saat 10€ alennuskoodin sähköpostiisi

  Mulletoi.com nettikaupassa mikään ei ole tylsää

  Mulletoi.com on suomalainen nettikauppa, jossa ei myydä mitään tylsiä tavaroita. Valikoimassa on kaikkea leluista ja rakennussarjoista pihapeleihin, erävasrusteisiin ja naamiaisasuihin, mutta ei mitään tylsää ja kuivaa. Kaikissa tuotteissa on joku juttu tai jippo, jokin kiva yksityiskohta tai sen käyttö on muuten vain kivaa. Sitä kuvaa myös nettikaupan nimi, Mulle toi!

   

  Mulletoi.com nettikaupan idea syntyi alun perin väsyneessä ja naurunremakan täyteisessä bileillalla eräässä poikamiesboksissa. Tarinaan sekoittui takatukkaperuukkeja ja väsyneitä kaveruksia, jotka saivat yhdessä idean perustaa elämän tylsyyttä vastustavan nettikaupan. Sittemmin Mulletoi.com nettikaupalla on ollut satoja tuhansia asiakkaita ja kaupan ostajat kiertävät ympäri maailman turuja ja toreja ja messuja katselemassa ja ihmettelemässä tuotteita sekä kartuttamassa Suomen hauskimman nettikaupan valikoimaa. Tuotteet ovat pääasiassa Aasiasta, Euroopasta ja Yhdysvalloista, toki joitakin suomalaisiakin tuotteita on valikoimassa.

  Paras naamiaisasu- ja bilevalikoima

  Jos olet järjestämäss polttareita, bileitä, naamiaisia tai mitä vaan juhlia, Mulletoi.com on oikea paikka suunnata ensimmäiseksi. Netistä löydät joka tapauksessa parhaat valikoimat juuri tämänkaltaisia tuotteita. Erilaiset taskumatit, juoma-annostelijat, vilkkuvat kengännauhat ja led-hampaat löydät Mulletoi.com nettikaupan bile-puolelta käden käänteessä. Samoin kuin diskopallot, diskovalot, spotit, valotikut, savukoneet ja muut härpäkkeet ihan kunnon kotibileiden järjestämiseen. Nettikaupan hauskin osasto on kuitenkin varmasti naamiaisasut, joista löytyy kunnon asuja niin miehille kuin naisillekin, kymmeniä erilaisia: saluunatytöt, luurankoasu, cheerleader, geisha, supersankarit, eläinhahmot... Samoin kuin peruukit, hatut, kävelykepit, laukut...

  Pihapelit ja leikit

  Mulletoi.com nettikaupan valikoimissa on kiva valikoima erilaisia pihapelejä ja leikkejä lapsille, varsinkin vesileluja. Saisiko jostain muusta kaupasta ostettua esimerkiksi vesitrampoliinin? Tai vesiriippumaton? Uimapatjat, kumiveneet sekä suppilaudat, kaikki löydät helposti Mulletoista.

   

  Skootit ja rullalaudat, yksipyöräiset pyörät sekä sähkörullalaudat, hyppykepit, kaikki löydät Mulletoista. Siellä on myös hyvä valikoima jonglööraustarvikkeita, kuten tulikepit, tuliketjut, hanskat. Suosittu on Megaiso bengihyppysetti, jolla voi harjoitella turvallisesti hyppimistä kotona.

   

  Ennen tilausta katso, onko Mulletoi.com verkkokauppan olemassa alennukoodeja. Voimassa olevat alennuskoodit näet tältä sivulta pääkuvan alta.

  Mulletoi.com tilaus ja toimitus

  Mulletoi.com nettikaupassa maksetaan verkkopankissa, luottokorteilla, Paypalilla tai Klarnan laskulla tai osamaksulla. Suuremmissa ostoksissa osamaksu on varmasti kätevä.

  Tilaus toimitetaan heti samana päivänä useimmiten, joten pääsääntöisesti tuotteet ovat perillä viimeistään kolmen päivän kuluessa. Nopeatkin hauskat lahjat ja viimehetken juhlakalutäydennykset siis onnistuvat Mulletoista!

  Mulletoi.com yhteystiedot

  075-3285103 (ark. 11-16)

  apua@mulletoi.com


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  5/ 5
  Tilasin viime syksynä mulletoista jonkun ihme härpäkkeen ukolle. ihan superhauska kauppa. ei ehkä joka syntärinä kuiteskaan :-)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun